1 NOK
Wielkie dziękuję strażnikowi texasu-moderatorowi ulv72... W gąszczu zamieszczonych na forum zapytań o pracę ,usunął akurat moje , z uśmiechem na twarzy wysyłając wcześniej pozdrowienia i podpowiedz ...
Ostatnio zaobserwowałem, że przy próbie zamieszczenia ogłoszenia wyskoczyła informacja o uiszczeniu opłaty . Moim zdaniem z tego co widze to opłata zabiła dział ogłoszeń. Druga sprawa ,żę nawet dla ...
Witam serdecznie! Planujemy w czerwcu wybrać się do Norwegii z 8 miesięcznym dzieckiem. Na wielkie zwiedzanie się nie nastawiamy ale co nieco chcielibyśmy zobaczyć. Głównie interesuje nas przyroda a ...
Sprzedam łóżeczko drewniane marki Gluck ze skrzynią na pościel + materacyk z pianki . Materac można mocować w 3 wysokościach , w zależności od wieku dziecka . Wymiar 120 x 60 , kolor drewna to buk . ...
czy w czasie roku ubezpieczeniowego samochodu w Norwegii mozna przeniesc sie do innej konkurencyjnej firmy i jak to zrobic czy wszystko zalatwi za mnie nowy ubezpieczyciel
Dwa miesiace temu oglosilam ,ze jestem krawcowa i chetnie pomoge w problemach krawieckich . Zamieszczalam je za darmo a teraz niechce mi pojsc ! Chcialam je troszke odswiezyc aby ktos mogl ...
witam znajomu poszukuje transporty z Oslo do Szczecina na piątek,jak ktocos wie na temat prosze pisac pozdrawiam
Od kilku miesięcy zostałam samotna matką z 15-mieśięcznym synkiem. Mieszkałam ponad 2 lata z narzeczonym w Norwegii W Moss, gdzie tez urodził się nasz synek .Ja mialam pozwolenie na pobyt jednak ...
Mam pytanko czy moze juz ktos glosowal w wyborach naszych polskich w Norwegii jak to zalatwic ? czy glosuje sie tylko w ambasadzie i czy potrzebne sa dokumenty z pl gdzie mam staly meldunek ?
Zbliża się sezon urlopowy, czas wycieczek, podróży, wypraw. Lubimy podziwiać piękno natury, choćby Vøringsfossen: Pamiętajmy jednak, że natura potrafi być zabójczo piękna: Myślmy o ...
Oppgave over arbeids- og velferdsetatens utbetalinger og trekk i 2009 Sporsmal om denne oppgaven kan rettes til nav lokalt (tidl. trygdekontoret) som er oppgitt i rubrikken "nav lokalt" ...
Czy ktoś ma pomysł w jaki sposób odnaleźć polskie firmy w Oslo? Z góry dziękuje i pozdrawiam.
mam taki maly problem jak mozna sobie zalatwic internet w norwegi jesli ktos wie cos na ten temat prosze o maila na krzysiek.team@gmail.com i jeszcze jedno co trzeba zrobic aby moc jedzic samochodem ...
Witam serdecznie. Nie bardzo wiem do kogo się zwrócić o pomoc, dlatego liczę na Wasze podpowiedzi. Mój partner chce zabrać mnie i dzieci do siebie (okolice Oslo). Niestety z racji tego, że pracuje a ...
Masz ochote na nalesniki, ale nie chce ci sie ich zmazyc i smazyc i smazyc ... Mam na to rade : Sprobuj nalesnik w formie ( wyglada jak ciasto - smakuje jak nalesniki ) Przepis na 3-4 osoby ...
www.euroislam.pl/index.php/2010/04/mecze...-debata-telewizyjna/ CO WY NA TO?? JESTEM CIEKAWA WASZYCH OPINII
wątek ten służy ciągłemu pocieszaniu cyganki która jest bardzo uczuciowa , wrażliwa ......przez co jest słabego ducha i często zagląda do wątku o narzekaniu . często popada w smutek i załamania z ...
Zapraszamy do popularyzowania polskiej turystyki. Nasz odział w roku 2008 obchodził jubileusz 100-lecia istnienia. Zważając długie doświadczenie w zarówno w turystyce górskiej, nizinnej, wodnej. ...
Dobry wieczór od jakiegoś czasu czytam to forum i postanowiłam wskoczyć do środka i popisać z Wami. Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko.Ciesze się bardzo ze będę mogła poznać Was blizej ...
Dino napisał : Posiadanie intelektu jest jak granat, lepiej mieć i nie używać, niż głupio użyć . Zgadza się. Z tym że inteligentna osoba raczej by nie użyła tego typu argumentacji,chcąc komuś ...
Barbara H
29-04-2010 21:29
pozwole sobie na mala prowokacje i zachecam do dyskusji na temat tej storny: polykaj.pl/
hej,mam 25 lat ,szukam kolezanki z drammenjest jakas pani?pozdrawiam
jak odzyskac pieniadze od norweskiej firmy ktora nie chce zaplacic za wykonanom prace przez polska mala firme na wszystko sa papiery itd
PODZIEKOWAL ZA zalatwienie pracy ,a raczej zajecia ,czy tez pseudowolontariatu ze wstydu jesos ten slepy usunol ten post coby dowodu nie bylo ...
wszystkiego najlepszego wszystkim Markom niech się nigdy nie poddają YOU SIMPLY THE BEST .....i dla NASZEGO WIELKIEGO MISTRZA ....TOMKA ADAMKA ........ ........
CALL OF DUTY , FARCRY2,JADKA , ZABIJ I UCIEKAJ UWIELBIAM GRY STRATEGICZNE , no zabijać to nie żeby ktoś sobie niepomyślałże jestem jakimś zwyrodnialcem Pozdrawiam wszystkich braci PS3
Witam mam pytanie odnośnie auto pass dla przyjezdnych na wczasy, jak mają zapłacić skoro wrzystkie bom stasion są automatyczne, czy jest obowiązek wykupu plastiku czy trzeba czekać w polsce na ...
czy ktoś się orientuje co przy tym samochodzie jest do zrobienia za pomoc wielkie dzięki. 1-parkeringsbrams henger 2-stor slitasje i ytre endeledd-hoyre 3-parkeringslys-feil antall 4-skiltlys-mangler ...
Witam, mam sprawę... mój mąż dostał prace w norwegii, ale niestety nie obejmie nas ubezpieczenia, bo potrzebny jest okres karencji jestem w 7 miesiącu ciąży i myslimy nad porodem w Oslo... ale nie ...
wiem wiem spotkania forumowiczow oraz czatowiczow nie zawsze wychodza wiec moze wybierzmy sie na ten wulkan do Islandi? klimat niezly no i jakie atrakcje? [b]jak zrobimy grupowke dadza taniej ...
Mam do oddania 4 ladne kotki urodzone dn.29.03,10.Kotki sa czarno-szare.Tel.96656272.
Organizujemy wyjazd na GP 08.05.2010 cena za przejazd z Oslo ok.350nok. Bilety można rezerwować telefonicznie w Szwecji pod nr. 0046318110202. Nasz nr.kon.91557951 w razie jakiś pytań.
Cze wszystkim, jakich uzyć argómentów zeby dostć pieniądze z Komuny na zakup domu, juzraz próbowałem i odpowiedź była negatywna dlatego Pomożecie???
Witam Was ponownie. Czy ktoś z Was jechał samochodem do Polski przez Szwecję, autostradą do Danii i do Polski? Jadę pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać. Może dacie jakieś rady, wskazówki. ...
Prosze o udzielenie madre glowy na forum czy 21 kwietnia beda lataly juz samoloty z Oslo do Gdanska ?
Hm.... W zwiazku z odwolanymi lotami i moja planowana podroza samochodem do Polski w nastepny piatek 23.04.2010 moge kogos zabrac.Jade do Szczecina z Oslo okolo godziny 14.00. Bez oplat.
pilnie potrzebny transport do polski z bergen dla jednej osoby, w dowolne miejsce w polsce! wszystkie propozycje w tym temacie!!!
Witam, szukam transportu dla dwóch osób kobiety i dziewczyny (14 lat). Najszybciej jak to możliwe w tym tygodniu. Proszę o kontakt na maila stanczyk.35@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc, co do ceny ...
mam jedno miejsce wolne , najlepiej osoba niepalaca. co do kosztow to sie dogadamy.... GG 3474148
Jak w temacie. Poszukuje samchodu ktory ma mi sluzyc jedynie jako transport do pracy. A więc może być starej daty do poprawek blacharskich itd. Zwykly grat, byleby mnie do roboty -15 km w jedną ...
Tak jak wielu z was,tak i jak cały czas się zastanawiam od początków prywatyzacji naszej gospodarki,co będziemy mogli jeszcze sprzedać jak już wszystko będzie sprzedane? ...
czy ktoś z Was uzyskał lub starał sie o "startlan" ???
Szukam transportu do Polski na 19.04 popoludniu. Niema szans na zlapanie miejsca w autokarze wiec jesli sie ktos wybiera prosze pilnie o kontakt nr tel. 96718545 adres email glycyna@wp.pl. Koszty ...
witam wszystkich na forum słuchajcie mam pytako zwiazane z niszczesnym podatkiem drogowym?Do tej pory jeszcze nie otrzymalem GIRO na kolejny rok do zapłaty, zapomnieli czy jak?a autko kupiłem w ...
arturnor napisał: Witam Zakładając nowy temat na forum chciałem wywołać dyskusję na wiadomy nam temat. Nie było moim celem spowodowanie, aby użytkownicy biorący udział w dyskusji obrzucali się ...
Artur Grzybacz
18-04-2010 16:16
Witam szanownych forumowiczów i zapraszam na nowo wdrożone forum podróżnicze.Mam nadzieję że zechcecie podyskutować także i na moim forum za co oczywiście bardzo dziękuje. www.podroze-forum.pl ...
Z tego co mi wiadomo lotniska w Norwegii są nieczynne i nie wiadomo kiedy je otworzą, co mam zrobić w takiej sytuacji jeśli mam bilet na niedziele a samolot nie odleci?? czy mogę jakoś wcześniej ...