Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

KRYZYS MNIE DOPADŁ - Norwegia

Czytali temat:
(3459 niezalogowanych)
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
WITAM, MORZE KTOŚ Z WAS MA JAKIŚ ZNAJOMYCH W OSLO I OKOLICACH CO POTRZEBUJĄ LUDZI DO ROBOTY? MIAŁEM GŁUPIĄ SYTUACJE Z NORKIEM DAWAŁ MI ROBOTE I ZAPEWNIAŁ ZE BEDZIE DO ŚWIĄT ROBOTY NO ALE SIĘ SKONCZYŁO I SIEDZE W DOMU JUŻ 2 TYDZ.A BILETY JUZ MAM ZABUKOWANE NA11GRUDNIA NOI NIE WIDZI MI SIE TYLE SIEDZIEĆ W DOMU ,TYMBARDZIEJ ZE JESTEM TU Z RODZINĄ. PYTAŁEM ZNAJOMYCH ALE NIC NARAZIE NIE MAJĄ. JA PRACUJE PRZY BUDOWLANCE TZN.OGULNO/BUDOWLANE ZROBIE PŁYTKI,POMALUJE I JAK TRZEBA WYMURUJE WYDAJE MI SIE ZE DUŻO POTRAFIE, NO ALE KTOŚ TO MORZE OCENIĆ, NIE JA POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
maffin maffin
(maffin)
Wiking
jak to mowia tonacy brzytwy sie chwyta. Predzej ci ukrainiec pomoze nic polak....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
DOMYŚLAM SIE TEGO ALE KTO SZUKA NIE BŁĄDZI,A WARTO PRUBOWAĆ NIŻ NIC NIE ROBIĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lukass napisał:
MASZ RACJĘ tylko trzeba wziąć poprawkę na to ,że jest okres przedświąteczny i o ile do roboty nie weźmie ciebie" Polaczek",na wyzysk to Norg wcale...
Takie realia...
Kto przed Swiętami będzie sobie robił bajzel w domu ...Norgi na pewno nie...
Inna sprawa to taka ,że pewnie za szybko zrobiłeś daną robotę bo chciałeś pokazać jaki z Ciebie FACHOWIEC SZYBKOŚCIOWIEC .
To teraz siedzisz i kombinujesz ..a trzeba było sobie tak robotę rozplanować by do świąt starczyło...
ALE NIE ...zdrowie nie jest ważne...bo funtoza wzrok przesłania i umysł przyćmiewa ....
A NORWEG ŚMIEJE SIĘ Z CIEBIE ILE WLEZIE bo na Twojej naiwności zarobił właśnie dwutygodniowe wynagrodzenie które miał dla ciebie jednak mu to zostało ...
ŁADNY PREZENT POD CHOINKĘ MU DAŁEŚ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
ciekawe co ty bys zrobił gdyby nor dał ci total czy bys lezal czy robił????a uwiez duzo juz przerobiłem i wiem jak sie robi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Lukass napisał:
MASZ RACJĘ tylko trzeba wziąć poprawkę na to ,że jest okres przedświąteczny i o ile do roboty nie weźmie ciebie" Polaczek",na wyzysk to Norg wcale...
Takie realia...
Kto przed Swiętami będzie sobie robił bajzel w domu ...Norgi na pewno nie...
Inna sprawa to taka ,że pewnie za szybko zrobiłeś daną robotę bo chciałeś pokazać jaki z Ciebie FACHOWIEC SZYBKOŚCIOWIEC .
To teraz siedzisz i kombinujesz ..a trzeba było sobie tak robotę rozplanować by do świąt starczyło...
ALE NIE ...zdrowie nie jest ważne...bo funtoza wzrok przesłania i umysł przyćmiewa ....
A NORWEG ŚMIEJE SIĘ Z CIEBIE ILE WLEZIE bo na Twojej naiwności zarobił właśnie dwutygodniowe wynagrodzenie które miał dla ciebie jednak mu to zostało ...
ŁADNY PREZENT POD CHOINKĘ MU DAŁEŚ...

Gabrielu na miły Bóg wytłumacz Ty mi co to FUNTOZA bo w głowę zachodzę, a w internecie nie chce mi się szukać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lukass napisał:
ciekawe co ty bys zrobił gdyby nor dał ci total czy bys lezal czy robił????a uwiez duzo juz przerobiłem i wiem jak sie robi!
No to miałeś PECHA CO DO NORGA...
Ja zawsze umawiam się tylko i wyłącznie na godziny ...na total to ON SAM SOBIE Może robić...

ALEŻ JA TOBIE WIEŻĘ...wieżę ,że dużo przerobiłeś i dużo robisz...
TYLKO TY ROBISZ A JA PRACUJĘ ....
I to jest zasadnicza i nie do pogodzenia RÓŻNICA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
no tak to juz jest polak zamiast pomóc to cie dobije! spodziewałem sie tego!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
czlowieku jakbys dalcos z siebie i poczytal forum zamiast wymagac
to bys wiedzial ze Gabriel mieszka jakies 650km od Oslo
on ci nie skodzi ale dobrze radzi na przyslosc
moge ci dac 2 firmy gdzie ci gwarantuje nie dostaniesz polowy wyplaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
fullcasco napisał:
czlowieku jakbys dalcos z siebie i poczytal forum zamiast wymagac
to bys wiedzial ze Gabriel mieszka jakies 650km od Oslo
on ci nie skodzi ale dobrze radzi na przyslosc
moge ci dac 2 firmy gdzie ci gwarantuje nie dostaniesz polowy wyplaty
ja od nikogo nic nie wymagam!a takie rady to nie rady. *co byś wolał siedzieć w domu? czy robić od metra?*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok