Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4368 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski, czemu mieszasz Żydów w to? Mam jeszcze pytanie: czy ty potrafisz napisac post w którym zawrzesz wiekszość swoich pokręconych myśli i czy dasz rade to zrobic nie edytując za każdym razem pozbywając sie niefortunnego wyrazu, zdania lub całosci?
A czy w ogóle dasz rade napisac takiego prawdziwego posta, który cos wnosi, jakies konkretne info i pomoc fachową radą dla potrzebujących? Czy umiesz tylko pisac pierdoły i to bez sensu, ze ktos tam jest twoim fanem... idolem jest Kowalski idolem. Naprodukowales juz tego 174 zupełnie niepotrzebnie. Juz na tamtym forum ciebie nie chcieli to teraz tu sie przeprowadziłes?
Ps. jak chcesz ze mna w szachy grac to ja gram na kurniku. Na czas.

Nie gram na czas - mysle wolno, ale dzieki temu wygrywam. I znow sie pospieszylas z wypowiedzia
To jaki masz tam nick?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski, czemu mieszasz Żydów w to? Mam jeszcze pytanie: czy ty potrafisz napisac post w którym zawrzesz wiekszość swoich pokręconych myśli i czy dasz rade to zrobic nie edytując za każdym razem pozbywając sie niefortunnego wyrazu, zdania lub całosci?
A czy w ogóle dasz rade napisac takiego prawdziwego posta, który cos wnosi, jakies konkretne info i pomoc fachową radą dla potrzebujących? Czy umiesz tylko pisac pierdoły i to bez sensu, ze ktos tam jest twoim fanem... idolem jest Kowalski idolem. Naprodukowales juz tego 174 zupełnie niepotrzebnie. Juz na tamtym forum ciebie nie chcieli to teraz tu sie przeprowadziłes?

Poza tym, Hilton, kazdy ma swoj styl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
zauważyłam, ze myślisz wolniej Ja gram tylko na czas, nie lubie czekac az jakas łajza sie zdecyduje na ruch, a potem prosi o wycofanie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:

"pierdoly", "bez sensu", "pokrecone mysli" - to jest Twoj styl.
Gdyby to byl moj styl, dawno bym przestal tu rozmawiac. Ciagle mam jednak nadzieje na rozmawianie ponad podzialami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
zauważyłam, ze myślisz wolniej Ja gram tylko na czas, nie lubie czekac az jakas łajza sie zdecyduje na ruch, a potem prosi o wycofanie .

I nie zlapalas - ani o "Zydach", ani o "fanie". Pospieszylas sie z ruchem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:

Znam zasady szachow. Szachy to honorowa gra. Jesli sie umawiamy dotrzymywac zasad, ja dotrzymuje. Z Toba tu bylo roznie - wycofalas ruch pare razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:

Znam zasady szachow. Szachy to honorowa gra. Jesli sie umawiamy dotrzymywac zasad, ja dotrzymuje. Z Toba tu bylo roznie - wycofalas ruch pare razy

Nie wycofałam czegos co juz napisałam - w przeciwieństwie do ciebie.
Dlaczego tak czesto zaglądasz na mój profil?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:

Dlaczego tak czesto zaglądasz na mój profil?

Moze, ze trzy razy raptem tego bylo, ale juz przestalem. Bo nic sie nie zmienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski znowu edytowales i zmieniłes. Usunąłeś tekst "ale od paru dni juz przestałem" Mijasz sie z prawdą, byłes 8 razy i ostatnio wczoraj.
Zapytałam tylko z ciekawosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:

Napisalas, ze nie bedziemy sobie wchodzic w droge. Ze nie bedziemy sie odnosic. Mam przypomniec?
Az se daruje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok