Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5935 niezalogowanych)
14 Posty
Gabriel G.
(gabit01)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kami11x)
Wiking
niedlugo swieta slyszalem ze ofiary pozaru osierocili dzieci. ma ktos namiary lub wie w jaki sposb moglbym ofiarowac cos dla nich?
z gory dzieki za info.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami11x napisał:
niedlugo swieta slyszalem ze ofiary pozaru osierocili dzieci. ma ktos namiary lub wie w jaki sposb moglbym ofiarowac cos dla nich?
z gory dzieki za info.

bardzo ciekawe pytanie i pomysł niestety ja nie wiem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
kami11x napisał:
z gory dzieki za info.

jeżeli jesteś zainteresowany bezpośrednią pomocą to moge dać namiary na priv,lecz wydaje mi sie że kontaktować sie z rodzinami nie wypada przed pogrzebem.a z tego co mi wiadomo to planowane pogrzeby mają sie odbyć za około dwa tygodnie.a jeżeli chcesz pomóc oficjalnie to numery kont jak w poscie wyżej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ula Sz
(Goti)
Wiking
Pamiętacie jeszcze pożar w Toten ? chyba raczej nie.Tam cały swój dobytek jaki mieli straciło osmiu ludzi ,jeden stracił życie,wyglądało to równie makabrycznie ,tyle tylko że w Toten spłonął barak pracowniczy a w Bergen dom.Może dlatego że to był barak, nikogo za bardzo nie zainteresował dramat tamtych dziewięciu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(LALUNIA)
Wiking
Kami11x!!!Ciekawe jak ty chcesz pomóc innym, skoro własną rodzinę pozbawiłeś dachu nad głową i nie dasz im żyć w spokoju!!! Zajmij się w końcu sobą, a nie ratowaniem całego świata!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(LALUNIA)
Wiking
Kami!!!Ciekawe jak ty chcesz pomóc innym, skoro własną rodzinę pozbawiłeś dachu nad głową i nie dasz im żyć w spokoju!!! Zajmij się w końcu sobą, a nie ratowaniem całego świata!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
lalunia te teksty

to nie przy tym blacie i nie w te karty

spadaj na pw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kami11x)
Wiking
LALUNIA napisał:
Kami!!!Ciekawe jak ty chcesz pomóc innym, skoro własną rodzinę pozbawiłeś dachu nad głową i nie dasz im żyć w spokoju!!! Zajmij się w końcu sobą, a nie ratowaniem całego świata!!!
droga mamo mojego dziecka.
to co ja teraz robie w swoim zyciu to wylacznie moja sprawa,a tobie juz nic do tego.
znajdz sobie wreszcie jakiegos chlopa i zacznij zyc na nowo a nie wspomnieniami.
prosze cie hamuj sie troche.
sloma z butow rozsypala ci sie po calym portalu. czas i miejsce wybralas perfekt, gratulacje.

czytelnikow forum chcial bym przeprosic lecz nie mam za co. nie mam wplywu na to co i gdzie i w jaki sposob ktos pisze o mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok