Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Piłka - Norwegia

Czytali temat:
(561 niezalogowanych)
2 Posty
Lucjan Kufel
(lucek21k)
Wiking
cześć , czy ktos może zaczoł juz grac w okolicach stavanger w piłke ??? jak brakuje kilka osób to jestem chetny?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
JA też dołączam sie do tematu. niestety do stavanger troszke daleko, ale jak ktoś gra w okolicy porsgunn skien to z chęcią bym coś kopną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Ello, ja tez dolaczam sie do tematu choc w moim przypadku w gre wchodzi oprocz kopanej, siatkowka i kosz Okolice Tønsberg najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
..wlasnie zaczyna sie Manchester z Liverpool (+ kochany sedzia Webb)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Mikael napisał:
..wlasnie zaczyna sie Manchester z Liverpool (+ kochany sedzia Webb)

Zapomniałem prawie o tym meczu już biegne do baru żeby to zobaczyć.

Meczyk całkiem fajny i z Norkami sie piwa napiłem (powinni rozstrzelać tego co ten sik nazywa piwem ale cóż jak sie nie ma co sie lubi....)
Oczywiście boski sędzia Webb wyczarował z kapelusza karnego dla MU i to wypaczyło wynik(skończyło się 2:1 dla MU). Oglądanie meczu w knajpie jest dużo fajniejsze od samotnego siedzenia przed TV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
dawaj zagramy na mariero po swietach albo na hinna pisz jakby co na gg 2059061 pozdrawiam tutaj tylko pisza a nie chca grac ja juz pisalem ze gramy ale nic tylko pytania gdzie o kturej natym koniec pozdrawiam czesc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
Okej chlopcy - Polacy zbierają się w każdą sobotę na kosza, czekają teraz na cie sezonu grają przy starym NAVie w Porsgrunn na piłkę nożną też jest grupa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
annullkka napisał:
Okej chlopcy - Polacy zbierają się w każdą sobotę na kosza, czekają teraz na cie sezonu grają przy starym NAVie w Porsgrunn na piłkę nożną też jest grupa

Kurde ale pech, przez rok ciężko było skompletować większą liczbę ludzi do pokopania to teraz się trafia okazja jak mnie firma wysyła do Stavanger, jak ktoś tam gra to może da jakies info?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok