Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kącik Pocieszenia dla CYGANKI - Norwegia

Czytali temat:
(3440 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
wątek ten służy ciągłemu pocieszaniu cyganki która jest bardzo uczuciowa , wrażliwa ......przez co jest słabego ducha i często zagląda do wątku o narzekaniu . często popada w smutek i załamania z powodu rozterek , kłopotów i straty bliskich ( jak ostatnio... tragicznie ) czasem strach przed napisaniem postu ( zła samoocena ....że za niskie IQ ) itp
Proponuje pocieszenie na zaś ....czyli z wyprzedzeniem ( przynajmniej kilka razy w tygodniu ) . oczywiście zanim znajdzie takiego pocieszyciela który ją będzie codziennie pocieszał .

prosze pocieszać raczej słownie ( pamiętać że cyganka videoclipy lubi tylko cygańskie a ORE , ORE już zna .........od urodzenia )
na początek może wysłuchać cygańskiej piosenki już jej znanej ( mam nadzieje że nie od kołyski )
czyli POPRZEZ GAJ ZIELONY

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Cyganko może pocieszy Cie to ze Twój ptaszek jest na pewno już w raju dla ptaszków do którego koty maja wstęp wzbroniony.A ten kocur który pożarł Twoje maleństwo na pewno wyląduje w kocim piekle.
W tym ptasim raju ptaszki fruwają sobie i śpiewają są szczęśliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
DAGA !!!!
ten wątek miał służyć temu żeby zapomniała , ma pocieszać na zaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking

Harry , miej litość i w tej chwili usuń ten zwariowany wątek , bo jak zacznę tupać nogami , to Ci sufit spadnie za chwilę na głowę
Cyganka oprócz tego ,że buja w obłokach twardo stąpa po ziemi i przyznaj ,że czasem wygodniej i łatwiej być głupiutkim

Proszę , usuń ten wątek, no chyba ,że Ci się bardzo , ale to bardzo nudzi...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie mogę cyganko , nawet mój koputer mnie nie słucha nie skasuje .... bo chce cię ze smutków wyrwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
zapodaj jej prozac, na Ally McBeal działało, widywala jednorożce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a cóż to ten prozac żeby się czasem nie pogorszyło BE HAPPY , DON"T WORRY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
bad harry napisał:
DAGA !!!!

Przepraszam Harry wiem jestem kiepskim pocieszycielem (usunęłam filmik)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
bad harry napisał:
DAGA !!!!

Przepraszam Harry wiem jestem kiepskim pocieszycielem (usunęłam filmik)

Księżniczko , nic się nie stało............. Jesteś miła a Harry trochę przesadza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Księżniczko , nic się nie stało............. Jesteś miła a Harry trochę przesadza

HARRY nie przesadza , jak już będziesz cały czas HAPPY to wszyscy zauważą i przestaną tu pisać
JA TEŻ

O proszę zobacz sobie kaczuszki fajne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok