Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3722 niezalogowanych)
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Ano wolne wolne tylko nie zawsze jest ,ze tak powiem w czym wybierać...

Mnie najbardziej "rozśmieszyło" pojawienie się w kilkanaście godzin po tragedii tych utworów ;

Nie ma to jak zarobić na cudzej krzywdzie i żałośnie się przypomnieć innym < swoje beztalencie >... Koleś nie podlega nawet pod definicje ; ŻAŁOSNY... brak słów...

i drugi ancymon showbiznesu Doniu ;

Mimo iż również nie darzyłem sympatią naszego "wodza" to jakoś potrafiłem sie zdobyć na chwilę zadumy z czystego szacunku.

Jak to śpiewał Czesiu ; "Dziwny jest ten świat... "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Tak się zastanawiam czy ci co tak się wymądrzają nad tymi reliktami z czasów komuny i przypinają łatkę Kaczyńskiemu za to że "wysyła" naszych żołnierzy na wojnę,wiedzą iż za "komuny" też ich wysyłano. Tak się nabijacie z tej milicji,a czy za tamtych czasów starsi ludzie bali się wyjść wieczorem,czy też wracać w nocy bez obaw? A jak jest teraz? Zabijają na twoich oczach,a ty się w drugą stronę odwracasz Tutaj , póki co każdy mądry,bo jest wolny od tego syfu co w kraju zostawił.Lecz kiedyś trzeba wracać. Najczęściej na stare lata,i co? Też będziecie tacy mądrzy,jak wam byle gówniarz plunie w twarz lub skopie dupę. Oby tylko skopał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Bez urazy ale nikt tu nikogo nie miał zamiaru obrażać ,a zdjęcia z okresu komuny wynikły w zupełnie innej kwestii zupełnie z tym nie związanej <poczytaj cały wątek>
Jeśłi ktoś czuje się urażony to wielkie sorrki nie taki był pierwotny zamiar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
nicolas78 napisał:
Bez urazy ale nikt tu nikogo nie miał zamiaru obrażać ,a zdjęcia z okresu komuny wynikły w zupełnie innej kwestii zupełnie z tym nie związanej <poczytaj cały wątek>
Jeśłi ktoś czuje się urażony to wielkie sorrki nie taki był pierwotny zamiar

Nie czuje się urażony kolego,tylko naszła mnie taka refleksja że nie wiedzą ludziska o czym piszą. Lub też że coś do czegoś nie pasuje. Ot i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
MOJE POSTY TEZ USUNIESZ tak jak tematy o prace ???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
tak usune
jesli chcesz podyskutowac sobie z innymi uzytkownikami to zapraszam
jesli natomiast wrociles tylko po to, zeby sobie pokrzyczec to mozesz sie od razu wylogowac
nie wiem o co wczesniej poszlo i nie wiem co ci zrobila jakakolwiek firma lub osoba ale jesli masz jakies zarzuty to udaj sie z nimi do odpowiednich urzedow lub adwokata, tutaj nie bedziesz nikogo oczernial a nikt nie wie, ktora ze stron jest wiarygodna czy ty czy tez osoba/firma/instytucja o ktorej piszesz wiec zastanow sie co piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Przeczytalam zale {nicolasa78 } I zal mnie ogarnia ,ze to pisze ktos ,kto tamte czasy zna z opowiadan mamy lub taty . Jestem z rocznika ,ktory pamieta czasy komuny . I oby nigdy nie wrocily . A { nicolas78 } i {fullcasco } niech dziekuja ,ze nie doswiadczyli tamtych _naprawde ciezkich czasow _ Pozdrawiam !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Ulv72 - jak faciu zacznie zachwywac sie dziwnie na forum - paszla wont . Nie zna umiaru i taktu -paszla wont !!! Jestem za usuwaniem glupich i niedorzecznych wynaturzen tych ,skadinad chyba niezbyt {fajnych facetow } Fora z tego forum >brawa dla moderatora <
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
tak usune
jesli chcesz podyskutowac sobie z innymi uzytkownikami to zapraszam
jesli natomiast wrociles tylko po to, zeby sobie pokrzyczec to mozesz sie od razu wylogowac
nie wiem o co wczesniej poszlo i nie wiem co ci zrobila jakakolwiek firma lub osoba ale jesli masz jakies zarzuty to udaj sie z nimi do odpowiednich urzedow lub adwokata, tutaj nie bedziesz nikogo oczernial a nikt nie wie, ktora ze stron jest wiarygodna czy ty czy tez osoba/firma/instytucja o ktorej piszesz wiec zastanow sie co piszesz

tak to czemu chowasz glowe w piasek
gdzie jest moj post
www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...uje_pracy.html#22824

dlaczego go usunoles
potrafisz mi odpowiedziec
czy podyskutujesz ??????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
nie ma tego watku fullcasco i nie mam pojecia na jaki byl temat i co w nim bylo ani kto go usunal, jedno natomiast jest pewne, ze jesli zostal usuniety to byly ku temu wystarczajace powody
i to musi ci wystarczyc i mozesz sie z tym nie zgadzac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok