Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Uwaga - Norwegia

Czytali temat:
(1693 niezalogowanych)
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Proszę o uwagę!
Jako że wróciłem dziś do starego nicka, niestety nie do starego konta, ogłaszam kasting na moich znajomych. Jako że starych znajomych z tego forum utraciłem w wyniku kasowania profilu potrzebuje stać się bardzo szybko popularny i lubiany
Bardzo proszę składać swoje kandydatury w tym oto wątku.
Powodzenia wszystkim życzę w tym konkursie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wydawało mi się, ze powinna tez byc lista poza kastingiem Dla zupelnie obcych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kan jeg medlem????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hei

Ja jestem blondynka z pieknymi , duzymi " oczami" , moje wymiary to 90 - 60 - 90

Mam duzo ciekawych zainteresowan : moda , kosmetyki , mate pieski , ktore sie nosi w zlotej albo srebrnej torebce i duzo innych rownie interesujacych hobby .

Kocham swiat i wszystkich ludzi , bo wszyscy sa tacy dobrzy i tacy piekni

Czy sie nadaje ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Z braku innych ofert przyjmuję wasze kandydatury. Jak się jeszcze ktoś zgłosi to też pewnie przyjmę.

Barbaro, powaliłaś mnie na kolana swoją ofertą, te duże "oczy"....

Kzk, Ciebie to nie rozumiem, ale mogę zamedlemować Cie do znajomych.

Oraz Hilton... jako zasłużona dla społeczeństwa i za to że do dziś mnie nogi bolą po grze w piłkę Tobie wyślę zaproszenie jako pierwszej.

Czekam na więcej ofert, teraz idę trząchać dynią do Telenor Arena.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Michal Kozi.....
(kosma1410)
Nowicjusz
barbara67 napisał:
Hei

Ja jestem blondynka z pieknymi , duzymi " oczami" , moje wymiary to 90 - 60 - 90

Mam duzo ciekawych zainteresowan : moda , kosmetyki , mate pieski , ktore sie nosi w zlotej albo srebrnej torebce i duzo innych rownie interesujacych hobby .

Kocham swiat i wszystkich ludzi , bo wszyscy sa tacy dobrzy i tacy piekni

Czy sie nadaje ?????

Napewno jezdzisz konno i chcesz aby zapanowal pokoj na swiecie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
barbara67 napisał:
Hei

Basiu, mamy te same wymiary, moja noga ma dokładnie 90 cm udo, 60 cm w kolanie i 90cm w łydce. Cudowne byc idealnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Rzeczywiscie zapomnialam wspomniec o tej jezdzie konnej - ale owszem galopuje przy zachodzie slonca i wtedy czesto spotykam sie z ksieciem na bialym koniu i potem tak sobie wspolnie galopujemy i galopujemy , az sie zmeczymy i wtedy bierzemy wspolna kapiel ( na golasa ) w jednym z pobliskich fjordow ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
I jeszcze zapomnialam wspomniec jaka ja jestem intil...., innttil..., iteli...., innntil.... - no wiecie : MADRA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
barbara67 napisał:
I jeszcze zapomnialam wspomniec jaka ja jestem intil...., innttil..., iteli...., innntil.... - no wiecie : MADRA

To juz wszyscy wiemy.Tu wszyscy sa normalni i madrzy inaczej No i ztym ksieciem to chyba przesadzilas bo cie nie widzialem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok