Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1353 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking

Harry, burzę w domu mam 24 godz na dobę, ta na zewnątrz była z błyskami

ta na zewnątrz to pewnie ta słynna burza piaskowa ale żeby aż z piorunami
nie przypuszczałem że sahara zbliża się do norge w takim tempie ......już jest koło drammen ???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja teraz tak jeszcze myślę, że może to paparazzi błyskali fleszami, bo podobno w Åmot VIP`y były, Dino pisał A huk wziął się z przejeżdżających samochodów Russ Już sama nie wiem, taka ostatnio skołowana chodzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
oj , jaka ta gama rozkojarzona
tylko patrzeć jak sąsiad odkurzacz uruchomi a gama zabije drzwi gwożdziami bo tornado nadciąga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A mąż mi jeszcze wczoraj powiedział, że zdumiewa go moja "inteligencja", hihi. I kto to wymyślił, że ciąża to nie choroba??? Może nie, ale strasznie mi się przesył danych zwalnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ten twój mąż to ma złote serce jak jeszcze twoja inteligencja go zdumiewa . jak by był drań to by powiedział że ma już jej dosyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec

te szczątki do mnie przemówiły...ścisnęły moje wrażliwe młode serce, może zdążę do sierpnia zorganizować na szybko jakiś awaryjny rurociąg z zapasową deszczówką...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
widzę że podjęłaś trafną decyzję
niejaki tommyplee próbował cie zbajerować śliczną deszczowa pogodą ....masz wybór .
albo ja albo on ....trudny wybór - łatwy błąd
radze wierzyć TYLKO MNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok