1 NOK
Witam wszystkich! Mam pytanie czy ktoś wie jak jest w Norwegii z kredytami na samochód ,jeśli chciałbym np. kupić auto o wartości 50 tys. koron? Ile trzeba mieć własnego wkładu? Mam stałą pracę, czy ...
helo kochani !!!! pomózcie mi poruszac sie po stronkach mojej norwegii , cos czaje ze to podobne do nk ale chyba nie, potrzebuje pomocy zeby nawiazac znajomosci tu , wekhendy czasami są tragiczne
potrzebuje zdiac simloka z telefonu lub morze ma ktos na sprzedarz jakis
Jak wygląda kwestia przejścia z zasiłku chorobowego na świadczenie rehabilitacyjne w NO Jakie dokumenty są potrzebne i gdzie trzeba złożyć Czy lekarz musi wystawić jakieś zaświadczenie i czy trzeba ...
Moi Drodzy! Mam do Was kilka pytań, które mam nadzieję pomogą mi w rozwiązaniu problemu i bardzo proszę o odpowiedz. Otóż chciałabym mojemu narzeczonemu zrobić małą niespodziankę. W związku z tym, ...
poszukuje transportu z polski do norwegii (kristiansand) prosze o pomoc 506848888 lub gg 1617301
Chce podróżowac i mniej pracować... wiadomo, że bez pracy nie ma kołaczy, ale co kiedy mamy tyle kołaczy, że możemy się pozbyć pracy... Co byś chciał / ła robić, gdybyś już nigdy nie musiał /ła ...
Witam ma ktoś na sprzedaż łóżeczko dziecięce? Okolice Bergen
jak będziesz sponsorem w tym barze to zostanę detektywem
otrzymalam d-nummer szukam pracy i przedszkola. zarejestrowalam sie na stronie bergen kommune w celu poszukiwania miejsca w przedszkolu ale na tej stronie wymagane jest podanie fodselnummera dziecka. ...
witam, jesteśmy w młodym małżeństwem mieszkającym w Vollen, rejon Asker. mamy 10 miesięczną córeczkę, której brakuje koleżanek i kolegów. CHĘTNIE POZNAMY RODZINKI Z DZIECIACZKAMI W WIEKU NASZEJ ...
hej poszukuje fryzjerki w Sandefjord
Witam wszystkich.to moj pierwszy post na forum. Jestem w Norwegii dwa lata,mieszkam w Drammen.Mam 32 lata. Pozdrawiam Rodakow. Zwracam sie z pytankiem odnosnie stokow narciarskich. Czy ktos z Was ...
potrzebuje pilnie dostac sie z polski do norwegii (kristiansand) pilne prosze o pomoc 506848888 lub gg 1617301
Gdzie mozna pojechac i zobaczyc cos ciekawego w Norway Ludzie zaiteresowani wzieciem udzialu w takowej wycieczce
Pisze do was z prośbą o pomoc,mam niepełno sprawnego syna i chce go sprowadzic do Norwegii.Nie wiem jakie swiadczenia mi przsługują .Moze ktos z was juz załatwiał takie sprawy chetnie porozmawiam. z ...
Witam poszukuję znajomych z okolic Drande,Lysekloster lub Os Pozdrawiam
[video type=youtube][/video]
kto wie jak to trzeba załatwic?? mam auto od roku i chce zjechac do polski czy wystarczy go tylko wyrejstrowac???
Witajcie mam takie pytanie czy w Norwegii jest takie coś podobnego co w Polsce Renta socjalna?Chodzi mi tutaj o to,że mam alergię i chodziłam z tym do lekarza(piszę tutaj o polsce)i musiałam zgłosic ...
skoro nadeszla juz jesien i wieczory robia sie coraz to dluzsze i nudniejsze, zaczalem myslec o przyszlorocznych wakacjach. chcalbym zebrac jak najwiecej informacji na temat trasy z bergen do ...
Mam skrzydla, ktore niosa mnie tam, gdzie chce Lecz coz mi z nich, kiedy nikt - tam gdzie chce, nie oczekuje mnie... Czy czujecie juz ten delikatny zapach jesieni, ktora nadchodzi ? ...
Witam ! Mam zamiar kupic jakis tani samochod i chce odrestaurowac to nie bedzie veteranbil ale jakis taki co bedzie potrzebowal blacharki wiecie usuniecie rdzy itp . i tu sie zaczyna problem ...
Umieszczam tego posta gdyż nie znalazłem wspólnej podróży w dziale ogłoszeń. Zostałem poproszony o przywiezienie samochodu do Bergen wiec mogę przy okazji kogoś lub cos zabrać.
Mam mały problem jestem w Oslo jakiś czas i chciałabym powiększyć rodzinę, tylko mam mały problem bo nie znam języka żadnego, niestety. Chciała bym prosić o pomoc. Może ktoś był lub jest w takiej ...
Kalba Kalba
01-10-2010 20:27
Nasza mała konczy niedługo 4 latka i chcielibyśmy oddać komuś potrzebującemu parę kartonów ciuszków w rozmiarze od 74 do 86++. Zainteresowanych proszę o kontakt na forum albo na priv. Ciuszki są do ...
witam wszystkich czy ktos moze polecić dobry program do nauki jezyka norweskiego???? z góry dzieki.
Witam wszystkich ,mam pytanie pracuje na Islandi od 6 lat teraz mam zamiar zmienic kraj i nie wiem jakie papiery mam wziasc z Islandi do Norwegi. Na Islandi pobieram rodzinne jestem sam.Pozdrwaiam ...
mariusz wisniewski
01-10-2010 17:03
Konkretnie chodzi mi o TVN co zrobic zeby go jakos odbierac przez internet bo nie mam teraz mozliwosci zawieszenia anteny.Internet jest dosc szybki,wiec moze to wina komputera,ze zasmiecony albo cos ...
Daria C
01-10-2010 11:43
Serdeczne dzieki.Napewno sprawdze i masz racje ah te seriale
czesc dziewczyny znalazlam to forum i mam nadzieje ze ktos tutaj orientuje sie w temacie bo mam takie pytanko: czy przyszlemu tatusiowi nalezy sie jakis urlop z okazji urodzenia dzidzi??? chodzi o to ...
witajcie szukam tlumacza przysieglego w stavanger,moze ktos wie cos na ten temat jesli tak bardzo prosze o namiar najlepiej nr telefonu pzd.
witam!!! w najblizszym czasie przyjezdza do mnie brat, mówi tylko w j. angielskim w związku z tym moje pytanie, czy ktos z Was wie może gdzie pracują większe grupy Polaków w okolicach fredrikstad, ...
Dzien dobry Bardzo prosze osoby zatrudnione w branzy budowlanej do podzielenia sie informacja, gdzie w Norwegii mieszkacie. Dane te pomoga w opracowywaniu nowych projektow wspomagajacych Polakow ...
1) Dlaczego wypowiadający się na tym forum próbują być mądrzejsi od innych? ad1 dlatego że są mądrzejsi,( bo tak myślą)? dlatego że naprawdę wiedzą bardzo dużo? 2)Dlaczego wypowiadający się na ...
Czy ktos z was wybiera sie na koncert : www.oslospektrum.no/lady-gaga.4774477-133570.html Ja bede w Oslo ( na kursie ) a corka ma 2 bilety na niedziele i sie z nia wybiore A poza tym - ...
Hey chciałem sie zapytac ile mam czasu w Norwegii na przerejestrowanie auta na siebie od czasu kupna ...
Mam pytanko czy moze ktoras z kobietek wie cos na temat nowego przepisu odnosnie becikowego , dokladnie chodzi mi o to iz , kolezanka przyprowadzila sie tu w styczniu , bedac w pierwszym miesiacu ...
WITAM WSZYSTKICH. POMÓŻMY ANII GŁOSUJĄC CODZIENNIE NA ZAMIESZCZONE ZDJĘCIE... www.twojepudelko.pl/polusia/ HISTORIA MŁODEJ DZIEWCZYNY, KTORA WZRUSZY DO ŁEZ KAZDEGO KTO MA SERCE. ...
Witam wie ktoś może czy jest jakiś autobus z oppdal do sunndalsora ,jestem w oppdal 19.20 i zabardzo niemam czym sie dostac do sunndal jeśli ktoś wie dziekuje z góry za pomoc pozdrawiam
czy ktoś wie jak zrobić przelew z konta tutejszego do polski?
Witam jaka waszym zdaniem najlepsza jest strona www dotycząca gier LOTTO ? Jeśli chodzi o szybkie i rzetelne informowanie to ja na przykład ostatnio znalazłem aktualne wyniki na stronie ...
Jak to sie ladnie po pl. mowi : gdyby nie te zeby to by byla d.... z geby Mam pytanie : Czy wiecie/ znacie / wyprobowaliscie / mozecie polecic DOBREGO stomatologa + implantologa z Warszawy . ...
witam! interesuje mnie to jak wyglada zjazd z noreg do polski z mieniem przesiedlenczym? czy ktos sie orientuje, robil juz cos takiego lub zna kogos co to robil?
MAM PYTANKO DOTYCZACE ZABRANEGO PRAWOJAZDY ZA PREDKOSC , CZY W PL MOZNA ZROBIC SOBIE DRUGI EGZEMPLARZ , GDZIES WCZESNIEJ TU NA FORUM TAK CZYTALAM , ALE NIE BARDZO WIEM CZY SERIO , DRUGIE MOZE ZNAJOMY ...
Kto wie jak wyglada sprawa jazdy skuterem, jakie dokumenty nalezy posiadac
właśnie zakupuje w Polsce pieska i chce go przewieść do Norge moja sunia ma tylko 2 miesiące ma wszystkie badania chipy i paszport ale niestety nie ma szczepionki na wściekliznę bowiem jest jeszcze ...
Bardzo byśmy chcieli, i to jest jedno z dążeń MSZ, aby Polacy zajmowali prestiżowe stanowiska w miejscach swojego zamieszkania i poprzez swoją działalność promowali Polskę, umacniali jej ...
witam. jak w temacie jestem zainteresowany pożyczką /kredytem na zakup działki w Polsce. pożyczka niewielka .. jakies 200 tys nok czy jest ktośmoże zoriętowany w temacie i może napisac kilka ...
Giovi, prawie bym zapomniala wpisac : GRATULERER MED DAGEN !!!! Dupeczko ty młodziutka A to dla ciebie:
Cześć Nie pierwszy raz spotkałem się w pub-ie z tekstem ochrony, że Polaków, Czechów, Litwinów nie wpuszczamy bez jakiegokolwiek norweskiego dokumentu. Dokładniej ja bez problemu wszedłem ale ...
Witamy! Jestesmy para mlodych ludzi, ktorzy zdecydowali, ze kolejne lata swojego zycia chca spedzic podrozujac autostopam do okola swiata. Marzylismy o tym od dluzszego czasu. Teraz, po tym ...
Za ich bohaterską postawę w walce z reżimem komunistycznym. Za odwagę, cierpienia w internowaniu. Za to, że komunę obalili i dali nam wolność.
Witam! Mam pytanie odnośnie stawek minimalnych w niektórych gałęziach przemysłu? Jeśli ktoś wie ile się należy za godzinę pracy w poszczególnych gałęziach proszę o posty! Dzięki bardzo
Witam, jestem mama 14 sto miesiecznej Noemi, poszukuje mamy z pociecha w podobnym wieku do wspolnych spotkan i zabawy mieszkam w Ganddal kolo Sandnes.
ɐɹpuɐsʞǝlɐ ɐʞɔǝuɹɐzɔ - ɐʞɔıuɹǝıd
11-09-2010 11:20