Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Brawa dla moderatora..... - Norwegia

Czytali temat:
(3714 niezalogowanych)
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Wielkie dziękuję strażnikowi texasu-moderatorowi ulv72... W gąszczu zamieszczonych na forum zapytań o pracę ,usunął akurat moje , z uśmiechem na twarzy wysyłając wcześniej pozdrowienia i podpowiedz aby skorzystać z opcji OGŁOSZEŃ ,które jak wiemy są płatne a nie każdy akurat musi dysponować pieniędzmi na ten cel tym bardziej jeśli jest bez pracy... BRAWO I JESZCZE RAZ BRAWO WIELKI CZŁOWIEKU ZE STOISZ NA STRAŻY I TAK MIŁO WITASZ NOWYCH RODAKÓW I JAKŻE NIEOCENIONA JEST TWOJA POMOC.... !!!!

p.s. zapewne ten post też zniknie z prędkością światła....hahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ja chcialbym dolaczyc sie do braw. Dziekuje serdecznie moderatorowi, ulv72, za to, ze usunal tamto ogloszenie sugerujac zamieszczanie ich w dziale ogloszenia. Brawo i jeszcze raz brawo! Konec zasmiecania dzialu ogloszeniami!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Przeciez i tak wiadomo, ze na forum nikt nikomu pracy nie szukał, nie szuka, nie znajdzie. Prace trzeba sobie nagrac samemu. Poza tym argument o zapłacie jest słaby, bo za darmo mozna sie zarejesterowac w wielu serwisach i wysłac CV. Tych stron są setki i były na forum juz podawane kilkanaście razy - w ramach pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Nie chodziło mi już o sam fakt usunięcia mojego wpisu,a o sposób w jaki zostało to zrobione.Każdy profesjonalny i szanujący się moderator strony zanim usunie jakiś post ,uprzedza o tym fakcie użytkownika ,a dokładniej informuje go iż naruszył status strony,jego zasady lub regulamin ,przytaczając stosowny przepis lub zapis regulujący ten fakt.

A najbardziej śmieszne w tej sytuacji jest fakt iż w dziale forum widnieje kilkadziesiąt zapytań,ogłoszeń i zagadnień dotyczących pracy i na takiej podstawie dodałem własne ,ale usunięto akurat moje.
Jeśli chcemy pisać o profesjonalizmie to bądźmy konsekwentni wobec wszystkich użytkowników i jak sama nazwa wskazuje - moderator powinien moderować na bieżąco stronę i wyłapywać wszelkie nieprawidłowości a nie "po łebkach",jeśli tak nie jest to najwidoczniej jest to niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu...

w odpowiedzi dla dwóch użytkowników ;

1.Sethur - cyt; <Ja chcialbym dolaczyc sie do braw. Dziekuje serdecznie moderatorowi, ulv72, za to, ze usunal tamto ogloszenie sugerujac zamieszczanie ich w dziale ogloszenia. Brawo i jeszcze raz brawo! Konec zasmiecania dzialu ogloszeniami!>

Odp.
Z tego co wiem to idea forum polega na podejmowaniu wszelakich wątków zgodnie z tytułem tematu ,a w tym dziale w którym ja zamieściłem ów post widnieje PRACA i nie ma żadnego dopisku o niezamieszczaniu w nim ogłoszeń.

2.Hilton - cyt; <Przeciez i tak wiadomo, ze na forum nikt nikomu pracy nie szukał, nie szuka, nie znajdzie. Prace trzeba sobie nagrac samemu. Poza tym argument o zapłacie jest słaby, bo za darmo mozna sie zarejesterowac w wielu serwisach i wysłac CV. Tych stron są setki i były na forum juz podawane kilkanaście razy - w ramach pomocy >

Odp.
Co do wpisu tego pana,to dla jego informacji zanim zawitałem na te stronę przejrzałem i wysłałem CV-ki bezpośrednio do firm i urzędów,oraz zarejestrowałem tam gdzie można było to uczynić,a dopiero potem spróbowałem takiej opcji również tutaj gdyż uważam, ze każdy rodzaj i próba dotarcia do ewentualnych pracodawców jest dobra ale oczywiście każdy ma inne podejście do sprawy, szkoda że niektórzy potrafią tylko negować.
A argument zapłaty,ze ponoć slaby?Nie użyłem go jako argumentu ,a info gdyż na wielu innych stronach wewnętrzne ogłoszenia chociażby jak na gumtree ,są bezpłatne ,a płaci się tylko za ich wypromowanie lub wyróżnienie w widocznym miejscu.Temat można rozwinąć ale chyba nie ma takiej potrzeby.

Pozdrawiam

Ps.Jestem nowym użytkownikiem na tej stronie i uważam ,ze strona jest ciekawa i pomocna rozczarowałem się tylko tym dziwnym incydentem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
i tym sposobem TEMU PANU odebrales oklaska, bo ten pan widzial, ze byles dostepny w tym czasie, ale ten pan dziekuje, gdyz ten pan ma to w powazaniu.
Pozdrawiam, pan hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
THX
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej nicolas78

- w gąszczu zamieszczonych na forum zapytań o prace i innych ogloszen, usunąłem akurat kilkanascie wczoraj, nie tylko akurat twoje,
- usunalem dokladnie tyle, na ile wystarczylo mi wolnego czasu, wiec jest mozliwe jak najbardziej, ze nie wszystkie, co wcale nie oznacza, ze te ktore zostaly - pozostana nadal i sa w jakikolwiek sposob preferowane
- nie moderuje na biezaco portalu - nie jest to moja podstawowa praca, robie to tylko w wolnych chwilach
- informacje dostales, ze powinienes wpisac swoje ogloszenie do dzialu ogloszen nie na forum dyskusyjnym
- forum sluzy nam do dyskusji na rozne tematy, dzial ogloszenia zas jest miejscem gdzie mozna sobie cos sprzedac,kupic,zamienic,znalezc np. prace itd. itp. i jest platny, to prawda
- zapewne ten post nie zniknie z predkoscia swiatla jesli jest tematem do dyskusji, rowniez w przypadku tematu administrowania forum, konstruktywna krytyka czy dyskusja pozwala zauwazyc to, co mozna poprawic w funkcjonalnosci portalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Nie ma sie co wkurzac fakt faktem na Forum zwyklych dyskusji nikogo w sumie nie obchodza szukajacy pracy(kazdy ktory owego pracownika szuka szuka w ogloszeniach) to raczej proste Jak juz hilton wspomniala jest tu sporo stronek gdzie mozna takowej pracy szukac(polecam na poczatek posredniaki)
Moderator nie nadaza jak widac za duzo piwa pewnie Ale fakt faktem by utrzymac lad trza sie troszke napracowac

ps.Powodzenia w szukaniu pracy ( no heart fillings)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
i tym sposobem TEMU PANU odebrales oklaska, bo ten pan widzial, ze byles dostepny w tym czasie, ale ten pan dziekuje, gdyz ten pan ma to w powazaniu.
Pozdrawiam, pan hilton

A TY CO... ze tymi oklaskami...?
Hopla masz jakiegoś czy jak ...?
Zamiast się cieszyć ,że ktoś czyta dokładnie a nie po łebkach , to się jeszcze burzysz ...
FE...eeee....eee...
To już któryś z kolei post od Ciebie we tej sprawie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
HM ...
Pan..."Ulv72"...
...jakiś ostatnio nie jest skory do pozwalania na zabawy....
Czyżby jakowaś niedyspozycja....?
Bo...
Kasując posty poszukujące pracy w dziale ogólnym pozbawia Nas Zabawy Słownej... nade niektórymi ze nich...
OT... CO... smutno będzie gdy zabraknie chwilowych niektórych perełek ...!!!
Pomijam już sam fakt , że również myślałem iż dział >praca< służy przede wszystkim do zamieszczania info od poszukujących tejże , lubo oferujących tężę ...
A TU PAF ...PIF... .
Ojej niedobrze , niedobrze Panie Bobrze... .
I z czegóż to ja się teraz będę rechotał i komuż będę przysrywał....
OJ....joj....joj...joojjjjj.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok