Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomocy ! Potrzebuje gotowy projekt domu :) - Norwegia

Czytali temat:
Michał Żurawiecki ADRIAN ADRIAN Piotr Wiśniewski Alina Rajner maniek mankowski (4304 niezalogowanych)
1 Post

(dekorasjonhus)
Wiking
czy w no znajduja sie tak jak u nas gotowe projekty domow ktore mozna sobie kupic ?
pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
dekorasjonhus napisał:
czy w no znajduja sie tak jak u nas gotowe projekty domow ktore mozna sobie kupic ?
pozdrawiam wszystkich

czy ty masz dobrze pod sufitem ? bo rozpoczynasz 10 watków na ten sam temat. Ludzie ci juz pisali ze OWSZEM, ISTNIEJA GOTOWE PROJEKTY. Tłumaczyli co i jak, ja dałam ci namiar na firme norweską, ktora zajmuje sie takim sprawami. Ps. szukasz tez TANIEGO architekta i pewnie TANIEGO projektu i TANIEGO wykonawcy. Według ciebie tani, to znaczy za ile???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
dekorasjonhus napisał:
pozdrawiam wszystkich

Googluj! Jak nie ma w Googlach to nie ma wogole, po prostu nie istnieje!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
spróbuj tak: spytaj się norweskiego architekta lub firmy budowlanej czy "przerobią" Ci polski projekt (czyt. dostosują do norweskich przepisów). Słyszałem, że to możliwe. W Polsce gotowiec kosztuje ok 1000zł...

Np. murator.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...czy ty masz dobrze pod sufitem ? bo rozpoczynasz 10 watków na ten sam temat. Ludzie ci juz pisali ze OWSZEM, ISTNIEJA GOTOWE PROJEKTY. Tłumaczyli co i jak, ja dałam ci namiar na firme norweską, ktora zajmuje sie takim sprawami. Ps. szukasz tez TANIEGO architekta i pewnie TANIEGO projektu i TANIEGO wykonawcy. Według ciebie tani, to znaczy za ile???
Widocznie facio czuje się MAŁO dowartościowany ...
Wszak ogłasza wszem i wobec ,ze właśnie kupił grunt ...GRUNT W NORGE ON KUPIŁ..!!! a tu zero reakcji , minimalne achy i ochy...normalna znieczulica...! .
To może następne Jego tematy przyniosą jakiś lepszy odzew ...
Wszak JAK KAŻDY KRAJAN STARA SIĘ BYĆ OBROTNY I SZUKA TANIEGO NAJTAŃSZEGO..!!! .
MOŻE TO ZAŁAPIE ZAINTERESOWANIE...!?.
Wszak wszyscy kombinują jak KOŃ POD GÓRĘ... .
A TU PECH...Taka sobie HILTON wcina się w JEGO NOWY Temat i torpeduje zazdrośnica bezpardonowo no nic tylko kałasznikow ....

TANI TO ZNACZY TAKI ....
-...KTÓRY DA PROJEKT ZA DARMO ...
-... WYBUDUJE Z WŁASNYCH MATERIAŁÓW i ZA WŁASNE PIENIĄDZE.
A za sama chęć zatrudnienia ,FIRMA budowlana W NAGRODĘ JESZCZE wyposaży chałupę w ponadstandardowe meble i inne duperele i dorzuci do rocznego podatku dla komuny za opłatę gruntową...
TO SIĘ nazywa tanio ...
Bo wszak TO ON będzie musiał w tym domu mieszkać i się męczyć z dniem codziennym w Nowiutkim domu...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel ja juz tu ze smiechu nie wytrzymuje
a ja dzis wrociłam po pracy do domku, w remie tusen KUPIŁAM dwie puszki "ratatuj" ale jescze nie zjadłam bo na forum siedzie. Kurde, jutro musze jechac rano na budowe znów, docinac tapete i odkurzac sciany przed malowaniem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
gabriel ja juz tu ze smiechu nie wytrzymuje
a ja dzis wrociłam po pracy do domku, w remie tusen KUPIŁAM dwie puszki "ratatuj" ale jescze nie zjadłam bo na forum siedzie. Kurde, jutro musze jechac rano na budowe znów, docinac tapete i odkurzac sciany przed malowaniem.

Hilton,zostalo mi troche slicznych choinek.Podrzuce Ci to porozsadzasz sobie na posesji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi , ja do roboty jade posesji nie mam, tylko wynajmuje dwu pokojowe mieszkanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi , ja do roboty jade posesji nie mam, tylko wynajmuje dwu pokojowe mieszkanie

Posesje kupisz,kupisz(moze ktos Ci cos taniego poleci).Choink(tanie) juz bedziesz miala,a projekt moze kolega Ci "tanio"odstapi jak juz swoja chawire postawi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Masz ode mnie projekt bardzo tanio, bo sfinansowany przez szanownych użytkowników forum.
Tylko już nie śmieć wątkami, z góry dziękujemy wszyscy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok