1 NOK
Sluchajcie moze chcielibyscie sie podzielic zabawnymi historiami waszych dzieciaczkow ktore w zostaly wam w pamieci np.moj 4 letni synek okolo dwoch trzech tygodni temu obcial ucho mojej ...
Witam, W ten weekend przyjezdzaja znajomi (para z 8mioletnia corka z tesciami - lacznie 5 osob) w celach turystycznych i zaczynaja zwiedzanie od Oslo. Niestety nie maja nic zarezerwowanego. Czy ...
hej forumowicze mam zapytanie ,czy może ktoś wie o wolnym miejscu na lódke gdzieś na przystani w oslo ub na obrzeżach. patrzylam na finn ale nic ciekawego nie ma moze ktos cos wie na ten temat ...
Witam, Chciałabym poznać opinie osób które miały kontakt z dagmamą. Moje dziecko (11 mies) nie dostalo barnehage i zastanawiam się co jest lepsze niania czy dagmama. dzięki za każde info
w jakim banku polecacie miec konto? chodzi mi o to gdzie najmniejsze oplaty za prowadzenie rachunku, za karte, przelewy itd. i gdzie wygodna obsluga przelewow przez internet itd.
Brudny Harry
05-08-2010 15:34
witam mam do odsprzedania dwa bilety na lot z warszawy do oslo torp na 19 sierpnia . 500 kr + oplata za zmiane nazwiska.
NORWEGIAN zmienił siatkę połączeń z Warszawy !!! Teraz , to jest od 1 września samolot lądować będzie w Oslo o 23.50 całkowicie blokując pasażerów lecących dalej na resztę nocy na Gardermoen . ...
witam wszystkich na forum pisze z zapytankiem bo ogólnie nie orientuje sie za bardzo czy jesli jestem na bezrobotnym i bore jakies pieniazki czy moge wziac sobie w sklepie inernet czy sprzedaj tylko ...
Wiatm za tydzień przylatuje do Norwegi w celu zmianu życia na lepsze gdy juz sie zadomowie zaczne sie rejstrować w celu szukania pracy. Chciałbym sie zorientowac wczesniej czy moze któś wie cos na ...
Michał Kurlej
02-08-2010 14:03
Jeżeli masz swoją pasję podziel się nią....jezeli masz mozliwość pokazania to tymbardziej chetnie zobaczymy zdjecia.... są takie pasje, których nie sposób pokazać,ale mozna opisać....:
WITAM. Chcialbym wszystkich powiadomic ze sklepy Polonusa w Drammen i Oslo zostana zamkniete na zawsze z poczatkiem sierpnia 2010. Zapraszam wszystkich na wyprzedaz towaru. Osobom zakupujacym ...
Witam Poszukuje bardzo pilnie kontaktu na firmy/osoby zajmujace sie przeprowadzkami w Oslo..mile widziane firmy polskie... Dzieki
Witam,gdzie mozna w Oslo kupic piwo po normalnej cenie czyli po mniej jak 360.Moze jest ktos co bedzie wozil piwo za 300-320 raz na 2 miesiące po 10-12 zgrzewek.Moze jest jakis tirowiec co jezdzi na ...
jaki jest warunek i czy wogole mozna uzyskac jakies wsparcie dla ony ktora zostaje w polsce a maz pracuje w no??
Poszukuje pracy w salonie jako tatuator na terenie Norwegii .Sam rysuje i tworzę projekty na własne niepowtarzalne wzory.Przebywam w okolicach Gran proszę o kontakt na meila:meyer77@o2.pl
mam pytanko takiej treści,pierwszy raz pracowałem w Norwegii w 2005 roku byłem zatrudniony legalnie, 2,5 miesiąca później miałem przerwę i następnie w 17.01 2008 zostałem ponownie zatrudniony na ...
Witam? Poszukuje mechanika samochodowego w okolicach Harstad i Sortland.Czy moze mi ktos pomoc
Hej Sluchajcie czy ktos jest mi w stanie pomoc...bo juz niewiem o co chodzi z przedszkolami, z zasilkiem dla mojego dziecka i wogole... jestem tutaj 4 miesiace, dostalam wszystko co potrzebne jest ...
czy moze ktos wie gdzie moge kupic bilet na mecz vålerenga - fc Barcelona na 29 lipca?
Witam. Tak jak w temacie, chciałbym prosić informacje dotyczące cen prac remontowych. Od 3 miesięcy jestem w Norge i do tej pory zajmowałem się malowaniem domów. Teraz trafił mi się remont ...
Czy wiecie, ze w Bergen funkcjonuje centrum kryzysowe dla kobiet? Kazda kobieta, ktora jest bita, wykorzystywana seksualnie, psychicznie lub w inny sposob, nie ma gdzie mieszkac, wstydzi sie swojej ...
To się nie mieści w głowie!!! www.mojanorwegia.pl/ciekawostki/osiol_po...na_spadochronie.html
Mam do oddania bilet na prom na tej trasie!!!Troszke pozno ale moze jest ktos ze szczecina kto wybiera sie do Szwecji czy Norwegi w dniu jutrzejszym i zamierza kupic bilet na miejscu!Bilet nie jest ...
szukam namiarów na polskiego Księdza odprawiającego msze święte w Tonsbergu lub w Larviku
hej wszystkim mam pytanko jest ktos kto wie ile mozna dostac kary do zaplaty za przekroczenie predkosci o20km pozdr
Witam. W związku z przeglądem byłam w Polsce, wymieniłam te części, które dało się przewieźć samolotem, teraz poszukuję elektryka do drobnej usterki instalacji (przekaźnik rozłącza mi deskę ...
Witam Wybieram się do Norwegi na 2 miesiące. Mam takie pytanie, ponieważ nie chciałbym nosić gotówki przy sobie to pomyślałem, że mógłbym założyć konto osobiste czy oszczędnościowe, tak abym przy ...
Drogie Panie, czy możecie polecić mi jakąś dobrą i niedrogą fryzjerkę w Oslo?
czy ktos z panstwa wie gdzie w sandnes jest skup telefonow laptopow , prosze o pomoc dziekuje z gory
Kochani, lala porcelanowa nowa do wzięcia. Oddam zupełnie za darmo (gdyby ktoś pytał). Może jakiejś dziewczynce sie spodoba. Ja mam samych chłopców w domu, a lalami to będą się bawić jak osiągną ...
Witam Mam 2 małe kotki które potrzebują domu.Kocurek i kociczka.One wychowały sie z dziecmi i lubią sie bawić.Jesli ktoś jest zainteresowany prosze o skontaktowanie si ze mną. ...
Pojawiły się śmieszne sytuacje.To może będą też i dziwne.Albo które nas denerwują.W urzędach,miejscach publicznych.
Mam pytanie czy w Norwegi nie ma zwyczaju odpisywania na maile? Wysłałem kilka maili w sprawie wynajmu mieszkania na 1,5 miesiąca w wakacje i nie dostaje żadnych odpowiedzi. Wysyłam maile z gmaila ...
Witam wszystkich, nazywam się Gosia i, prawdopodobnie tak jak wszyscy na tym forum, jestem zainteswana Norwegią. Tak się składa, że połowa mojej rodziny mieszka w tym pięknym kraju. W tym roku ja ...
Witajcie, Czy komuś udało się uchwycić tą wspaniałą burze, która była dzisiaj w nocy? Moje zdjęcia to niestety jedna biała plama. Coś niesamowitego
Viola Bacz
15-07-2010 10:03
Jedzie ktoś autkiem w pobliże Katowic? Mam rowerek do przewiezienia i szukam sposobności.
Viola Bacz
14-07-2010 22:59
Witam serdecznie! Czy ktoś może mi pomóc? Wyjeżdżam z rodzina 15.07.2010 do Polski na urlop. Mam Norweskie auto które kupiłem. Po opłacałem wszystko tylko nie przysłali mi jeszcze niebieskiej ...
Witam.Co prawda urlopuje w tej chwili,ale mam takie sobię pytanie Szukam rady , czy też zdania hydraulika. Mianowicie,co powoduje zielony naciek na zimnej wodzie w bateri? Druga sprawa. Czy zimna ...
Witam.Poszukuję taniego noclegu (dla jednej osoby)w okresie 19-22 sierpnia. Ląduję na lotnisku w Sandefjord o 20:45 zatem zależałoby mi na tym, aby piewszy nocleg był gdzieś w pobliżu.Jeśli ktoś ...
Witam wszystkich. Chciałbym poprosić o pomoc w zrozumieniu " realiów" Norwegii... Piszę do Was ponieważ chciałem przyjechać do Norwegii tak jak każdy za chlebem.... chciałem otworzyć ...
szukam kogoś kto mnie przenocuje za kase w molde i zna dobrze norweski do załatwienia spraw urzędowych
Witam, chcialem zapytac czy ktos ma jakas flaszeczke badz piwo na sprzedarz w okolicach Porsgrunn??. Mam gosci i wiecie jak to jest Pozdrawiam!!
markus d
11-07-2010 18:51
Witam Bylabym wdzieczna za informacje na temat stajni, osrodkow jezdzieckich w okolicy bergen. Oraz zaogolne informacje o pracy przy koniach w norwegii, jakie warunki? co potzrebne aby sie ...
hej mam pytanko wie ktos gdzie sa jakies zbiory truskawek lub ktos z was ma jakies namiary prosze o pomoc z gory bardzo dziekuje
Witam, szukam osób z Norwegii, które starają się żyć według wartości proponowanych przez Kościół Katolicki, a które chciałby poszeżyć kręg swoich znajomych. Chętnych zapraszam na ...
Witam. Co prawda byl juz podobny temat ale mnie interesuja osoby, ktore przewozily malego kota z Pl do No. Chodzi mi o praktyczna strone co i jak. Pozdrawiam.
Czy ktos moze mi powiedziec czy Norwedzy honoruja przeglad tech. zrobiony w Polsce? Zrobilam przeglad w Norwegii. Wykryto mi kilka usterek, ktorych usuniecie tu w Norwegii bedzie bardzo drogie.
Witam wszystkich Niedawno kupiłam samochód z salonu i nie znając się wziełam ubezpieczenie które mi polecił facet z salonu. Płacę trochę sporo bo 10 tys. rocznie. Znacie może jakieś tańsze ...
Komorowski – 2980 głosy, Kaczyński – 1584. Wyniki głosownia w Norwegii
chce by do mnie przyjechal moj kuzyn z polski. poprosilem kolege ktory wlasnie wraca zeby go zabral .czy nie bedzie zadnych klopotow na granicach,pilne!!!!!!!!
Hei wszystkim poszukuje fryzjerki damskiej z okolic Kristiansand jeśli ktoś taki się znajdzie to niech pisze na mój e maile Pozdrawiam ...
Hei , czy 5 i 8 letnie dzieci poradzą sobie z wejściem na Preikestolen ? Jakie są tam szlaki itp. Dziekuję za wyczerpujące odpowiedzi. Pozdrawiam Wovik.
Dla leniwych: www.mojanorwegia.pl/migranorsk_start.html
Muszę rozwieśc się z mężem, tylko nie wiem jak i gdzie to zrobic. Czy ktoś może mi pomóc??? Błagam Was, pomóżcie mi!!! Zrospaczona .
Robił ktoś z was prawko na autobus w Norge? Jak długo trwa kurs? Co jest jeszcze potrzebne w Norge, aby być kierowcą autobusu oprócz prawka kategorii D? pozdrawiam