Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

karta Coop Medlem - Norwegia

Czytali temat:
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dostałam dzisiaj swoją kartę Coop Medlem i okazało się, że jest błąd w moim nazwisku, zamiast pierwszej litery W wpisali H. Czy teraz powinnam iść z tą kartą do sklepu i zgłosić im że jest błąd? Czy też nie iść? Bo po prostu oni stwierdzą, że tak też może byc, że W czy H to żadna róznica? mają moj numer i kserowali dowod, więc dziwi nie ten fakt...Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z takim błędem? proszę o odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Tom Tom
(McBeth)
Nowicjusz
U mnie tez jest blad, raczej nie stanowi to problemu.
Nie sprawdzaja przeciez dowodow w spozywczym, poki co...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dziękuję za odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz magdalena a ja podczas najbliższych zakupow bym sie o to spytala bo narazie spoko ale co jak bedziesz chciała wypłacic kase z tej karty wtedy moga pojawic sie problemy spytaj sie kiedys podczas robienia zakupow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kUMPEL MIAŁ VISA CARD, ZAMIAST BRZOZOWSKI MIAŁ WPISANE BROZOZOWSKI, WSZYSTKO GRAŁO, NIKT SIĘ NIGDZIE NIE CZEPIAŁ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
niemniej karta to karta, srodek platniczy... ja doradzam abys to zglosila i poprawila, nic cie to nie kosztuje, nowa przysla poczta pewnie i juz... bedziesz spokojniej spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moze nie koniecznie płatnicza to bardziej program lojalnosciowy robisz zakupy i chyba 2% trafia na twoje konto i w styczniu mozesz wypłaici srodki badz zamienic je na zakupy w kazdym razie polecam zapytac sie podczas zakupow w sklepie czy to nie bedzie przeszkadzac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no fakt, troche sie rozpedzilem, bo platnicza to ona nie jest w kazdym razie powiazana z pieniazkami rabatem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dziękuję Wam za Wasze sugestie, jesteście super jutro się zapytam i to w tym sklepie gdzie tą kartę wyrabiałam buziaczek ode mnie hiihii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
dziękuję Wam za Wasze sugestie, jesteście super jutro się zapytam i to w tym sklepie gdzie tą kartę wyrabiałam buziaczek ode mnie hiihii
Jak jeden, to dla kogo?????????????????????????????????ten buziak??????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok