Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

...OŚWIADCZENIE... - Norwegia

Czytali temat:
Marzena D........a (1441 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
W związku z zaistniałą nieprzyjemną sytuacją spowodowaną usunięciem ...WIADOMYCH TRZECH TEMATÓW...
Oraz ukazaniem się w związku z tym TEMATÓW..:
-I-..."uwaga!"... przez... "Piękny założyciel MN"...
-II-..."Administracja informuje"...przez..."admin"...

Poczuwam się do zabrania głosu na ten temat w takiej właśnie formie....

Ponieważ główny i najbardziej agresywny na Tym forum usunięty temat pochodził z pod Mojej klawiatury.
Śmiem zauważyć i uczulić OBIE ADMINISTRACJE... , ŻE...
Dyskusja i może faktycznie była kierunkowa przeciwko NIEKTÓRYMużytkownikom ...forumnorwegia.net...i jej właścicielce....

NIEMNIEJ TO tamto forum wywołało całe zamieszanie poprzez prowokacyjny temat..."Powielanie tematów z naszego forum na Moja Norwegia"...cyt.tematu z mojanorwegia.net ,a właścicielka do dzisiaj nie usunęła go do odpowiedniego działu, czym nadal prowokuje i zachęca do prowadzenia antagonizmów na obu forach... .

Ponadto... czyż nie bardziej uczciwiej było by Nas poinformować ,że biznes to biznes i Moja Norwegia nie może sobie pozwolić na tracenie firm które pozwalają umieszczać banery reklamowe...??? .
A przecież... P.C.... jako główny udziałowiec TUTAJ ma na tamtym forum swój baner i nie tylko On zresztą ...

Nienawidzę OBŁUDY I ZAKŁAMANIA ...a tłumaczenia jakie padły ze strony administracji po zamknięciu tematów są właśnie takie...a nie inne...

WIĘCEJ WIARY W SWOICH STAŁYCH UŻYTKOWNIKÓW TEGO FOROM ... którzy TUTAJ ciężko pracują klikając jak najęci by forum rosło w siłę ...

ZERO OBŁUDY... TO NIE POPŁACA...!!!

Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
jarek walk
(jarl)
Nowicjusz
Nie zmienia to faktu ze jesli uzywasz danych osobowych ktorych ta osoba nie wykorzystuje w zwiazku z prowadzona dzialalnosci inaczej mowiac jest to na przyklad jej mail prywatny naruszasz ustawe o ochronie danych osobowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
czytac nie umiesz umiescilem meil w cytacie mojej korespondencji z fima forumnorwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
jarl napisał:
Nie zmienia to faktu ze jesli uzywasz danych osobowych ktorych ta osoba nie wykorzystuje w zwiazku z prowadzona dzialalnosci inaczej mowiac jest to na przyklad jej mail prywatny naruszasz ustawe o ochronie danych osobowych.

ta pani uzywala maila słuzbowego, a nawet jesli byłby to mail prywatny to po co brzmi przykładowo zenonnwak2wp.pl ?????

Dowiedz sie dokładnie co to sa dane osobowe oraz naruszenie ustawy o ich ochronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
jarek walk
(jarl)
Nowicjusz
hilton nie chce byc niemily na poczatku mojej obecnosci na tym forum ale ja swietnie sie orientuje co to sa dane osobowe i co narusza ustawe.Odsylam cie wiec do ustawy pogrzeb w internecie a znajdziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
jarl napisał:
hilton nie chce byc niemily na poczatku mojej obecnosci na tym forum ale ja swietnie sie orientuje co to sa dane osobowe i co narusza ustawe.Odsylam cie wiec do ustawy pogrzeb w internecie a znajdziesz.

Dlaczego miałbys byc niemiły? Na ten temat zdobyłam wiedze nie z internetu i nie musze juz "grzebac". szkoda, ze nie wiesz od poczatku o co chodzi, a moze wiesz? Bo tak sie złozyło, ze kobieta, ktora rozdmuchała afere, uzywala wlasnych danych słuzbowo i mail był służbowy - to po pierwsze, po drugie inny uzytkownik cytował.
W całej sprawie z ochroną danych chodzi o mozliwosc zidentyfikowana danej opsoby, a ta pani sama pozwala sie zidentyfikowac poprzez aders e-mail składający sie z pełnego imienia i nazwiska oraz upublicznienie swojego wizerunku. Ponadto w Norwegii nie ma ustawy o ochronie danych osobowych, o czym zapewne wiesz, a tamto forum jest zarejestrowane w Norwegii , tak wiec uwazam , ze tamta pani przesadzila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
pogrzebac to sobie mozna w... czym sie tam chce ta pani sama udostepnila swoje imie i nazwisko, wiec nie mieszaj mistrzu, czy ja teraz tez narusze czyjes dane osobowe wklejajac to?

Nie! Ten yntelignet sam je udostepnil w sieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hardi, głównie chodzi o kaskę, kasa kasa kasa. Firmy duzo płaca za zdobycie twojego adresu i tego jak cie rodzice nazwali po to ta ustawe wymyslono, ze niby chroni. Ale cokolwiek chcesz to musisz zaznaczac ten kwadracik, ze wyrazasz zgode na przetwarzanie Albo nie wyrazasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
jarek walk
(jarl)
Nowicjusz
Wiec sie zgadzamy - mail uzywany przez ta pania jest zwiazany z prowadzeniem przez nia dzialalnosci wiec nie podlega ustawie o ochronie danych osobowych. Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
jarek walk
(jarl)
Nowicjusz
A czy ty mozesz powielac inormacje na temat uzytkownikow portalu nasza klasa? zapoznaj sie z ich regulaminem lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok