Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam stoku gdzie moge sie uczyc jazdy na nartach - Norwegia

Czytali temat:
Marek Lipski (485 niezalogowanych)
15 Postów
slawek dziedzic
(slawek552)
Wiking
wszystkie stoki ktore odwiedzałem w oslo są dla zaawansowanych ja dopiero zaczynam i niemoge nigdzie znależć stoku na ktorym bym sie niepołamał szukam takiego czegos jak na nosalu w zkopanym mały stok z orczykiem jeszcze jedno jakby znalazł sie instruktor jazdy na nartach w oslo oczywiscie odpłatnie chetnie dwie osoby skorzystaja z nauki dzieki z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej... nie wiem, czy to nie za male bedzie dla ciebie, ale jesli kompletnie nic nie umiesz to sprobuj na Holmenkollen, musiales tam byc na samej gorze ale troche ponizej jest po prawej stronie (jadac pod gore) zjazd dla dzieciakow i poczatkujacych, jest tez wyciag oczywiscie.... krotkie to, wiadomo ale to wlasnie na te pierwsze kroki... instruktorzy tez tam sa...
trafisz tam latwo, tak jak mowie - Holmenkollen, przed glownymi wyciagami na gorze.... jadac tam po lewej stronie beda dwa parkingi pod rzad...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chyba, ze pojedzie metrem, to wtedy trzeba wyściąśc na Beserud i isc na autobus 1B w kierunku Frognerseteren i podjechac jeden przystanek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(vivalacharles)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok