1 NOK
Jak znacie takie fajne stronki gdzie jest w sumie wszystko w jednym to linkujcie.. Na tej stronie są radia i tv z całego świata . Na IE wszystko chodzi na Operce trzeba zainstalowac wtyczke do WMP ...
NAV Arbeidslivssenter EURES Oslo i Akershus zaprasza na zebranie informacyjne dotyczące norweskich świadczeń społecznych w przypadku powrotu do Polski jak również informacji o polskim rynku pracy. ...
Sfora.pl www.sfora.biz/Tysiace-Ukraincow-szturmuja-Polske-a18653 Wtorek [30.03.2010, 13:24] Tysiące Ukraińców szturmują Polskę Chwytają się każdego zajęcia. Chociaż w naszym kraju na koniec ...
Forum regionalne nie chodzi, więc piszę tu: w najbliższy czwartek godz. 10.00-12.00 odbędzie się drugie spotkanie mam z dziećmi w Drammen w salce przy kościele katolickim, szczegóły w Mamma Gruppe ...
Hej Wam Wszystkim ! poniewaz jest juz kwiecien, wiec ani sie ogladniemy a juz czerwiec - lipiec do nas zawita, proponuje w tym watku wpisac Wasze/Nasze pomysly na Wakacje ! moze napiszmy ...
Czy wie ktoś czy będzie odprawiana msza żałobna w Haugesund albo chociaż zwykła msza ale po Polsku w najbliższą Niedzielę
Slawek P
15-04-2010 18:33
Witam!!! Chodzi mi o sale lub cos podobnego gdzie by mozna bylo zagrac w tenisa stolowego.A moze jest jakis polski klub w Oslo gdzie mozna pograc.
Witam Wszytskie Panie ,Umówię się na randke w CIEMNO z dowolna z Pań mam dosyc siedzenia w tym domu która z pań chetnych zapraszam na PRIV pozdrawiam
czesc wam potrzebuje wspolnej fotki ofiar katastrofy potrzebuje wydrukowac poniewaz mamy jutro spotkanie w kosciele dla polakow ktorzy mieszkaja na traenie i okolic wyslijcie ...
seba zap
13-04-2010 22:20
Witam dzisiaj dostalem wiadomosc ze skatekorkaaa ze za rok 2009 mam - 9 800 koron , czyli rozumiem zemusze oddac prawie 10 tys koron , jak to sie mogło stać , przecież pracodawca jest ...
Z powodu nieuzasadnonego usunięcia juz drugiego mojego wpisu na forum w tym tygodniu, postu w ktorym nie było wulgarnych słow, nikt nie zostal obrażony - świadomie rezygnuje z tego forum i zegnam sie ...
Witam chce zapytać czy ktoś zna biuro bavaria person z Włocławka? zajmuje się między innymi załatwianiem pracy w Norwegii,jaką ma opinie może ktoś wyjeżdzał przez te biuro? A może ktoś zna jakieś ...
Czesc mam pytanie odnośnie przewozenia różnych "prochów" a dokładniej precyzując to za miesiąc lecę co Norwegii i chcialem się dowiedziec czy moge zabrac ze sobą pastylki na alergie, ...
Łukasz .
13-04-2010 11:07
Witam, poszukuje dobrego mechanika samochodowego ze znajomoscia jezyka angielskiego lub norweskiego. Warsztat znajduje sie w Drammen. Szef jest Norwegiem wiec znajomosc jezyka jest niezbedna. ...
Witam wszytkich.Mam taka sytuacja,bylem rok na zwolnieniu i teraz nie mam jak narazie pracy,bylem w navie i kazali mi sie zarejestrowac na zasilek dla bezrobotnych,wiadomo ze trzeba uzyskac dochod ...
witam.mam pytanie,jakie sa stawki za połozenie nowego dachu,a dokładnie chodzi mi o to ze trzeba zdjac około 180 metrów kwadratowych dachuwki wraz z papa i panelem i pokryc go od nowa,chodzi mi o ...
Czytałem gdzieś że Cie już nie będzie tu. HILTON WRÓĆ
Zakupiłam ostatnio na allegro meega słownik!, dopiero zaczynam swoją przyjaźń z tym językiem, ale z takim słownikiem na pewno bedzie latwiej. Piękne ilustracje i wyczerpująca ilość haseł, nawet w ...
Czy jest ktos w posiadaniu lekarstwa "Bactrim"?? Odkupie pilnie. Moze byc napoczęte, ratuje mnie nawet połowa buteleczki. Musze je niezwłocznie podac mojej chorej córce. Z góry dziękuje.
Witam !!! I znów się okazało że Hilton nie miała racji, TV moja Norwegia pokazało nam pierwszy odcinek serialu pod tytułem „Pierwsze kroki w Norwegii” a tak przy okazji, wielki szacunek dla ...
Samolot z prezydentem na pokładzie rozbił się w Smoleńsku. www.tvn24.pl/0,1651562,0,1,samolot-z-pre...l-sie,wiadomosc.html www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596211
Witam,mam pytanie,czy jest tu jakaś osoba która pracowała wcześniej czy teraz u chińczyków w Oslo,z góry dziekuję za odpowiedż.Pozdrawiam fajne forum
Zabawa z nożem... www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7073036
42- letni Polak został przewieziony do szpitala w Ullevål z poważnymi obrażeniami po tym, jak został pchnięty nożem w dzielnicy Tøyen w Oslo!
Dogmaty i kodeksy stworzone przez człowieka! Pewnego dnia uniwersytecki profesor postanowił sprowokować swoich uczniów. Zapytał: - Czy Bóg stworzył wszystko, co istnieje? Pewien student ...
chciala bym sie dowiedziec czy sa polscy lekarze w skien jesli tak prosze napisac
Witam wszystkich,pytam w imieniu mojego znajomego który prowadzi dwie firmy polskie na terenie norwegii,jedna jest zarejestrowana na jego zone ,chodzi mianowicie o to jaki foprmularz trzeba wypełnic ...
Witam czy pracuje tu jakas osoba z forum na rusztowaniach ?
Kalba Kalba
07-04-2010 21:18
WITAM. MAM PYTANIE DOTYCZACE PORUSZANIA SIE POJAZDEM NA POLSKICH BLACHACH PO NORGE. JESTEM TU OD 09.2009 PRACOWALEM W OKRESIE PROBNYM 3 M-CE I POTYM NA STALE . MAM STALY FEDSELNUMER A POZWOLENIE NA ...
czy ktos zna sie na kajakach i moze cos polecic?
Onet.pl.wiadomości www.kciuk.pl/Ile-zarabiaja-polscy-szpiedzy-na-emeryturze-r9975 Leszek Szymowski/08:48 Ile zarabiają polscy szpiedzy na emeryturze? 2-3 lata częstych podróży po świecie, a ...
Którędy najlepiej jedzie się z Oslo do Karlskrony, jest tyle mozliwości. Ja zawsze jeździłem do Ystad, tam była jedna droga, więc niebyło w czym wybrzydzać. Teraz mam dylemat....
Witam, wybieram się do Oslo do kolegi na tydzień i prosił mnie abym przywiózł mu trochę polskich fajek. Trochę to dość niesprecyzowane określenie ale mam do was forumowicze pytanie: Ile ...
.......(\ /)*****(\ /) .........( . .)****(. . )/) .........(''(''.....(''('' ..RADOSNEGO.&&&..ALLELUJA!!! .................. *********@--@--@ ...
Witajcie! jest ktoś możne chętny żeby chodzić wspólnie na siłownię??bo wiadomo w grupie raźniejpozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Witam Wszystkich Tu szukajcie pomocy w każdej sprawie związanej z przenosinami do Norwegi. Ja rozpocznę... Chciałbym przyjechać na dłużej, później może ściągnąć rodzinę. Nie mam większych ...
Masz zdjęcia z fajnej wycieczki? W takim razie możesz wygrać te wspaniałe nagrody www.mojanorwegia.pl/rozrywka/wygraj_wspa...kow_kvikk_lunsj.html
Musiałem wyjechać z Norwegi Niestety gościu dla którego pracował nie wypłacił mi kasy do dziś, chociaż bardzo obiecywał, mówił że jest uczciwy i nigdy nikogo nie wyrolował. Dla mnie jest zwykłym ...
witam czy ktos sie orientuje o ktorej godz jest swiecenie jajek w Oslo w kosciele St.Olav
Konto użytkownika o nazwie Gabriel zostało znów zablokowane? Czy może on liczyc na odpowiedź?
czy ktos wie o ktorej godzinie w Tønsberg bedzie swiecenie jajek Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech ...
anna bartoszewska
02-04-2010 13:54
Dla wszystkich zaineresowanych!!! Jutro o godzinie 17,oo robimy sobie grilla na Fiord Kamp w Oslo. Sniegi stopnialy,lody puscily wiec pora na 1 wiosenny sped forumowiczow. W programie smazenie jajek ...
Odnosnie pomocy i wsparcia w 2 wojnie swiatowej rzad Norweski zarzadzil dnia 01.04.2010r. iz Obywatele narodowosci Polskiej przebywajacy legalnie w Norwegi dostana jednorazowo po 100 tys Nok ...
czesc, w piatek 2.04 mam lot do poznania z oslo torp. Nie mam sie jak dostac na przystanek w asker a mieszkam w slemmestadzie. czy moze wybiera sie ktos tam tego dnia i ma miejsce dla 2 osob, lub ...
Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych wszystkim osobom zarejestrowanym na Moja Norwegia życzę udanych, słonecznych Swiąt, bezstresowego wypoczynku , każdemu po 1 święconym jajku i mokrego ...
Czy komuś z Was się to przytrafiło ??? Wczorajszej nocy skradziono mi obie tablice rejestracyjne-norweskie. Zgłosiłam to na policję. Tylko zawsze pozostaje nie smak po takich przykrych rzeczach. ...
Albo ktoś mnie wprowadził w błąd albo coś się zmieniło w kwestii czasu, w jakim można poruszać się po Norge polskim autkiem bez płacenia tych nieszczęsnych podatków czy coś tam...do niedawna ...
ikkepedia.org/wiki/Polen
Sorki, ze pisze na forum, ale cos sie stalo i nie wiem dlaczego nie moge wysylac wiadomosci, jedynie je odbierac, a mam bardzo pilna sprawe do Ciebie jako Administratora. Czy mozesz wyslac mi na PW ...
inga s.
30-03-2010 08:17
Wątek o Przyszłych Rodakach w Norwegii tak ładnie i płynnie zszedł na temat teściowych, że postanowiłam załączyć osobny temat. Dawajcie kochani, ulżyjcie sobie, co komu w duszy gra lub na sercu ...
Witam. Chcialbym Panstwa powiadomic ze sklepy Polonusa w Oslo i Drammen beda otwarte w czwartek i piatek (01/02.04.2010) w godzinach: od 11. do 20. W sobote (03.04.2010) w godzinach: od 9. do ...