Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marzena D........a (1443 niezalogowanych)
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
kami napisał:

a tak pozatym to komu ty tak zalazłas za skore ze wali ci wciaz klaski na minus?????? nie dam cie na admina za madra jestes )) masz jeden na plus odemnie[/quote]

codziennie się nad tym zastanawiam i codzien 2 klaski dla Hilton ale to za mało... no chyba że zrobimy pospolite ruszenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
limetka81 napisał:
kami napisał:

a tak pozatym to komu ty tak zalazłas za skore ze wali ci wciaz klaski na minus?????? nie dam cie na admina za madra jestes )) masz jeden na plus odemnie

codziennie się nad tym zastanawiam i codzien 2 klaski dla Hilton ale to za mało... no chyba że zrobimy pospolite ruszenie[/quote]

hehehehe dobre ) pospolite ruszenie hehehehe słuchaj ja patrze na to z innej strony mysle ze to ci panowie po 30-40 przed ktorym ostrzegała hiloton
badz ktos wywioskował ze im wiecej na minus to adminem zostanie i nieswiadomy ze to juz było pcha ja na te stanowisko w kazdym razie nie damy jej na admina za madra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
kami napisał:
limetka81 napisał:
kami napisał:

a tak pozatym to komu ty tak zalazłas za skore ze wali ci wciaz klaski na minus?????? nie dam cie na admina za madra jestes )) masz jeden na plus odemnie

codziennie się nad tym zastanawiam i codzien 2 klaski dla Hilton ale to za mało... no chyba że zrobimy pospolite ruszenie

hehehehe dobre ) pospolite ruszenie hehehehe słuchaj ja patrze na to z innej strony mysle ze to ci panowie po 30-40 przed ktorym ostrzegała hiloton
badz ktos wywioskował ze im wiecej na minus to adminem zostanie i nieswiadomy ze to juz było pcha ja na te stanowisko w kazdym razie nie damy jej na admina za madra [/quote] Dziewczyny , jestem za z wami już od jakiegoś czasu No panowie ruszyć dupska,nie lenić się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
wiecie co....ja jestem chyba glupia,bo myslalam,ze to jakis zart jest z tymi minusami u Hilton,chociaz bron Boze nie dokladalam jej swoich... no to bierzmy sie w takim razie za plusowanie,skoro tak sie ma sprawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton wyciagniemy cie z dołka
Jak to powiedział gierek czy jakis inny mu podobny LUDZIE POMOZECIE!!!!!!!!!!!!????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
jeszcze ze slawnych cytatow o pomocy z "samych swoich"...
-jadzkaaaaaa,pomoc ci???
-nie trzeba!!!
-no to ci pomoge.....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
lubię sporty zimowe tak jak seks ,czasami z żoną czasami bez żony - -lech wałęsa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Pomóż Hilton - fundacja MN. JEŚLI CHCESZ ABY HILTON NIE PODZIELIŁA LOSU NIEPEŁNOSPRYTNEJ MADPSYCHOLOG DAJ JEJ OKLASK nie bądź obojętny....... ty też możesz pomóc......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
limetka81 napisał:
Pomóż Hilton - fundacja MN. JEŚLI CHCESZ ABY HILTON NIE PODZIELIŁA LOSU NIEPEŁNOSPRYTNEJ MADPSYCHOLOG DAJ JEJ OKLASK nie bądź obojętny....... ty też możesz pomóc...... Jestem za a nawet przeciw Leszku z Gdańska to powiedział
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
limetka81 napisał:
lubię sporty zimowe tak jak seks ,czasami z żoną czasami bez żony - -lech wałęsa

bahahahahahahahahahahahaaha kurcze tego nie słyszałam a jest powalajace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok