Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1694 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
magda2 napisał:
A ja jestem tutaj nowa i też szukam przyjaciół. Czy też mogę zostać przyjęta? Takich wymiarów jak koleżanki to nie mam ale za to świetnie gotuje To jak będzie?

skoro dobrze gotujesz to mozesz tez zostac moja znajoma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
Grzes203 napisał:
[quote]aga84 napisał:
Grzes ja chce byc w gronie Twoich przyjaciól, mnie wybierz mnie!!!

Tutaj to muszę chwilkę pomyśleć, żadnej oferty tu nie widzę, nie wiem czy jakieś korzyści będę miał ze znajomości z Tobą, biegasz tylko machając łapkami i krzyczysz "ja ja"....
no dobra, przyjmuję Cię

Grzes nie moge nic o sobie napisac bo nie chce Ci konkurencji robic, przeciez jesli opisze swoj wyglad i wymienie zalety to kazdy bedze chcial zostac moim znajomym przeciez wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
aga84 napisał:

Grzes nie moge nic o sobie napisac bo nie chce Ci konkurencji robic, przeciez jesli opisze swoj wyglad i wymienie zalety to kazdy bedze chcial zostac moim znajomym przeciez wiesz

Dobrze że chociaż Ty uczciwa jesteś i nie chcesz mi znajomych podbierać.
Bizi zaraz tu pewnie jakąś swoją kampanię rozkręci bo już widzę że Magdę2 chce mi odbić żeby i dla niego gotowała

Do Bizi: Jak chcesz to możemy jakoś się dogadać co do znajomych, jak masz jakichś fajnych albo takich co już Ci się znudzili to możemy się powymieniać (Magdy nie oddam bo dobrze gotuje)
Okażę Ci moją dobrą wolę i mogę na początek wymienić Sethura na ten stary kibel co miałeś wyrzucić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Ojejku jak mi miło
Ale nie kłóćcie się, zawsze mogę więcej ugotować
Tylko co ja z tego będę miała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Po twojej wypowiedzi do BiZi Grzesiu :

Jak chcesz to możemy jakoś się dogadać co do znajomych, jak masz jakichś fajnych albo takich co już Ci się znudzili to możemy się powymieniać (Magdy nie oddam bo dobrze gotuje)
Okażę Ci moją dobrą wolę i mogę na początek wymienić Sethura na ten stary kibel co miałeś wyrzucić.

.... to sie zastanawiam czy sie z nie wycofac z listy twoich znajomych .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
KONKURENCJA!!!

Przyjme do znajomych za jednego oklaska Sa chetni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
O żesz Ty, a Ja Ci tak ładnie odpisałem w innym wątku

p.s do znajomych mogę Cię przyjąć i nie musisz mi za to oklaska dawać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
Niee taak nerwowo...
To dobry deal rowniez dla Ciebie, jesli dasz mi oklaska przyjme Cie do znajomych, wiec Ty bedziesz mial jednego znajomego wiecej, a ja oklaska i znajomego, chyba troche nie rowno, ale wazne, ze sprawiedliwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
Grzes203 napisał:
O żesz Ty, a Ja Ci tak ładnie odpisałem w innym wątku

p.s do znajomych mogę Cię przyjąć i nie musisz mi za to oklaska dawać

hehe napisalam ze jesli dasz mi oklaska to moge Cie przyjac,

ps to od Ciebie ten klask???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Przecież już masz oklaska więc możesz mnie tak po promocji podłączyć do tamtego i już.
Zobaczysz jak u mnie jest fajnie, zawsze jak zaglądam na swoje konto do znajomych to akurat się tam jakaś imprezka odbywa. Oni tak cały czas jakieś balety mają więc zastanów się dobrze póki masz okazję dołączyć za darmo

p.s nie ode mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok