Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odp.:ciekawsze ogłoszenia z portalu moja norwegia.pl - Norwegia

Czytali temat:
(279 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
norbert napisał:
a ja uwazam ze smieszne jest , ale kazdego to sprawa indywidualna , trzeba brac pod uwage wiek , dojrzalosc i umysl odbierajacego takie zarty ale kolega ulv72 uwaza inaczej i tez dobrze ze uwaza , jego sprawa , moze wiek nie ten ,moze nie ta klasa a moze tylko wrodzony oportunista a moze zazdrosnik a moze my ci uwazajacy ze smieszne zbyt maluccy jestesmy w porownaniu z najwyzej nam postawionemu , ktoz to wie , ktoz wie smiejmy sie jesli jest z czego wiec 2 na jednego

no... norbert.... to mnie rozgryzles.... bo i dojrzalosc u mnie nie tega...umysl do wieku nie dorosl juz zupelnie.... oportunista , no coz to za trudne slowo dla mnie i nie wiem o co chodzi.... klasy to jakos dwie na poczatku tylko odwiedzilem... a malutki to jestem, tak na serio .... a ten najwyzszy to juz w ogole nie wiem kto to taki, chyba nie o jakias religie ci chodzi ?? ...

niemniej.... smiejmy sie, jesli jest z czego.... a poniewaz w powyzszych postach nie ma z czego... no to sie nie smieje, jakos tak ...

p.s. ... norbert...widzisz, ja lubie "meskie" zarty... tyle tylko, ze niektore sa "zbyt meskie", by je na forum ogolnym umieszczac... ze wzgledu na szacunek dla kobiet, jakze aktywnych forumowiczek tutaj rowniez... i to jest ta delikatna...roznica...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
ja nic nie wiem ja z orkiestry .
gabriel "czyzby" to chyba watpliwosc a nie oznajmienie lub nakaz zatem raczej na koncu powinno byc trzy pytajniki .
"czyzby" gabus zapomnial juz jezyka ojczystego i norwegiem sie zaprezentowal na polskim portalu ???
gabrys a jaki to mianowicie jest "cichociemny" ???? oswiec !!!
cmok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
ulv72 napisał:
oki... widze, ze watek zostal zlikwidowany...a raczej pierwsze dwa posty watku...i zarazem tematy...

admin dziala czy to ty norbert ??

wiem kto posiada takowa funkcje na tym portalu wiec prosze cie nie posadzaj mnie o cos takiego bym mial skrzeczec tak jak reszta , pytajac mnie nawet czy to nie ja ublizasz mi wacpan , wolalbym pozbyc sie netu nizli stanowic jedno z ogniw administracji ( zatrzymam dla siebie zdanie o tych personach ) .
pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok