Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6484 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
O proszę, jak się dyskusja o ortografii ciekawie toczy... Z nauki o języku, poprzez próby konfrontacji inteligencja - wykształcenie, gładko poleciało w próbę zdefiniowania piękna. Co do oceny urody - rzecz względna, kazdy o tym wie. Ja osobiście za słodkimi buźkami nie przepadam, wolę rysy na materiale.
Daga wstawiła zdjęcie takie, jakie lubi, widocznie taką miała potrzebę będąc księżniczką (sic!). Muszę jednak tutaj niczym jej rycerz, albo rycerka (brzmi, jak nazwa narzędzia, ale niech będzie), stanąc w jej obronie tylko w jednym względzie. Po przeczytaniu tego, co napisała o tym trollu w avatarze, zanim jeszcze dobrnęłam do Twojego wzburzenia Giovi2, nie odebrałam tego w ten sposób, żeby Twoje dziecko przyrównywała do powyższego. Myślę, że nie poleciałaby tak gruuubo, bo summa summarum stara sie byc grzeczna dziewczynką i chyba musiałaby sobię zdawac sprawę z tego, że taki post natchnie Cię wręcz do wykonania telefonu do jakiegoś assassina...Chyba chodziło jej o tego vikinga, co to jest na profilu, jak jeszcze sie nie ma swojej fotki. Tak mi sie wydaje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Fotki u "księżniczki" są najzupełniej normalne (Witam, sorki za nieprzywitanie w wątku właściwym, ale kiedy tam zajrzałem, to już było jakieś babskie pierdu, pierdu i nie chciałem zmieniać tematu.). Starsze osoby mają trochę dziwny pogląd na to. Moja mama miała straszne pretensje za coś takiego:

dinonorge.eu/index.php?cat=10003
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Luba napisał:
O proszę, jak się dyskusja o ortografii ciekawie toczy... Z nauki o języku, poprzez próby konfrontacji inteligencja - wykształcenie, gładko poleciało w próbę zdefiniowania piękna. Co do oceny urody - rzecz względna, kazdy o tym wie. Ja osobiście za słodkimi buźkami nie przepadam, wolę rysy na materiale.
Daga wstawiła zdjęcie takie, jakie lubi, widocznie taką miała potrzebę będąc księżniczką (sic!). Muszę jednak tutaj niczym jej rycerz, albo rycerka (brzmi, jak nazwa narzędzia, ale niech będzie), stanąc w jej obronie tylko w jednym względzie. Po przeczytaniu tego, co napisała o tym trollu w avatarze, zanim jeszcze dobrnęłam do Twojego wzburzenia Giovi2, nie odebrałam tego w ten sposób, żeby Twoje dziecko przyrównywała do powyższego. Myślę, że nie poleciałaby tak gruuubo, bo summa summarum stara sie byc grzeczna dziewczynką i chyba musiałaby sobię zdawac sprawę z tego, że taki post natchnie Cię wręcz do wykonania telefonu do jakiegoś assassina...Chyba chodziło jej o tego vikinga, co to jest na profilu, jak jeszcze sie nie ma swojej fotki. Tak mi sie wydaje...

Zgadzam sie z luba co do trollla - nawet mi to przez mysl nie przeszlo - ale oczywiscie - jez.pl. nie jest moja mocna strona - jak to ktos tutaj zauwazyl

Dziewczyny - przesadzilyscie z tymi waszymi szykanami - ja rozumiem, ze to bylo po czesci z powodu nieporozumienia z trollem , ale po mimo wszystko - czy to konieczne ??? Nie sadze, zeby Daga byla w polowie takim pustakiem za jaka ja macie , a zdjecia jej sa daleko od nieprzyzwoitych i wulgarnych A ze ktos tam sie do nich onanizowal - to juz jego problem - moze jest w zwiazku z jakas pruderyjna partnerka

Ad. ulv co do kisielu to ja wole crem brule
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
moze byc crem brule, mnie to nie przeszkadza

a wy siostrzyczki forumowe to jeszcze chyba nigdy klapsa porzadnego nie dostalyscie
co wam daga zrobila, ze tyle zlosci tak od razu ? przeciez ewidentnie nie chciala sie klocic z wami i zakonczyla spor bez wielkich nerwow... ech, kobiety... dwie fajne babki i taka jatke tu robia z mlodsza kolezanka, no
dajcie sobie juz buzke na zgode, bo wszystkie trzy fajnie i madrze piszecie... a w ogole to weekend w koncu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hej dziewczyny i reszta, już mi minelo troche,przemyślałam sprawe i faktycznie nie powinnam pisać ze osoby przeklinające nie maja klasy mogłam to napisać jakoś inaczej.Co do twojego dzidziusia Giovi to naprawde nawet przez sekunde nie pomyslalam to co ty pomyslalas.Dzidzie masz slodka to kazdy widzi.Wam te dziwna krytyke na temat moich fotek wybaczam i na dowód zmieniam moja fotke w avatarze na totalinie anty sexy żeby was nie drażnić (ale na wstawienie trolla juz mnie nie namówicie )
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
O ile mi wiadomo, ten słodki dzidziuś to wnuczątko Babci Giovi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
gama28 napisał:
O ile mi wiadomo, ten słodki dzidziuś to wnuczątko Babci Giovi

Aaaa co za gafa myślałam ze córeczka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Córeczka córeczki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
O, widze, ze dzisaj sie lublimy i przepraszamy - i przyznajemy sie do bledow ( moze nawet tych ortograficznych ) i bijemy w piersi ( nie.... to by bylo za wulgarne )

Widzialyscie jaki fajne zdjecie kurczaka na golasa znalazlam - chcialam go uzyc jako moj avatar, ale zrobilo mi sie go szkoda - ze niby musialby za mnie robic i dalam mu szanse zaistnic na wlasna reke - czy raczej na wlasny rachunek

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok