Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2994 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Pissprat napisa艂:
Nie 艣ledz臋,nie 艣ledzi艂em,brzydz臋 si臋 tego.艢ledzi膰 beee,raptem dwa m-ce min臋艂y.
Na kuracji by艂em.Jak to na kuracjach,pozna艂em kole..... i zosta艂em na drugi turnus.Fajnie by艂o.
Marian na imi臋 mia艂

A jaki by艂 Tw贸j poprzedni nick???????Bo kogo艣 mi przypominasz
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
I kto 艣ledzi?.Giovi to nie wa偶ne.Kto kogo.To nie na temat.
Znalaz艂em pewien artyk贸艂 o muslim-ie ,t艂umaczu ,kt贸ry zechcia艂 osiedli膰 sie w Polsce.
Mia艂 kilkoro dzieci.
Przesy艂am w drugim po艣cie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Go艣膰 z IRAKU.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Pissprat napisa艂:
Dino.
Czy my b臋dziemy dyskutowa膰 na tema konstytucyi ,czy?.
Bo jak tak to um贸wmy si臋 na jutro na 18.
My艣la艂em,偶e chodzi tu o wypowiedzenie si臋 os贸b kt贸re zetkn臋艂y si臋 z t膮 kultur膮.Zw艂aszcza os贸b mieszkaj膮cych w NO.
W polsce przecie偶 nie wielu si臋 z ni膮 zetkn臋艂o.No cho膰 w Wa-wie nadal ich przybywa.
Czy Ty na prawd臋 jeste艣 taki nowoczesno-europejski i zgodzi艂by艣 bys si臋 aby obywatel Turcji otworzy艂 pod twoim blokiem sklep.Czy dyrektor sp贸艂dzielni zgodzi艂by sie nato?.A Kowalski ,co?

聽聽聽A temu co? Bi膰 si臋 chce, czy jak? Je艣li jednak tak szcz臋艣liwie si臋 z艂o偶y艂o, 偶e tak, to s膮 w Oslo salki treningowe i mo偶emy um贸wi膰 si臋 na sparring, a potem podyskutowa膰, ju偶 jak cz艂owiek z cz艂owiekiem, o wy偶szo艣ci 艣wi膮t Bo偶ego Narodzenia nad 艣wi臋tami Wielkiej Nocy, o konstytucji, o religiach itp.. B臋dziesz mia艂 dobre por贸wnanie si艂 m贸zgu i musku艂. Poznasz, co sprawia mniejszy b贸l fizyczny .
聽聽聽A teraz na powa偶nie, Chomicz贸wka jest dziwnym miejscem i mieszkaj膮 tam dziwni ludzie. Na podw贸rku i w szkole podstawowej bawi艂 si臋 z nami murzyn, (zgroza dla rasist贸w) muzu艂manin z matki Polki i ciemnosk贸rego m臋偶a (zgroza dla dewotek). Nie by艂 dyskryminowany, pada艂y czasem drobne 偶arty, to tyle. Jesli kto艣 obcy mia艂 jakie艣 w膮ty do "naszego" murzyna, by艂a okazja do rozr贸by. Obecnie, syn m贸j od wielu lat przyja藕ni si臋 z koleg膮 ze szkolnej 艂awki, bia艂ym, polskim muzu艂maninem, inteligentnym i dobrze wychowanym cz艂owiekiem. Oczywi艣cie z powodu tej znajomo艣ci pozna艂em do艣膰 dobrze jego rodzic贸w, czystych, wykszta艂conych, maj膮cych dobrze p艂atne zawody, normalna rodzina, czysto w domu, kultura. Pracuj臋 w Norge razem z Norwegami i muzu艂manami z dw贸ch kraj贸w arabskich. Z racji tych znajomo艣ci jestem zapraszany do tutejszych dom贸w muzu艂ma艅skich. Dyskutuj臋 r贸wnie偶 z nimi o religii, polityce, 偶yciu, zwyczajach itp.. W domach, podobnie jak w polskim przypadku, czysto, kultura, szacunek wzajemny. Jest te偶 wielka r贸偶nica mi臋dzy naszymi kulturami, oni staraj膮 si臋 przestrzega膰 przykaza艅 swojej religii .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Przepraszam nie wszed艂.Za du偶a pojemno艣膰.
W ka偶dym razie by艂 on w tygodniku "NIE" nr 16/2010.
Tytu艂: "Zab艂ocki z Iraku".
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Dino,no co TY...,z tym biciem.Nawet przez my艣l mi nie przesz艂o.Ja, to z "Retier-em" mia艂em.
Zastanawiam si臋 co tworzy膰 nadal.
80% Polak贸w jest przeciw nap艂ywowi islamist贸w do kraju Polska.
Ja tak uwa偶am.Jak ich przekona膰,偶e nie maja racji?.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Oj ,ju偶 wiem dlaczego tak to odebra艂e艣,"um贸wmy s臋 na jutro".Nie nie ja chcia艂em sie na jutro przygotowa膰 z konstytucji RP .No wiesz internet,wiki,wydruki,(mam dwie drukarki pod r臋k膮).
Noi, Ty nr,Ja cytuj臋,i odwrotnie.Kumasz tera?.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Pissprat napisa艂:
Dino,no co TY...,z tym biciem.Nawet przez my艣l mi nie przesz艂o.Ja, to z "Retier-em" mia艂em.
Zastanawiam si臋 co tworzy膰 nadal.
80% Polak贸w jest przeciw nap艂ywowi islamist贸w do kraju Polska.
Ja tak uwa偶am.Jak ich przekona膰,偶e nie maja racji?.

聽聽聽Wystarczy, 偶eby nasi ekstremi艣ci przestali rozsiewa膰 durn膮 propagand臋, a muzu艂manie upublicznili sw贸j prawdziwy wizerunek. Wtedy wielu przeciwnik贸w zobaczy, 偶e byli w b艂臋dzie z niewiedzy. Ci ludzie s膮 tacy jak my, maj膮 podobne problemy i podobne rado艣ci, 偶yj膮 obok nas i nie gryz膮 .
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Pissprat napisa艂:
Oj ,ju偶 wiem dlaczego tak to odebra艂e艣,"um贸wmy s臋 na jutro".Nie nie ja chcia艂em sie na jutro przygotowa膰 z konstytucji RP .No wiesz internet,wiki,wydruki,(mam dwie drukarki pod r臋k膮).
Noi, Ty nr,Ja cytuj臋,i odwrotnie.Kumasz tera?.

聽聽聽Rozumiem, 偶e chcia艂e艣 zda膰 taki szkolny sprawdzian z wiedzy, OK, ale do osiemnastej jest du偶o czasu, wi臋c my艣l臋, 偶e lepsza b臋dzie deklamacja ca艂o艣ci na raz. Jako 偶e nie konsultowa艂e艣 terminu wcze艣niej, b臋dziesz musia艂 sie dostosowa膰, czyli przyby膰 o osiemnastej w miejsce mojego pobytu o tej godzinie, gdzie to b臋dzie, dowiesz si臋 w stosownym czasie, prze艣lij na prv sw贸j numer, zadzwoni臋 z wyprzedzeniem czasowym wystarczaj膮cym na dojazd z centrum Oslo, spod tygrysa. Sp贸藕nienie = oblany egzamin.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Post贸w
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Pocz膮tkuj膮cy
Dobra ,dobra,a p贸zniej na piwo,i jeszcze jedno,a potem dobra moja ,dobra twoja.
L膮dujemy w izbie i pog艂臋biamy tematy filozoficzne,lub fizjologiczne.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok