Liczy sie gest?????????????????????????
Chyba cos nie tak? gest to mial szejk arabski finansujac operacje rozdzielenia polskich blizniakow zrosnietych ze soba!!!
Ulv wg mnie nie masz racji,nasi patroni maja wieksze mozliwosci i finansowe i organizacyjne od nas i POWINNI sie zaangazowac
rzeciez wiesz ze pozniej ukaze sie artykul iz Polonia Norweska z portalu takiego to i takiego nalezacego do.................kwestowala na ulicach.Wcale nie trzeba sciagac gwiazd Polskiej estrady aby zorganizowac fajna i mila impreze pod patronatem "Serduszka" a ludzie chetnie przyjda i wrzuca pare koron do Urny!!! Sama nasza chec niewystarczy i powiem szczerze nie wyobrazam sobie iz 20 wolontariuszy stanie pod 2 kosciolami w Oslo gdzie odbywaja sie polskie msze albo stana na Karl J...... i tlumacza kazdemu Norwegowi ze nie zbieramy na bilet powrotny tylko dla potrzebujacych w Polsce!!! Tu nie chodzi o pokazanie sie jaki to ja jestem wspanialy i dobroduszny ale o efekt czyli sama pomoc!!!! Aby to mialo sens trzeba cos zrobic aby ludzie w calej Norwegi wiedzieli,cala Polonia aby wiedziala zbieramy tam i tam .Osobiscie uczestniczylem w dwoch Polskich edycjach i takie jest moje zdanie tylko.
Chyba cos nie tak? gest to mial szejk arabski finansujac operacje rozdzielenia polskich blizniakow zrosnietych ze soba!!!
Ulv wg mnie nie masz racji,nasi patroni maja wieksze mozliwosci i finansowe i organizacyjne od nas i POWINNI sie zaangazowac