Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1008 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Chętnie bym się zabrała właśnie z Tobą...
Ale...? no właśnie ale... nie mogę
Bo muszę spędzić Święta tutaj sama

PS. Pytanie ? Czy Ty wytrzymał byś podróż ze mną???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
vanessa 30 napisał:...Bo muszę spędzić Święta tutaj sama ...

Poza tym ,że Umrzeć ...TO... CZŁOWIEK NIC INNEGO NIE MUSI...

MOŻE...
..........CHCE...
....................POWINIEN...
....................................NIE MA WYJŚCIA...

NIEMNIEJ JAK SIĘ BARDZO CHCE TO WSZYSTKIEGO MOŻNA DOKONAĆ...
A tym bardziej sprawdzić to czy wytrzymał bym z TOBĄ w tak długiej podróży ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Szanowny Panie .
Z przykrością musze Pana powiadomić, że mimo duzego zainteresowania podróżą oraz możliwością poznania kogoś tak interesującrgo jak Pan, jestem zmuszony odmówić wspólnego wojażowania gdyż w tym roku bliska mi osoba przyjeżdża do mnie.Niemniej życze znalezienia osoby godnej Pańskiego intelektu, a jednocześnie samej na tyle ciekawej aby ta wędrówka dla obydwu stron była miła.
Życze spokojnej podróży do samego Domu,miłyvh zdrowych i śzczęśliwych Świąt , radosnego i wesołego Nowego Roku, oraz udanego powrotu w 2010 do Norwegii.
Pozdrowienia dla Rodziny.
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kanakk napisał:...Niemniej życze znalezienia osoby godnej Pańskiego intelektu, a jednocześnie samej na tyle ciekawej aby ta wędrówka dla obydwu stron była miła.
ZA ŻYCZENIA DZIĘKUJĘ , bo ŻYCZENIAMI SIĘ NIE GARDZI...ani się ICH nie odrzuca...

NIEMNIEJ CO DO INTELEKTU ...to faktycznie Pana nie za bardzo jest na Moim poziomie... , gdyż nie potrafi Pan przeczytać prostego tekstu napisanego w zrozumiałym języku... ,a to naprawdę było by dużym obciążeniem w trakcie wspólnej tak długiej podróży...

Bo jak można pisać taki tekst który Pan wyprodukował użalając się nad niemożliwością wspólnej podróży w rodzinne strony skoro PAN mieszka niecałe 50km od Oslo , a JA JASNO NAPISAŁEM IŻ Z BODØ jadę przez SZWECJĘ...i mogę zabrać kogoś z okolic miasta z którego wyjeżdżam...
Czy to tak trudno zrozumieć...i w swoim umyśle odpowiednio zinterpretować...??? .

Niemniej również życzę Panu i jego rodzinie Tego samego a nawet w DWÓJNASÓB ... nie jestem chytry ...
A CO MI....
MOGĘ ....wszak to nie z mojego idzie portfela ....

Pozdrawiam Gabriel...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Znany angielski podróżnik i odkrywca Dr.Livingstone dał ogłoszenie do gazety ,że poszukuje towarzysza na daleką i niebezpieczną wyprawe.Na ogłoszenie nikt nie odpowiedział , niemniej na 5 mninut przed odjazdem pociągu na peron wpadł zdyszany mężczyzna ,który po uzyskaniu twierdzącej odpowiedzi o personalia i cel podróży, zakomunikował ,iż szczerze żałuje lecz nie bedzie mógł dotrzymać doktorowi towarzystwa.
Jest to taka sobie śmieszna dykteryjka związana z postaćią Doktora, obrazująca angielskie poczucie kultury i humoru.
Myślałem ,że pan ją zna, i w tej części mojej odpowiedzi tak właśnie ją potraktuje.
Co do intelektu-to rozumiem ,że z powodu wielu ataków na swoją osobe ,jest Pan przewrażliwiony przy każdym użyciu tego słowa,aczkolwiek w moim przypadku nie miałem złych intencji, a rzczej byłto dowód uznania dla posiadania tegoż właśnie.
Nie zrozumiał mnie Pan właściwie-a szkoda.Niemnie jeszcze raz życze udanej podróży i znalezienia pasażera i towarzysza bardziej inteligentnego ode mnie .
Pozdrawiam WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kanakk napisał:....Nie zrozumiał mnie Pan właściwie-a szkoda...
No cóż i tak bywa...
Inaczej ponoć było by nudnawo...gdyby wszyscy , wszystko w lot łapali...
Nie mieszkałem w Anglii , nie posługuje się tym DIALEKTEM... a tym bardziej nie czytam powieści przygodowych i tzw.dykteryjek
/ wyrosłem z tego /...
Teraz przygody przeżywam sam , w realnym MOIM własnym życiu...
Ponadto mieszkam na północy a tu każdy Autochton bardzo szanuje swoje wypowiedziane słowo... .
I jeżeli coś komuś komunikuje , to jest to bardzo logiczne , realne i przemyślane...
I mnie też to powoli się udziela ...
NIEMNIEJ ...
NA WZAJEM
JAK RZEKŁEM JUŻ W POWYŻSZYM MOIM POŚCIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
świątecznie się zrobiło...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał:............................

NIEAKTUALNE...

Pomyślności .... tym co pozostali...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok