Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6643 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Tu to strzelają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Super drift
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ta proca jest zaje.... sama bym tak chciała,ale co by było gdybym o ziemie tak np głową zahaczyła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
ta proca jest zaje.... sama bym tak chciała,ale co by było gdybym o ziemie tak np głową zahaczyła

Super zabawa. Myślę, że rozstawienie takiej procy gdzieś w połowie długiego jeziora i założenie kasku powinno zapewnić poczucie bezpieczeństwa. Zastanawia mnie jaki jest zasięg takiej procy w przypadku zerwania się z naciągu po wystrzale .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

Super zabawa. Myślę, że rozstawienie takiej procy gdzieś w połowie długiego jeziora i założenie kasku powinno zapewnić poczucie bezpieczeństwa. Zastanawia mnie jaki jest zasięg takiej procy w przypadku zerwania się z naciągu po wystrzale .

Proca jest OK, ale tego to bym nie próbował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
DZIKI napisał:
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

też sobie myślałam co by było gdyby się ta lina tak zerwała

dziki ale miał gościu szczęście że akurat wpadł do tego basenu ciekawe z jaką prędkością tam wpadł...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
DZIKI napisał:
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

też sobie myślałam co by było gdyby się ta lina tak zerwała

dziki ale miał gościu szczęście że akurat wpadł do tego basenu ciekawe z jaką prędkością tam wpadł...

Trochę gnał żeby tam dolecieć. Kombinezon pewnie miał po to, żeby po drodze stolca nie zgubił
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok