Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Kwiatkowski Mariusz Kucharski Ewe Wu edward stan (7407 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hmmm, myślisz gabrielu ze moze byc jakaś lepsza praca od posady w ambasadzie zatytuowanej "obsługa techniczna" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Hmmm, myślisz gabrielu ze moze byc jakaś lepsza praca od posady w ambasadzie zatytuowanej "obsługa techniczna" ?
NO nie wiem... nie wiem ... czy to Taka szczera prawda... ,
a nie rozsiewanie nieprawdziwych i niesprawdzonych informacji....

To mogą być tylko pomówienia...

NIEMNIEJ...
Wiesz jak jest... każda wtyczka techniczna jest zalecana wszędzie Tam gdzie są Nasi...
By rękę Trzymać na pulsie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Co nieco sie na tym znam, pracowalam w dyplomacji, aranżowalam wnętrze domu pary dyplomatow, ktorzy wrocili z wojaży po Europie a ostatnio z Japonii. Wtyczek ci u nich dosatek, na kazdej sciane po 4 i zainstalowane lampki, kinkiety itp. z roznych regionow swiata, gdzie ambasodorowali. Bardzo tu urocze - kącik szkocki, kącik litewski, kącik japoński, no i te wtyczki....wszedzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gabriel napisał:
Dino napisał:Tylko na tyle Cię stać?
MNIE JUŻ NIE STAĆ ...mi już leżeć...
...myślałem , że jakoś zmotywuję Ciebie .... a tu znowu klapa...

Co zaś do Tej ..."fioła66"... to nie dziw się Jej...
Ona tak ma ,że powtarza tylko to co u niej w pracy jest na ten czas poprawne i jedynie słuszne...
Ta Osoba jest bez własnego kręgosłupa .... taka chorągiewka na wietrze...
Zmienią się Jej chlebodawcy punkty politycznego widzenia to i Ona będzie inaczej śpiewać...
.

o......l sie jelopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton napisał:
Co nieco sie na tym znam, pracowalam w dyplomacji, aranżowalam wnętrze domu pary dyplomatow, ktorzy wrocili z wojaży po Europie a ostatnio z Japonii. Wtyczek ci u nich dosatek, na kazdej sciane po 4 i zainstalowane lampki, kinkiety itp. z roznych regionow swiata, gdzie ambasodorowali. Bardzo tu urocze - kącik szkocki, kącik litewski, kącik japoński, no i te wtyczki....wszedzie...

Zapomniałaś Hilton dodać ,że tutaj jest ,, kącik żałobny ,, hmmmmm......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ale przeciez zaloba to juz przeszlosc , to pewnie ten "kacik " jest juz przeterminowany ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Załobe nosi sie w sercu, nie widze potrzeby obnoszenia sie z tym publicznie do tego stopnia, aby łkac na forum sztucznymi łzami.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Ale przeciez zaloba to juz przeszlosc , to pewnie ten "kacik " jest juz przeterminowany ....
TY kobitko to trzymasz łapkę na pulsie...
I tak trzymaj....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton napisał:
Załobe nosi sie w sercu, nie widze potrzeby obnoszenia sie z tym publicznie do tego stopnia, aby łkac na forum sztucznymi łzami.

Jestem tego samego zdania, co Ty Hilton, tylko odniosłam wrażenie, że użyłaś słowa ,, kącik ,, jak by Ci to słowo zawsze i wszędzie przeszkadzało
Ale to pewnie jak zwykle , ja jestem przewrażliwiona...........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cyganka napisał:... ja jestem przewrażliwiona...........
I TO BARDZO...BARDZO... ,
a przecież w Waszych wierzeniach Osoba która jest lubiana to zawsze jest z Nami ...
To Dlaczego cały czas nieustannie się smucić... .
ZWŁASZCZA.... ,
że bez medialnej obłudy to 80% społeczeństwa ICH nie cierpiała i tolerowała tylko dlatego bo nie miała innego wyjścia..
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok