Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MECZETY W POLSCE OBEJRZYJCIE KONIECZNIE NOWE!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(2832 niezalogowanych)
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
www.euroislam.pl/index.php/2010/04/mecze...-debata-telewizyjna/

CO WY NA TO?? JESTEM CIEKAWA WASZYCH OPINII
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
oglądałam tę debatę na żywo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Tak szczerze mowiac to ja nie jestem za islamizacja Europy Nie to ze jestem rasista.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tak w ogóle już kiedyś się ten temat pojawił i się wypowiedziałam, że jako niekatoliczka nie mam nic przeciwko innym religiom, budowaniu kościołów, czy meczetów. Niemniej obecnie jestem trochę zdezorientowana i zastanawiam się co o tym wszystkim myśleć, bo sobie coś tam poczytałam, coś obejrzałam i jeśli wierzyć tym wszystkim spiskowym teoriom, to strach się bać. Pytanie tylko, czy nie są rozsiewane przez pro katolików lub kogokolwiek innego, kto chce osiągnąć taki, a nie inny cel? Za małą mam na razie wiedzę, niestety, a media manipulują opinią publiczną, zwłaszcza w katolickiej Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Wiesz ja nie jestem za islamizacja z tego wzglendu ze to do niczego dobrego nie doprowadzi.Wiem co sie dzieje w szwecji,w norge i w wielu innych europeiskich krajach.Oni bardzo czesto reaguja przemoca i to brutalna,nie chca sie integrowac i dostosowywac do praw kraju do kturego sie przeprowadzaja Ja bym nie mnial nic przeciwko gdyby oni byli tacy ze chca sie uczyc jezykow danych krajow a nie zamykali sie w swoich skupiskach.Ale to moje prywatne zdanie kazdy ma prawo miec inne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
wrato spojrzec, co sie dzieje we Francji.
co do integracji, to oni tego nie potrzebuja, poprostu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a polscy tatarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Nie mam nic przeciwko innym religiom ale wystarczy przyjrzeć się co się dzieje w Niemczech powstały Arabskie i Tureckie dzielnice i inne narodowości boja się tamtędy przechodzić.Wyznawcy Islamu walczą o to żeby w szkołach były specjalne sale w których Arabscy uczniowie maja się modlić na przerwach.Nie dobrze jest kiedy ,,gość,, zaczyna narzucać domownikom swoje zasady.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
KsiezniczkaDaga napisał:
Nie mam nic przeciwko innym religiom ale wystarczy przyjrzeć się co się dzieje w Niemczech powstały Arabskie i Tureckie dzielnice i inne narodowości boja się tamtędy przechodzić.Wyznawcy Islamu walczą o to żeby w szkołach były specjalne sale w których Arabscy uczniowie maja się modlić na przerwach.Nie dobrze jest kiedy ,,gość,, zaczyna narzucać domownikom swoje zasady.

Podpisuje sie pod twoja wypowiedzia i zgadzam sie tez z Matti

W zupelnosci nie lezy mi mentalnosc muzulmanow - zwlaszcza mezczyzn - a moje poglady opieram na obserwacjach i na przezyciach z Egiptu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Moim zdaniem, sztuczny problem. Konstytucja RP pozwala innym religiom na posiadanie miejsc kultu. Gdzie zapisana w konstytucji względna równość wyznań? Na papierze? Nie w woli narodu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok