Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
kami napisał:

Ty patrz... nie mam duzego doswiadczenia z facetami ale z tego co ja wiem i co opowiadaja kolezanki to jak facet przeholuje z alkoholem to tez ma problemy i mu nie staje a wtedy i sw Boze nie pomoze tylko sofa bo spac sie chce
tak apropo solidarnosci jajnikow by nie było ze to tylko wina kobitek badz prostaty ze znow nie wyszło

Mysle, ze na to tez nie ma reguly U mnie jest odwrotna reakcja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
pijany facet w lozku....fuuuujjj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa napisał:

a jeszcze po sałatce czosnkowej z takim wyziewem... to juz fetysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:
ale chyba jest roznica miedzy pijanym a takim ktory wpil o szklaneczke whisky za duzo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
za duzo samo przez sie sie rozumie,ze bylo za duzo
generalnie nie cierpie jak facetowi z "buzi"jedzie alkoholem przy tych sprawach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
jak sie tak do whisiy przypali cygaro to nie jedzie, z reszta dobre whisky nie jedzie, po piwie itd. to oczywisic nawet bym nie probowal sie dobierac do kobiety
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aero)
Wiking
Hardi napisał:
Hilton napisał:
Aero napisał:
Teraz juz wiem ze nie trzeba za duzo sie wysilac, jak noreczki wypija za duzo napojow wysokowych to majteczki same im spadaja

Hahahaha, dopiero po takim czasie sie odezwales? Długo szukałes

Albo mial problem z dojsciem

Wypraszam sobie tego typu insynuacje, moze ty masz problemy z dochodzeniem, ja nie mam.

Hardi napisał:
Rossa napisał:
Czy ta Hilton to nie jest przypadkiem ''Mefistofeles''? Bo zdaje sie ze mieszka w Oslo. Moim zdaniem jest duza w gebie, a jak przychodzi co do czego to udaje ze jej nie ma?
Tak patrze na fotke Hilton i po pierwsze nie widze tam zadnej geby tylko piekna twarz, a po drugie nie widze, aby byla jakas duzo, wyglada normalnie

Co tak slodzisz jak jakis zakochany 14 latek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Aero napisał:
Hardi napisał:
Hilton napisał:
Aero napisał:
Teraz juz wiem ze nie trzeba za duzo sie wysilac, jak noreczki wypija za duzo napojow wysokowych to majteczki same im spadaja

Hahahaha, dopiero po takim czasie sie odezwales? Długo szukałes

Albo mial problem z dojsciem

Wypraszam sobie tego typu insynuacje, moze ty masz problemy z dochodzeniem, ja nie mam.

Hardi napisał:
Rossa napisał:
Czy ta Hilton to nie jest przypadkiem ''Mefistofeles''? Bo zdaje sie ze mieszka w Oslo. Moim zdaniem jest duza w gebie, a jak przychodzi co do czego to udaje ze jej nie ma?
Tak patrze na fotke Hilton i po pierwsze nie widze tam zadnej geby tylko piekna twarz, a po drugie nie widze, aby byla jakas duzo, wyglada normalnie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Aero napisał:

Twoja reakcja jest zaskakujaca, przeciez to byly zarty. Ktos kto nie ma z tym problemow w ten sposob nie reaguje, tak reaguje ktos komu sie nadepnelo na czuly punkt.

Aero napisał:

Dla mnie nie problem napisac kobiecie, ze jest ladna jesli uwazam ze tak jest, nie tylko tak uwazam o Hilton, rowniez o shakti itd. Jestes gosciu jakis dziwny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
poczekaj tylko Aero dojdziee

do kompa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok