Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
r t Ierusinka Black (896 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
rtoslo napisał:
wielkie dzięki!chętnie zagramy tam gdzie nas zaproszą ...jednak jeszcze nie teraz,nie mamy pełnego składu...jak wszystko będzie zapięte na 100% to damy znać wszystkim i wtedy mamy nadzieję damy razem czadu ,a teraz sprawą priorytetową jest znalezienie perkusisty!A WY CO NA KONKURS INTER STARTUJECIE CZY JAK...???

FOCHY jakieś... nie mamy perkusisty ... PARANOJA LUDZIE DAJĄ SZANSĘ BY SIĘ NIESTANDARDOWO ZAPREZENTOWAĆ A TU KLAPA ...
A BEZ PAŁECZEK utworów grać nie da RADY...!!! ...
"rtoslo" pamiętaj jedno .. , że jak WY już będziecie gotowi ....to ludzie może Was AKURAT nie będą chcieli...
TERAZ JEST OKAZJA I CZAS NA GRANIE... A NIE WTEDY GDY WY BĘDZIECIE CHCIELI...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
r t
(rtoslo)
Wiking
nie wiem czym ty się zajmujesz...gabriel ale napewno nie graniem,rób swoje i innym też pozwól robić swoje....oki?
napisałem że zagramy i to chętnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ooo to prawdziwi panowie artysci!

jeszcze grac nie zaczeli,a juz fochy strzelaja!

brawoooo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
rtoslo napisał:
nie wiem czym ty się zajmujesz...gabriel ale napewno nie graniem,rób swoje i innym też pozwól robić swoje....oki? JO...JO... JO... HER...
Jak się nie poprawisz to będziesz traktowany JAK ...DISKO... A może TY JESTEŚ Z ICH STAJNI LUB CHCESZ TAM DOŁĄCZYĆ... ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
r t
(rtoslo)
Wiking
ludzie plizzzzz dajcie se na luz..tu chodzi o radość ,granie,zabawę,fajny klimat....
post dotyczył tylko i wyłącznie poszukiwań perkusisty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
rtoslo napisał:
ludzie plizzzzz dajcie se na luz..tu chodzi o radość ,granie,zabawę,fajny klimat....

Pisaliscie ze szukacie bebniarza,to moze ja sie nadam gralam na takim malym bebenku co sie zowie werbel Nadam sie?
Zart powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
rtoslo napisał:

Rzeczywiscie w muzie o to chodzi i pamietam ze kumple z Dragona czy Mercyles Death jak tylko mieli mozliwosc i gitare,to grali.
Pomysl z zagraniem na zlocie jest super!!!! Pokazecie sie nam akustycznie a to sztuka sama w sobie! Mozliwe ze macie przed soba potencjalnego widza z karnetem na wszystkie Wasze koncerty!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
rtoslo napisał:

NO POPATRZ TY MASZ ODRUCHY.... A myślałem ,że już komerhą zaczynasz obrastać ...!!!
A TE OSOBY KTÓRE WAS ZAPRASZAJĄ NA FORUMOWĄ IMPREZĘ TO CO ...
ROBIĄ TO Z WYRACHOWANIA I DLA ZBICIA KAPITAŁU NA WASZYM GRANIU...???

ONI WŁAŚNIE CHCĄ WE WŁASNYM FORUMOWYM GRONIE POCZUĆ LUZ I I RADOŚĆ ZE SPOTKANIA a jak na dodatek będzie jeszcze rodzima kapela TO I LEPIEJ I PRZYJEMNIEJ ...
NIC NIE ZASZKODZI ABYŚCIE PRZYSZLI ZE SPRZĘTEM I SPRÓBOWALI ...

TO NAPRAWDĘ NIE BOLI ... A Z UDANEJ SESJI SATYSFAKCJA NA PEWNO MUROWANA...
NIEMNIEJ NORGE TO WOLNY KRAJ...i KAŻDY KRAJAN SMAŻY SIĘ WE WŁASNYM SOSIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Gabryjel a ty bedziesz na tym złocie??? bo osobiscie mam ochote cie poznac
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:
Gabryjel a ty bedziesz na tym złocie??? bo osobiscie mam ochote cie poznac
pozdrawiam

a wlasnie... Gabriel - potwierdzasz ? data jest taka, jaka odpowiadala ci na poczatku, bedziesz mam nadzieje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok