Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

B O D Ø..... - Norwegia

Czytali temat:
(1007 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
karol karolak
(qwerty123)
Wiking
Z takim Idiotą jak ty to raczej żaden POLAK nie chciałby jechać !!!
czytając twoje komentarze na MN można wywnioskować że masz Gabriel coś z głową...
....jeszcze byś kogoś wysadził w połowie drogi

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Gabriel ,wyslij może jedną depeszę w kosmos , moze tam jeszcze nie słyszeli o tobie oczywiście bez złośliwości to mówię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
qwerty123 napisał:
Z takim Idiotą TOŻ ŁADNIE SIĘ PRZEDSTAWIŁEŚ... !!! Nie ma co...
Samokrytyka nie jest przyjemna , niemniej jak najbardziej wskazana...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
,wyslij może jedną depeszę w kosmos ...
TOŻ właśnie to uczyniłem... i nawet odzew jest ...tylko taki jakiś swojski a ja myślałem że w kosmosie NASI NIE EGZYSTUJĄ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
gabriel napisał:
retier1 napisał:
,wyslij może jedną depeszę w kosmos ...
TOŻ właśnie to uczyniłem... i nawet odzew jest ...tylko taki jakiś swojski a ja myślałem że w kosmosie NASI NIE EGZYSTUJĄ...

To tam tys ślązoki som A co une tam robią to już na śląsku wyngla nimo że tam pojechały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Gabriel,na moje ogloszenie(w goracym wyjazdowym okresie dodam)"zabiore bez zadnych oplat" odpowiedziala tylko jedna osoba,gdy ja zabieralem usiadla na tylnym siedzeniu z niedowierzaniem i strachem w oczach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ja chcialem miec tylko do kogo gebe otworzyc przez te nascie godzin bo lubie sobie pospiewac ale i mi tez uszy od tego wiedna.Niestety radio w samochodzie mnie raczej usypia!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
GABTYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JADE STOBA NAWET NA NA KONIEC SFIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE TY JEGO NIE ZOBACZYSZ BO CIE ......................??????????????????a moze ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcin aneta napisał:
GABTYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JADE STOBA NAWET NA NA KONIEC SFIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE TY JEGO NIE ZOBACZYSZ BO CIE ......................??????????????????a moze ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osobiście z przygłupami i niechlujami się nie zadaję ...
Coś Wam w tej Norge nie za bardzo wychodzi...
Skoro ten stres aż na forum pokazujecie ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Zeby to tylko stres GABTYS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok