Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
PolAker (947 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
jeden wielki galimatias!!!! wypowiadalam sie na temat nobla dla Obamy, a nie wojsk w Afganistanie i Iraku.

dla mnie jest to odwracanie kota ogonem .

niech Ci bedzie odwrocenie kota ogonem (nie bede wiecej sprostowywac moich wypowiedzi).
Ciesz sie, ze to odwracanie kota ogonem- a nie psa

Psy zostawcie w spokoju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
giovi2- nie smialabym w dodatku jak moglabym???

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
giovi2- nie smialabym w dodatku jak moglabym???

Wiem,wiem..ja tylko tak na wszelki wypadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Oj.. sie porobilo. Po pierwsze nie porownujcie Polakow do Talibow i Hezbollahu, bo nasz Rudy nie chowal sie za wlasnym dzieckiem jaka zywa tarcza i nie zdetonowal sie w miejskim autobusie w ktorym m in. siedzialo 10 ss-manow. Ci ktorzy bronia muzlumanskiej powinni sie poprostu wstydzic. Ja osobiscie bywalem w tych stronach, czytalem tez koran i powiem wam ze to co serwuja media to czysta fikcja. Rozczulanie sie nad swirami dla ktorych gwalcenie malych dziewczynek i zabijanie wszystkich co mysla inaczej jest wpisane w religie.
To tak na marginesie, jakby ktos pytal co Amerykanie robia w Afganistanie i Iraku.

A Obama, coz, nagroda z wyprzedzeniem. Norwedzy chcieli go jakos sciagnac do Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok