Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
darek47 ... (9741 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a znasz jakis normalnych,vanessa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Wszyscy są normalni inaczej...
Nie wiem tylko ,czy panladny się podpisze pod tym zdaniem...???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...panladny nie tylko sie podpisze,ale nawet popisze...

wszyscy jestesmy krejzi,ale niektorzy sa krejzi bardziej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
gabriel napisał:
Jeszcze nikogo nigdzie nie zbeształem jak pisze mądrze i logicznie...

Cos Ci sie chyba pomylilo.Nie wiem kto dal Ci prawo do besztania tutaj kogokolwiek,chyba ze o czyms nie wiem
Besztac to Ty mozesz co najwyzej swoje dzieci jesli na to zasluguja,bo od tego jestes ojcem, a nie doroslych ludzi,ktorzy pisza tutaj,poprawnie lub nie,logicznie lub nie, ale wyrazaja swoje zdanie i maja tu takie same prawa jak Ty.

brawo giovi też tak uważam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
vanessa 30 napisał:
W ten oto sposób tworzą się dwa obozy...
Ludzie nie dajcie się zwariować...

Oboz zadowolonych z wszystkiego i oboz niezadowolonych.Oboz oblodnikow i oboz prawdziwych,szczerych. Tylko ktorzy to ktorzy????

Ps: Gruzin uciekl z innego forum bo zaczely umierac jak to powoli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
vanessa 30 napisał:
W ten oto sposób tworzą się dwa obozy...
Ludzie nie dajcie się zwariować...

Oboz zadowolonych z wszystkiego i oboz niezadowolonych.Oboz oblodnikow i oboz prawdziwych,szczerych. Tylko ktorzy to ktorzy????

Ps: Gruzin uciekl z innego forum bo zaczely umierac jak to powoli.

kzk nie strasz, bo szkoda byloby swieta na karku, moze dlatego ludziska tacy nerwowi sa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Hahaha.. Prawda w oczy kole i teraz forumowa szlachta będzie próbować się mnie pozbyć bom niewygodny.

Nigdy nie byłem zarejestrowany na żadnym innym forum.. i wiecie co? Zaczynam również żałować że się tutaj zarejestrowałem. Żygać sie chce od tego psiego ujadania jeden na drugiego, bluzgania i wycia jak to wszystko jest beznadziejne, jak ktoś ma odmienne zdanie (nie daj Boże pozytywne) to od razu jest nazwany łazęgą.samochwałą, obłudnikiem..
Ludzie czy wy do jasnej cholery umiecie normalnie rozmawiać, czy zawsze musicie sie kłócić?

Od kilku lat skutecznie opierdalam Norwegów za stereotypy i negatywne komentarze na temat Polaków. Produkuje się jak Słowacki z Rejem żeby przedstawić Polskę i Polaków w jaknajlepszym świetle.. po lekturze tego forum ze strachem dostrzegam jak bardzo się pomyliłem! Współczuję tylko Polakom którzy na prawde są w porządku i muszą ciągnąć za sobą opinie kreowaną przez takich buraków.

Jeśli macie jeszcze coś do dodania to poprosze o konkretne argumenty. To jest forum DYSKUSYJNE (dyskusja - wymiana argumentów). Zamknęliście się wokół tego że Gruzin jest BE i teraz cokolwiek nie napisze to wam sie coś nie podoba. Jeśli macie zamiar kontunuować głupie bluzgi i docinki to dajcie se siana, bo ja mam to naprawde głęboko w dupie. Za minutę kończy się przerwa na kawę i wciskam krzyżyk w rogu tego okna. Jedyne co pozostaje to refleksje na temat rzeczowych argumentów. Reszta to bezwartościowe śmieci.

P.S. Nigdy nie napisałem tutaj czegokolwiek obudnego lub nieprawdziwego.. a jeśli ci brakuje ciepła retier to kup se piecyk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Gruzin,znacznej wiekszosci tu nie przeszkadzasz,bo kazdy praktycznie lubi barwne postacie,z ktorymi mozna wielokierunkowo pogadac,posmiac sie,a nawet czasem pogrysc itd
a ze neryw jakies sa i spiecia,to tak jak w malzenstwie,musi byc czas na dotarcie
i wszystko jest ladnie i pieknie,ale nie traktuj ludzi jak kompletnych idiotow bez umiejetnosci czytania ze zrozumieniem,badz zaawansowana skleroza

Gruzin napisał:
.....Nigdy nie byłem zarejestrowany na żadnym innym forum.. .
Gruzin napisał:
.... Już kiedyś podejmowałem ten temat na innym forum i jakoś sobie Polacy nie dają powiedzieć......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Gruzin napisał:

.....Nigdy nie byłem zarejestrowany na żadnym innym forum.. .

Gruzin napisał:

.... Już kiedyś podejmowałem ten temat na innym forum i jakoś sobie Polacy nie dają powiedzieć......

Forum Onet.pl, swoją drogą podobny poziom jak tutaj..

P.S. Problem w tym że ci z którymi można rzeczowo pogadać logują się raz na tydzień. Widzisz nawet ty truskawka nawet jeśli przeważnie piszesz kontr-argumenty do moich postów to są to to konkrety do których można się odnieść i za to cię cenię. Drażnią mnie takie wypowiedzi typu "mózg ci wypaliło", "forumowa łazęga" itp. bo odrobina prawdy tak strasznie boli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Gruzin napisał:
...
P.S. Problem w tym że ci z którymi można rzeczowo pogadać logują się raz na tydzień. (...) Drażnią mnie takie wypowiedzi typu "mózg ci wypaliło", "forumowa łazęga" itp. bo odrobina prawdy tak strasznie boli.

Problem w tym, że ci którzy chcą rzeczowo rozmawiać mogą mieć takie zdanie o Tobie. Dobrze, że piszesz o bólu jaki sprawiają Ci takie wypowiedzi, pierwszy krok do zrozumienia problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok