Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Paintball - Norwegia

Czytali temat:
(1454 niezalogowanych)
20 Postów
Dawid S
(fyro)
Wiking
witam, mam pytanie do was drodzy forumowicze. Szukam grupy ludzi którzy chcieli by pobawić sie w małą wojnę PAINTBALL. Konkretnie chodzi mi czy wiecie czy gdzies w okolicy asker, drammen można pograć w PaintBall z własnym sprzętem??? Najlepiej jak by to był jakiś obszar zalesiony, lub jakas stara farma i właściciel terenu wyraziłby zgodę na grę w tym miejscu. Zainteresowanych zapraszam na forum. Pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Chętnie się przyłączę, znajomi Norwedzy z Drammen ganiają się gdzieś w okolicach, zapytam się ich w poniedziałek.
PS:
   Może zorganizujemy forumową wojenkę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Dawid S
(fyro)
Wiking
Super. Jak znajdzie sie jeszcze paru amotorów to mozna jeszcze w tym roku uzadzic MALA WOJENKE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
w Sem koło Tonsberg jest paintball. jak ktoś zainteresowany to mogę dać namiary. właściciel gada po norwesku lub angielsku. sprzęt ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ganiałam się tam wiosną w 10 osób. nawet było fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(vivalacharles)
Nowicjusz
Witam,

Gram w paintballa (a raczej sportową odmianę - speedballa) średnio 4x w tygodniu w Drammen. Salka do gry znajduje się na skrzyżowaniu Rosenkrantzgata i Landfalløya (czyli tam gdzie jadąc z Drammen skręca się na Gulskogen z Rosen~).
Szczegóły na www.sniperpaintball.no stronie, posiadają sprzęt, gramy gumowymi kulami, na miejscu jest sklep. Gra do upadłego kosztuje 250 koron Zabawa przednia, z resztą zainteresowani na pewno się orientują.

Jeśli macie ochotę pograć w lesie, ja również jestem bardzo chętny - weekendowy wypad przed śniegowym szaleństwem wskazany.

Do usłyszenia (tudzież do widzenia),
Karol G.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
w Eidsvol jest tor czy strzelnica ,a ja mieszkam na farmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Dawid S
(fyro)
Wiking
ooo a można na tej farmie postrzelać kisielem ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

He, he, poniedziałek. Dowiedziałem się jedynie o salce, którą podał vivalacharles oraz, że o innych terenach pogadamy później. Niestety, większość ludzi w pracy grała na przetrwanie i nie bardzo było z kim gadać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(vivalacharles)
Nowicjusz
Jeśli zależy Wam na grze w lesie to również damy radę ogarnąć. Jest przystosowane miejsce do tego (bunkry, domki, przeszkody) ok. godziny jazdy z Drammen, w okolicy Horten. Tam też znajduję się turniejowe pole do speedballa. Jestem członkiem klubu Sniper, więc mogę zapytać ziomka czy da radę prywatnie się wybrać/udostępnić sprzęt. Kule też taniej mogę kupić jeśli zajdzie potrzeba Co prawda jest trochę zimno, ale dla spragnionych malowania to nie powinien być problem. Pytajcie jeśli coś Was męczy

Pzdr,
Karol G.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok