Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

A JA LUBIE GRAĆ W PLAYSTATION 3 - Norwegia

Czytali temat:
(1040 niezalogowanych)
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
CALL OF DUTY , FARCRY2,JADKA , ZABIJ I UCIEKAJ UWIELBIAM GRY STRATEGICZNE , no zabijać to nie żeby ktoś sobie niepomyślałże jestem jakimś zwyrodnialcem Pozdrawiam wszystkich braci PS3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Ja tez czasem lubię rozładować napięcie na PS3 Ale ostatnio intelektualnie i rozrywkowo bawie sie w grę "BUZZ"
Może ma ktoś to pogramy online
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
Witam , tak BUZZ FAJNA GRA MAM NA PSP ZAJEFAJNA CAŁA RODZINA MOJA W TO GRA .ALE JEDNAK LUBIE STRZELANKE JESTEM Z MOJĄ CURKĄ W PIERWSZEJ TRUJCE ,NIEMA Z NAMI ŻARTÓW , POZDRAWIAM .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
witaj Obywatelu,
czy ty i ta twoja cUrka cos jeszcze potraficie robic?
ile cUrka ma lat?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Michał Wesoły
(KIBOL)
Wiking
ja też gram na SPS 3 fajna zabawa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
Expert Boarder , nie Tat,tylko twoja i TY to też z dużj , JA mam 38 a córka 14 mam też syna lat 5 i też gra . Pozdro wszystkich graczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
ObywatelX napisał:
CALL OF DUTY , FARCRY2,JADKA , ZABIJ I UCIEKAJ UWIELBIAM GRY STRATEGICZNE , no zabijać to nie żeby ktoś sobie niepomyślałże jestem jakimś zwyrodnialcem Pozdrawiam wszystkich braci PS3

Fajne hobby, ale grać to można W gry na PS3, bo wygląda jakby to sami półanalfabeci i ludzie ograniczeni umysłowo mieli takie zajęcie.
(Jeszcze na konsole ukazują się gry AUDIO-VIDEO, a nie komputerowe)
(tak jakby diesel jeździł na benzynę)

CoD, FarCry2 to nie są gry w które możesz grać z cÓrką (chyba że jest pełnoletnia), oznaczenia +16 lub 18 na pudełku nie są dla hecy. WWW.PEGI.INFO
Podawanie takich treści dziecku (im młodsze tym gorzej) niszczy mu psychikę.
BuZZ jak najbardziej, LitleBigPlanet, Puzle Qest, Rachet&Clank, wszelkiej maści gry sportowe, zręcznościowe czy logiczne takie gry jak najbardziej.
To że dla ciebie jest coś tylko strzelaniną dla dziecka wcale takie oczywiste nie jest.
Nie każdy dzieciak karmiony strzelaninami od małego(zamiast normalnego wychowania) wyrasta na psychopatę ale "beret zryty" w mniejszym lub większym stopniu zawsze będzie miał.

Ja ostatni BadCompany2 Bordellands katuję(X360) no i już 3-go maja betatesty HALO REACH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemek Pryk
(ObywatelX)
Wiking
widze że jesteś znawcą od zrytych beretów naczytałeś sie artykułów i popisujesz sie teraz swoją wiedzą , oczywiście że mogą być troszke inne , ale wiesz ile to trzeba grać ,żeby mieć zryty łeb,ja pisze że jest to dobra zabawa i jak mam czas to gram miałem wszystkie konsole sony , i jest to super ,a dzieci uczą sie złego od nas dorosłych , na ulicy w szkołaćh i przeczkolach od luwieśników , GRAŁEM WIELE LAT I NIEMAM BERETU ZRYTEGO,zresztą moje dzieci mają zajęć tyle w tygodniu że jak w wykęd troche pograją to napewno beret im sie niezryje , pozatym . Pozdrawiam wszystkich graczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sam lubię pograć (nieraz kilka godzin dziennie), więc nie piszę tego z perspektywy kogoś kto się czegoś tylko naczytał.
(starajmy się pisać poprawnie bo to wyrabia niezbyt ciekawą opinie graczom, stereotyp o bezmózgim yeti siedzącym przed tv,(monitorem))
Hobby super naprawdę, ważne żeby to było dawkowane z umiarem i odpowiednie treści dla odpowiedniego wieku.
Pozdro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka tez posiadam PS3 . mam pytanko. czy istnieje przegranie mozliwosc taka ze np. pozyczam gre i ja przegrywam na plytke. Tak sie pytam. Bo wielu z nas grajacych na napewno swoje ulubione gry i jak sie komus pozyczy to czasem nachodzi ochota pogrania. Pytanko z ciekawosci. pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok