Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2836 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Z tym, ze my nie gonimy w szmatkach na głowie i nie zabijamy na potęge pod przykrwką religii, a to o to sie rozchodzi. Nie o brudnych. Hilton to chciala powiedziec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Pissprat napisał:
Dino.
Czy my będziemy dyskutować na tema konstytucyi ,czy?.
Bo jak tak to umówmy się na jutro na 18.
Myślałem,że chodzi tu o wypowiedzenie się osób które zetknęły się z tą kulturą.Zwłaszcza osób mieszkających w NO.
W polsce przecież nie wielu się z nią zetknęło.No choć w Wa-wie nadal ich przybywa.
Czy Ty na prawdę jesteś taki nowoczesno-europejski i zgodziłbyś bys się aby obywatel Turcji otworzył pod twoim blokiem sklep.Czy dyrektor spółdzielni zgodziłby sie nato?.A Kowalski ,co?

Kowalski to już gośc, już się nie udziela...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Jeszcze o konstytucji.
W polsce jest tak ,że jest konstytucja i jest polskie życie.
A Zycie polaka szaraka jest ciężkie,bo nie ma kasy.A gdy polak nie ma kasy,to chyba ten polak nie zgodzi się na to ,aby ktoś z innego kraju zwłaszcza o wrogiej religii ją otrzymywał od państwa.
Dino,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Jak wielu przeciwników muzułmanów zna osobiście któregokolwiek? Czy wrogowie ich mieli okazję porozmawiać z nimi o polityce, różnicach religijnych, ogólnie o życiu? Czy krzyczący o brudzie byli kiedykolwiek w ich domu? Czy to zabawa w "obywatela" i wiedzący najlepiej, nie znają tematu, tylko gdzieś w maglu usłyszeli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
cha.Wiedziałem,że ktoś to chwyci.Giovi....smutno co?.Gdzież ci on?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Tak.To oczywiście głębszy temat.Historia.A może inteligencja ludzi.Może jednak wyższość rasy białej.Tak globalnie.
Może mamy to wpojone przez nasz kościół.
A w ogule to dlaczego mamy się na to zgadzać.Czy oni walczyli o naszą ziemię.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino napisał:

Jak wielu przeciwników muzułmanów zna osobiście któregokolwiek? Czy wrogowie ich mieli okazję porozmawiać z nimi o polityce, różnicach religijnych, ogólnie o życiu? Czy krzyczący o brudzie byli kiedykolwiek w ich domu? Czy to zabawa w "obywatela" i wiedzący najlepiej, nie znają tematu, tylko gdzieś w maglu usłyszeli?

Tak, ja byłam w domu, rozmawialam. Ale nie jestem ich zagorzałą przeciwniczką, co zaakcentowalam juz w pprzednim wątku o meczecie w PL. Natomiast brudni są, ale nie wszyscy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Pissprat napisał:
cha.Wiedziałem,że ktoś to chwyci.Giovi....smutno co?.Gdzież ci on?

Kolego a skąd Ty wiesz ,że smutno??????
Byłeś ...poszedłeś i wróciłeś jak wielu innych?(cały czas śledząc?)
Cóż, taka moda nastała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Nie śledzę,nie śledziłem,brzydzę się tego.Śledzić beee,raptem dwa m-ce minęły.
Na kuracji byłem.Jak to na kuracjach,poznałem kole..... i zostałem na drugi turnus.Fajnie było.
Marian na imię miał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Pissprat napisał:
Jeszcze o konstytucji.
W polsce jest tak ,że jest konstytucja i jest polskie życie.
A Zycie polaka szaraka jest ciężkie,bo nie ma kasy.A gdy polak nie ma kasy,to chyba ten polak nie zgodzi się na to ,aby ktoś z innego kraju zwłaszcza o wrogiej religii ją otrzymywał od państwa.
Dino,pozdrawiam

Jaka ona tam wroga, mają swoich ekstremistów tak jak i my, tyle że tamci są bardziej rozrywkowi . Wydaje mi się, że szukanie wszędzie wrogów jest naturalną cechą człowieka, wynikającą z pierwotnych instynktów. Co ciekawe, Polacy jako naród są dość lubiani przez muzułmanów, widocznie jeszcze sobie nie nagrabiliśmy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok