Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(1403 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Hilton napisał:
Fajnie wychodzi czasem, jak sie po długim czasie odwiedzi ojczyzne na kilka dni i mowi w sklepie w obcym jezyku Móz sie przeprogramowuje i człowiek nawet nie wie, ze nie po polskiemu sie wysławia
Hilton no co Ty mowisz???????????? Przeciez to nie mozliwe zapomniec jezyk ojczysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyznaj sie zgrywasz sie w sklepie na swiatowa dame i tyle

Akurat nie o sobie mówiłam, ale jak juz zahaczyłes o mnie, to powiem, ze ostatnio po 12 godzinach ciezkiej pracy zadzwoniłam do Polaka i zaczelam z nim rozmawiac Jak juz powiedzialam to co chciałam, to on na to, ze "ok, ale teraz powiedz to samo po polsku, bo nie zrozumiałem "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
kucy kucy
(Pogoda)
Wiking
Hilton moze Ty wogole nie znasz zadnego jezyka, wlacznie z Twojm ojczystym, ciekawe co robilas w podstawowce ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olav)
Wiking
Pogoda napisał:
Hilton moze Ty wogole nie znasz zadnego jezyka, wlacznie z Twojm ojczystym, ciekawe co robilas w podstawowce ???

, noooooooooo, teraz spadnie na Ciebia gniew
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Pogoda napisał:

to mialbyc zart czy co?? Jestes kolejnym magistrem-filozofem machajacym lopata na emigracji czy tak tylko literki zle Tobie sie poskladaly????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pogoda napisał:

Nie, nie znam. W podstawówce nic nie robiłam, bo edukacje zakonczyłam na złobku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton to i tak jestes lepsza odemnie bo jak pamietasz ja konczylem zlobek na tajnych kompletach w piwnicach i rowach w pobliskiej okolicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kzk, a dyplom masz?? Ja mam, ale nie potrafie odczutac co tam napisano.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Mam kumple odkleili etykiete z napisem "Bycza krew" i napisali zdal!!!!! Kurcze to ja wiem co jest napisane,znam jeszcze pare innych etykiet!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
...,znam jeszcze pare innych etykiet!!!!
DOBRE...
Przypomniałeś mi wczesne lata dorastania do starszych...
I mój pierwszy jabol z kolegami... miejscowa winiarnia produkowała
WINO MARKI... "BURAK "... ładny czerwony dorodny ćwikłowy...
Etykietka bardzo zniszczona i pożółkła jeszcze gdzieś z autografami biesiadników walała się parę lat temu w Albumie ze zdjęciami...
I z tym burakiem tak mi do dzisiaj zostało...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Pogoda napisał:

chodzila razem ze mna do takiej specjalnej podstawowki, wiesz.... dla tych wybrancow, co to nijak zadnego jezyka nie umieja sobie przyswoic oprocz chrzakania i pomrukiwania... taki syndrom neandertala normalnie...
a teraz posmiej sie pogoda.... jaka ty jestes lepsza normalnie od takich innych jak my na przyklad... poczujesz sie lepiej bo w koncu o to chodzi prawda ? poznac swoja "wartosc" poprzez ponizenie innego... to cie kreci ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok