Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6480 niezalogowanych)
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
barbara67 napisał:

Widzialyscie jaki fajne zdjecie kurczaka na golasa znalazlam - chcialam go uzyc jako moj avatar, ale zrobilo mi sie go szkoda - ze niby musialby za mnie robic i dalam mu szanse zaistnic na wlasna reke - czy raczej na wlasny rachunek

Widziałam tego twojego kurczaka i widze ze porządny kurczak z niego bo na solarium w stroju kąpielowym siedział.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Smajk uwaza tak jak Daga, nie chcialby aby kobieta/dziewczyna w jego towarzystwie klnela.
To zdecydowanie nie jest fajne, przyjemne itp.
Smajk zwraca uwage znajomym, facetom, jak idzie, i slyszy kurwa zamiast przecinka - zadaje pytanie - >musisz tak klnac??
Nie ze Smajk nie klnie - klnie.
Czy pisanie postow przez kobiete uzywajaca wulgarnych slow swiadczy o niej ???
Wg. Smajka - zdecydowanie tak - ale istotniejszym pytaniem byloby o czym swiadczy - a nie czy w ogole.
i - > ale to Smajka zdanie -
jak mu tu ktos zaraz napisze - "piszesz glupoty - bo to nieprawda "- to po prostu sie usmiechnie
poniewaz -> jesli ktos tak odpowie - a padaly juz takie odpowiedzi - kontynuujac dalej swoj malo przyjemny wpis - zapomina o jednej z wielu waznych cech .... co jest dla Smajka duza kompromitacja.
To zdanie Smajka

Zdjecia w avatarze Dagi - jak Smajk po raz pierwszy zobaczyl profil ksiezniczki - pomyslal -
"fajna dziewczyna(w domysle ladna), spoko, sliczna - oby nie kolejna super bystra"
ale zaraz po tym - chwila - przeciez to myslenie plytkie jest - stop
Osobiscie w jej zdjeciach Smajk nie widzi niczego zlego, niczego co byloby niesmaczne, niczego czego powinna sie wstydzic - wrecz przeciwnie - jest sliczna - ok - i spoko - TYLE -
Gdyby Smajk bylby jej facetem(padlo pytanie o faceta) - nie mialby nic przeciwko - nie ma tu niczego, co mogloby byc uznane ze zboczone,erotyczne czy niewiadomo jakie .
Sa sliczne - to fakt. I nie mozna tego zmienic .
A komentarze niektorych uzytkownikow sa zdecydowanie - dziwne - i nie trzymajace sie kupy -
tak jakby na sile mialby byc stworzone aby dopiec Dadze.
Komentarze typu "walelnie konia" na monitor - nisko , bardzo nisko, dno.
To zdanie Smajka .

W ogole to nie wie dlaczego Basia obrywa ...to tu to tam ....Basiu 3maj sie
Zapewne w gre wchodza typowe schematy .....

Przyjebanie sie do slowa uwlaszcza - wg. Smajka jest bez sensu - wytykanie bledow ortograficnych wg. Smajka jest bez sensu - caly temat jest fatalny - a bo ....
.... jakie to ma znaczenie ??tak naprawde ??
Czy jesli Smajk napisze , pszeciez muwilem ze pszyjde jutro - fakt popelnil bledy ortograficzne - no ale i co z tego ??
Padalo to stwierdzenie wielokrotnie - kazdy popelnia bledy - kazdy - jeden na plaszczyznie pisowni , drugi za kolkiem , trzeci ....robiac obiad.... itd ..
to sa fakty - tego sie nie da zmieinic - troche nie fajnie jest wytykac bledy innych - nie ma na to wytlumaczenia -
a bo ona to .... bo ona wczesniej napisala tak ....
Bledy sa - fakt -
Ludzie ktorzy je ukazuja - sa, to fakt - ale dlaczego to robia ???
To Smajka zdanie

Smajk mysli ze niektorym MN starla sie juz z rzeczywistoscia - i ciezko z tego uciec - mysli tak dlatego ze te osoby za bardzo biora do siebie te informacje , za bardzo sie emocjonuja przy tym - a to tylko pierdoly - tak jak ta wypowiedz Smajka.
Kazdy wie ze net uzaleznia.(MN i forum)
Kasowanie nickow, strajki i inne "inne" sprawy , przeciez to smieszne jest tyle ze innym smiechem -

zdjecia malych dzieci ??
Smajk musialby sie chyba urodzic raz jeszcze - jako kobieta - bo gdzie one sa sliczne?? -
moze jak maja z 2 latka to tak - ale takie nowonarodzone(to zdanie nie ma Cie Giovi urazic)

wszyscy tak zajebiscie madrzy - medrcy z kosmosu - ze Smajkiem na czele -
Generalnie od jakiegos czasu na forum , przewaza zdecydowanie agresja i niechec - "poszczypujki" "hujki"
i tym podobne pirerdoly - koniec swiata sie zbliza i swiadomosc swiruje

wracajac - to co tu Smajk napisal - to jest jego zdanie - i kazdy jak to skonczy czytac - powinien o tym pamietac - to jego zdanie , ma do tego prawo , moze to pisac , ja moge sie z tym nie zgadzac ale nic mi do tego , on lubi czarny , i ksiezniczke Dage , spoko , ok , ja go lubie , on mnie , ma inne zdanie ja inne - -
to o czym Smajk i Wy czesto zapominacie - kazdy moze miec swoje zdanie - jesli Dadze podobaja sie takie zdjecia - ok - wklej je i -

Jak ktos ma ochote pojechac po UZYTKOWNIKU SMAJK - jedz do woli

Smajk leci zapalic

Jezeli czyjes Ego po przeczytaniu tego, wlasnie sie ....pompuje ....

oddychaj ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Smajk, ja to ci pojadę: fajny gość jesteś i mądrze piszesz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ja tez lubie wypowiedz Smajka - jestes rozsadnym smajkiem ( chociaz piszesz z bledami ) - wlasnie o to mi chodzilo w moich wywodach na temat forma kontra tresc

Ale nie wiem co sadzisz na temat kurczaka ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
na forum - to ni jak nie ma powiazania z rzeczywistoscia , sie nie laczy , nie ma takie mozliwosci , aby te slowa napisanie przez Smajka mialy pokrycie w codziennym zyciu.
To pijak, alkoholik, byly cpun i sadysta internetowo esemesowy - ma sklonnosci schizofreniczne ... nie jest fajny .
Zapija sie w kazdy weekend wypalajac przy tym 4 paczki fajek ... puszcza baki i dlubie w nosie podczas jazdy samochodem , nie zmienia skarpetek przez kilka dni , je byle co i byle jak i na ogol spi w pracy .
Jest nieszczesliwy - i nie wie dlaczego,
czyzby to przez baki ??

Jak przyjedzie na majowke - bedziecie uciekac

Czyken ??
sekkksi .... tylko schrupac ...

(przyznac trzeba ze ktos pomysl mial swietny)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Smajk nie jest zadnym dewiatem - jest po prostu czlowiekiem tzw. homo sapiens - ze swoimi zaletami i wadami i takiego smajka wlasnie chcemy

Idealy to science fiction
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
wracajcie do kurczaka

z sieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
FZHUT - słowo w języku polskim, w którym można popełnic błąd w każdej z kolejnych liter. Źródło - Teleexpres (pamietam, jak kupę lat temu to w ciekawostkach zapodali). Teraz szczerze, ile sekund zajęło Wam szyfrowanie tego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
smajk napisał:
wracajcie do kurczaka

z sieci

tego kurczaka, albo to kurciecie trzeba troche posolic, a potem popieprzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Haniia)
Wiking
Witam.Czy to aby napewno jest watek o ortografi ???hmmm Moze ten gabriel mial racje)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok