Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
raczej ci nie pomoge w tej kwestii bo podczas mojego pobytu w norge nie widziałam zadnego ciekawego norwega

to może posiłkuj się poradami z wątku "jak znaleźć norwega?". choć niestety nie gwarantują, że jegomość bedzie fajny, to zawsze można spróbować

a co do rankingu, to wynik był zastanawiający
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
panladny napisał:
...nic nie bralem,nawet witaminy C!

a pisali o tym na pierwszej stronie i to calkiem nie tak dawno...byla nawet specjalna komisja...polacy zajeli cos kolo ostatniego miejsca(!)

a jak cos napisane ,to przeciez trzeba wierzyc!

Coś w tym jednak musi być kami!
Pewnie dlatego znowu zmieniłaś fotkę

hahahaha dobre retier1 nic sie przed toba nie ukryje
a fotke zmieniłam bo niektórzy mylą ten portal z jakim randkowym i mój mężuś powoli zaczyna być zazdrosny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
saka napisał:
kami napisał:
raczej ci nie pomoge w tej kwestii bo podczas mojego pobytu w norge nie widziałam zadnego ciekawego norwega

to może posiłkuj się poradami z wątku "jak znaleźć norwega?". choć niestety nie gwarantują, że jegomość bedzie fajny, to zawsze można spróbować

a co do rankingu, to wynik był zastanawiający

jakoś nie wydaje mi sie by wogole istniał jakis ciekawy jak już ma względna miske to reszta pożal sie P Boze a intelekt 4 klasisty juz tu chyba kiedys opowiadałam jak podczas mojej pierwszej pracy w fabryce mieliśmy wymierzyc jakis otwór w formie dali nam kątowniki linijki markery byśmy to wymierzyli norweg dwoi sie troi wygina gimnastykuje cos tam mierzy zakresla zmazuje zaczyna od początku My z kolega stoimy i patrzymy w koncu badz co badz nas szkoli
w końcu kolega mowi ''mi to podchodzi pod wzor pitagorasa'' mowie do tego majstra a 'spróbujmy tak " i podstawiliśmy pod przekształcony wzór 5 minut i wynik gotowy ten norweg z tępym uśmiechem ' hmmm myślicie???? sprawdźmy to po mojemu' i znów zaczoł sie gimnastykowac po ok 30 min otrzymał to samo co my
na odchodne stwierdził tylko "ja tak nie potrafie'
ze juz nie wspomne o tym ze nie wiedza co to efekt lustra w kazdym razie z wiedza nie jest u nich za dobrze ale by nie było ze jestem z tych co widza tylko czarne moge szczeze powiedziec ze za to nadrabiają praktycznoscia np wielu moich znajomych norwegow sami sobie wybudowali domek dla łódki ze o wyrobach z drewna nie wspomnę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok