Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

firma oszust - Norwegia

Czytali temat:
kamil stepien (1509 niezalogowanych)
1 Post
maciej gawron
(gawron2)
Wiking
Jest taka firma ktora jak by mogla to najlepiej zeby pracownik robil za darmo za miske ryzu.Ale sa ludzie co tam robia i dlatego tak jest ze robia oni co chca z ludzmi .Sa niktorzy ze pracuja za caly miesiac za 9000 nok ciezko to sa kpiny i nikt nie moze pomuc tym ludziom .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gawron nie odkryłeś ameryki .
ci ludzie sami sobie nie chcą pomóc . NIE UMIEJĄ bo nie znają prawa , przepisów o zatrudnieniu , płacy .
Ich interesuje tylko dorażny zysk .....'' dzisiaj mam pracę to za miesiąc bede miał kase ''.....
jeszcze sprawa prestiżu że nie pracuje w polsce ......'' ja pracuje w norwegii '' ( a że słoma z butów wystaje to wie tylko żona )
świata nie zbawisz i im nie pomożesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bad harry napisał:
gawron nie odkryłeś ameryki .
ci ludzie sami sobie nie chcą pomóc . NIE UMIEJĄ bo nie znają prawa , przepisów o zatrudnieniu , płacy .
Ich interesuje tylko dorażny zysk .....'' dzisiaj mam pracę to za miesiąc bede miał kase ''.....
jeszcze sprawa prestiżu że nie pracuje w polsce ......'' ja pracuje w norwegii '' ( a że słoma z butów wystaje to wie tylko żona )
świata nie zbawisz i im nie pomożesz

Czy aby na pewno chodzi tutaj tylko o znajomość prawa i tę "słomę z butów" ?
Czasami wygodniej nam uprościć sprawę,nie znając szczegułów. I nie jeden z was zna wielu,którzy robia na czarno bo muszą,lub też dla tego że jest im tak wygodniej z różnych powodów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja nie upraszczam .....tylko ty generalizujesz
w poście jest wyrażnie napisane

Jest taka firma ktora jak by mogla to najlepiej zeby pracownik robil za darmo za miske ryzu

więc należy uważać że chodzi o legal a nie rozwodzić się teraz nad pracą na czarno .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bad harry napisał:
ja nie upraszczam .....tylko ty generalizujesz
w poście jest wyrażnie napisane

Jest taka firma ktora jak by mogla to najlepiej zeby pracownik robil za darmo za miske ryzu

więc należy uważać że chodzi o legal a nie rozwodzić się teraz nad pracą na czarno .

Fakt,mój bład że podałem tylko pracę na czarno jako przyklad.To się tyczy również pracy legalnej.
To zaś co ty cytujesz,też może mieć różne przyczyny. Nie tylko brak znajomości prawa i słoma z butów.
Twoje i moje szczęście , że nie jesteśmy na ich miejscu. Tak generalizując.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a dlaczego ja miałbym być na ich miejscu ??
ja się w czepku nie urodziłem ani kodeksem pracy w ręku trzeba mieć w życiu na czym czapkę nosić .
nie trzeba mieć IQ 190 żeby mieć trochę rozsądku i zaradności .
wracam do innych tematów bo mam kilka ważniejszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
kamil stepien
(kamilos)
Wiking
Podaj nazwe firmy i miejscowosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a wiesz że regulamin tego zabrania ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
bad harry napisał:
a wiesz że regulamin tego zabrania ??

To jest ciekawe bo kiedyś był post założyciela forum który prosił aby właśnie zamieszczać nazwy takich firm
Swoją drogą to każdy pracuje na takich warunkach jaką sobie umowę podpisze. Jeśli nie wiem co tam jest napisane to nie podpisuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
a czy my coś wiemy więcej na temat tej firmy a raczej systemu pracy?może pisze to osoba która nie pracuje na cały etat tylko na 80 % albo na 50% ?mamy tylko krótką informację i okropnie suchą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok