Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Podatki w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Bor (269 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
Czy jest możliwość zmniejszenia podatku ,po zakupie domu w Norwegii ? Jeśli jest warto czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alia napisał:
Czy jest możliwość zmniejszenia podatku ,po zakupie domu w Norwegii ? Jeśli jest warto czy nie?
Z tego co pamiętam to ten temat jest już obszernie opisany na -forum-norwegia.pl zajrzyj tam ...
Również był poruszany na -forumnorwegia.net...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
alia napisał:
Z tego co pamiętam to ten temat jest już obszernie opisany na -forum-norwegia.pl zajrzyj tam ...

hei co reklamujesz inne forum ?1?!?!?!?!?!?!?!?! przeciez wczesniej sam pisałes ze tam pracujacy sa bee a teraz zmieniłes zadnie?????? co zdjeli ci juz bana i sa cacy????
a moze skoro to wiesz to bys podzielił sie wiedza na ten tamat z ludzmi tu na 'naszym' forum bo ja np na inne fora nie zagladam a ta wiedza by mi sie mogła przydac na przyszłosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
gabriel napisał:
alia napisał:

hei co reklamujesz inne forum ?1?!?!?!?!?!?!?!?! przeciez wczesniej sam pisałes ze tam pracujacy sa bee a teraz zmieniłes zadnie?????? co zdjeli ci juz bana i sa cacy????
a moze skoro to wiesz to bys podzielił sie wiedza na ten tamat z ludzmi tu na 'naszym' forum bo ja np na inne fora nie zagladam a ta wiedza by mi sie mogła przydac na przyszłosc

NIC NIE REKLAMUJĘ ...
A PRZEPISYWANIE 100 czy więcej postów mija się z celem...
Tamte fora istnieją dłużej ,i gdyby nie One nie było by mnie tutaj...
Skoro Tam nie zaglądasz,to skąd wiesz iż tam jestem Zbanowany...??? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
...
Skoro Tam nie zaglądasz,to skąd wiesz iż tam jestem Zbanowany...??? .[/color]

Kazdy kto przeglada systematycznie "nasze"forum to wie,wszak pare razy o tym pisales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Tom Tom
(McBeth)
Nowicjusz
alia napisał:

Podatek bedzie nizszy jesli kupisz dom na kredyt. Wtedy 28% zaplaconych odsetek od kredytu jest odliczne od twojego podatku. Generalnie dotyczy to kazdego kredytu niekoniecznie na dom.
Chyba nie ma innej mozliwosci obnizenia podatku zwiazanej z kupnem domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Dziękuję bardzo za informacje i podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok