Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(675 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Gruzin napisał:
Pierwszy film to klasyk, piękne! hahaha. Pierwsi poustawiali się miejscowi mędrcy.. no i ta białostocka mowa. Drugi filmik też pomysłowy ale ogólnie jestem sceptycznie nastawiony do żartów w ruchu drogowym. Natomiast filmik o ciąży nie jest ani troszke śmieszny, jest beznadziejnie głupi. Przez takie idiotyczne żarty ludzie wpadają w poważne problemy, podczas gdy autor żartu wręcza kawiaty, zwija kamerę i idzie do domu. Jabym pozwał laskę o zniesławienie w miejscu publicznym i w dupie mam czy to był żart czy nie.
Uwielbiam żarty wyśmiewające ludzką głupotę, natomiast żart z ciążą jest inwazyjny, to zabawa na koszt Bogu ducha winnego człowieka na ulicy, który być może na codzień jest idealnym kochającym i czułym mężem.

jakis ty madry i poprawny gruzin w tych wszystkich swoich postach... ale odnosze wrazenie, ze uznajesz jedna poprawnosc i madrosc tylko - swoja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Ulv a ja znam konkretny przypadek zartu kumpli ktory skonczyl sie wielka klotnia malzenska.Zbieg okolicznosci i dluzsze rozstanie kolegi spowodowalo ze prawie(zaczal podejrzewac) uwierzyl w zdrade zony. Poprostu zycie i chyba rozumie o co Gruzinowi chodzilo.Z mlodzienczych lat-moich- telefon starszego kumpla do rodzicow kolezanki z osiedla zakonczyl sie dla niej dlugotrwala dotkliwa kara za co do dzisiaj sie wstydze,naprawde to odczula dotkliwie i cielesnie i psychicznie.Powiem tylko ze przedstawil sie jako sierzant milicji(jeszcze wtedy) i naopowiadal glupot z ktorych smialismy sie do lez a jej rodzice naprawde w to uwierzyli.
Co nie znaczy ze nie smieje sie z tych filmikow lecz nie oddzisiaj wiadomo ze smieszy nas nieszczescie drugiej osoby oprawione odpowiednia otoczka.Chaplin i inni ile razy sie nie przewracal tyle razy ludzie wybuchali smiechem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
jakis ty madry i poprawny gruzin w tych wszystkich swoich postach... ale odnosze wrazenie, ze uznajesz jedna poprawnosc i madrosc tylko - swoja...

Japier.. dlaczego w regulaminie forum nie ma punktu: ZABRANIA SIĘ MIEĆ WŁASNE ZDANIE.

Swoją drogą, to są "żarty" przed którymi nie masz szans się bronić. Ktoś beszczelnie kłamie a osoba wrabiana nie ma mozliwości sprawdzić lub udowodnić że to nieprawda. Tylko idiota śmieje sie z takich kawałów. Koleżanka z poprzedniego posta pewnie gęsto się tłumaczyła a rodzice nazwali ją kłamczuchą i srogo ukarali.. na prawde nie widzisz ulv jakie to poronione i megachamskie?

Jeśli ktoś tego nie pojmuje, to życze mu żeby go rzuciła dziewczyna któej był 100% wierny i właśnie kupił jej świeże kwiaty.. bo jakiś wielce dowcipny imbecyl naopowiadał jej że ją zdradziłeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
- - - -jakis ty madry i poprawny gruzin w tych wszystkich swoich postach... ale odnosze wrazenie, ze uznajesz jedna poprawnosc i madrosc tylko - swoja... - - -

krociotko jestem na tym forum ale odnosze podobne wrazenie , niestety, z kilku wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
GRUZIN!!!!!!!!!!!! nie idiota sie smieje z tych sytuacji a kazdy normalny czlowiek dopoki cos takiego mu sie nie przydazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNE reakcje wg mnie i jak napisalem wczesniej dopoki to przewraca sie Chaplin to jest polewka ale jak ja sie wypier.........e na ulicy skrecajac kostke to wtedy jakos usmiech nie gosci na twarzyczce!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
w sumie to mialo byc smiesznie - a robi sie znow - maluska klotnia - -faktycznie , sorka Gruzin , nic mi do Twojego zdania
wiec zycze kontynuacji tematu - w temacie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...dokladnie mialo byc smiesznie,ale dzieki jego gruzinskiej wysokosci-nieomylnosci,nastepny temat nadaje sie tylko do kosza!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
No i dzień uratowany panie ładny prawda? Bo wytknęliśmy Gruzinowi samochwalstwo/nieomylność/samouwielbienie/obrażanie innych* (nieopotrzebne skrelślić)

Chaplin, Jackass, itp, to AKTORZY którzy ZA KASĘ wypierdalają się do KAMER. W omawianym żarcie, robi się w konia przypadkowego człowieka wchodząc z BUCIORAMI w jego PRYWATNE życie. Rozumiesz tą subtelną różnicę królestwo?

Podam wam inny przykład ukrytej kamery. Cycata laska w sklepie odzieżowym prosi przypadkowych facetów żeby pomogli jej założyć stanik w przebieralni. Oczywiście wszyscy lecą jak muchy do miodu.. i to jest wg mnie śmieszne! Bo wszyscy ci faceci mieli MOZLIWOŚĆ ODMÓWIĆ i nie dać się nabrać. Zart wyśmiewa fakt że faceci przestają myśleć jak zobaczą cycki - cechę na którą mamy wpływ, a nie przypadkową osobę, która wcale nie musiała być naiwna żeby paść ofiarą.

smajkbb:
krociotko jestem na tym forum ale odnosze podobne wrazenie , niestety, z kilku wypowiedzi Hmm.. czyżby dlatego że lubię mięsko?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
żartujesz chyba ?? To TY lubisz - wiec co mi do tego ??,
nawet się ciesze z tego jedz tyle ile możesz i oby Ci smakowało
pozdrawiam i miłego dnia CI życzę
jak i całej reszcie załogi okrętu mojanorwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
juz tak sobie nie dodawaj,gruzin...ze dzieki twojej osobie,mozna uratowac,dzien!

poza tym,nie zostawiles mi zadnego wyboru.nie da rady czegokolwiek skreslic,bo wszystkie te przymioty swojej osoby,ktore tak pieknie wypisales,pasuja,do ciebie, jak ulal!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok