Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rafalxxx35 YYY (3490 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
racja tu adwokat jak urzednik w NAV lubi zapominac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jacek kowalski
(jacek132)
Wiking
Dzięki wszystkim za rady!Oczywiście namiary wszystkie mam i spróbuję tym sposobem,choć prawdę mówiąc pomału tracę nadzieję czy w ogóle kiedyś tę kasę będziemy widzieć.Odezwę się jak coś się wyjaśni.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
andrzej gin .. ski
(agafii54)
Wiking
jacek nie trac nadzieji =kasa bedzie na sto procent w koncu polakow jest dziesiec razy wiecej od norwegow i ktos sie wreszcie twoja i moja sprawa zainteresuje oni dobrze wiedza ze nie mamy kasy tam siedziec i ich odwiedzac podobnie jak u ciebie u mnie dzwoniac robia ciebie i mnie w balona nagadasz sie nagadasz a jak juz im powiesz o co chodzi i myslisz ze oni cie zrozumieli to cie przelanczaja do kompetentnej osoby ktora to nie odpowiada -robisz tak kilkakrotnie i zastanawiasz sie ile kosztuja te rozmowy =a moze te nasze wspaniale wladze konsularne cos wiedza i cos moga -czy ktos cos na ich temat wie bo ja sie zaczynam gubic po co to po tym swiecie porozkladali i czym sie oni maja zajmowac z tego co czytalem w artykule co sie pojawil na moja norwegia jest nas spora kupka wiec krzyknac by mozna by kupa mosci panowie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
agafii54 napisał:
... jest nas spora kupka wiec krzyknac by mozna by kupa mosci panowie TYLKO PAMIĘTAJ ,że TA ..."kupka"...oraz ..."kupa mości"...to najbardziej pasuje do kibla , dokładnie do sedesu a następnie spuszcza się wodę i po kłopocie...
A JESZCZE RĘCE TRZEBA DOKŁADNIE UMYĆ COBY ZARAZKÓW Z KIBLA PO MIESZKANIU NIE ROZNOSIĆ...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
andrzej gin .. ski
(agafii54)
Wiking
Nieuczciwi pracodawcy z Norwegii oszukali setki Polaków workout.jpgW 2008 roku eksplodowała liczba pracowników budowlanych z Europy Wschodniej, którzy otrzymali pomoc prawną od Fri Rettshjelp (norweska instytucja darmowej pomocy prawnej). Boom w branży budowlanej stał się żyłą złota także dla nieuczciwych pracodawców.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
andrzej gin .. ski
(agafii54)
Wiking
ja naleze do tej grupy ludzi ktora wierzy -i uwazam ze wszyscy powinni miec okazje przed sadem swoja sprawe przedstawic do rozstrzygniecia skoro tam dopuszcza sie prace legalna sa przypadki roznicy zdan pomiedzy pracownikiem a pracodawca to ktos to musi rozsadzic -jezeli nie bedziemy o tym pisali tylko uszy po sobie polozymy to o efektach ktore nastapia lepiej nie mowic -moze lepiej uzyc bylo slowa razem -takie ladniejsze pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
JA NIE neguję tego ,że o Swoje trzeba walczyć...
NEGUJĘ jedynie głupotę i pieniactwo walczących...
I dlatego są takie kłopoty u adwokatów i w sądach ...
A winni pracodawcy śmieją się w kułak i tak forsy nie płacą pomimo wyroków .
Bo sam wyrok sądu w Norge o zapłatę to nie wszystko ....
Ten wyrok trzeba fizycznie z sądu osobiście pobrać i doręczyć pracodawcy albo komornikowi ....
TU KOŁO SWOICH SPRAW TRZEBA CHODZIĆ DO KOŃCA , A NIE PODWIJAĆ OGON I DO DOMU...DO MAMY ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
andrzej gin .. ski
(agafii54)
Wiking
juz wczoraj napisalem do ciebie -nie zwrocilem uwagi ze to nie weszlo - po prostu napisze masz racje masz duzo racji i wlasnie tym wpisem pomagasz innym jest co cenna uwaga jezeli ktos to czyta moze z tego poskladac calosc sadzac po ilosci napisanych postow nie jestes bierny -masz duzo odwagi zeby komus zwrocic uwage ale i dobrej woli zeby dac wskazowke cyt.
TU KOŁO SWOICH SPRAW TRZEBA CHODZIĆ DO KOŃCA , A NIE PODWIJAĆ OGON I DO DOMU...DO MAMY ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to moze firma windykacyjna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok