Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Organizacja WOŚP W NORWEGII !!! - Norwegia

Czytali temat:
(2134 niezalogowanych)
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Przed nami XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, który odbędzie się w niedzielę, 10.01.2010 r.

Zapraszam do organizacji sztabu WOŚP w Norwegii

Szukam zapaleńców do ekipy Sztabu WOŚP w Norwegii By założyć sztab musimy zebrać minimum 20 wolontariuszy,to jest minimum wytyczne i chęci do działania. Z resztą damy radę

Niemalże każdy Sztab stara się zorganizować coś ciekawego - jakiś koncert, licytację, imprezę sportową. Wiadomo, że organizacja każdej imprezy kosztuje i do organizacji całości coraz trudniej namówić kogoś, kto będzie współpracował nieodpłatnie. Cała orkiestrowa idea polega na tym, że robimy wszystko bezinteresownie działając na rzecz Fundacji

Jeśli nie będzie imprezy towarzyszącej to nic się nie stanie. Najważniejsze jest to, że każdy wolontariusz kwestujący podczas tej „najgorętszej” niedzieli w roku, jest z nami i będzie jednym ze 120 000 wolontariuszy, którzy podczas kolejnych Finałów wychodzą na ulicę Norwegii by zagrać z nami dla najmłodszych w Polsce

Jesteśmy Z WOŚP i i gramy do końca świata i jeden dzień dłużej, a Dobre Anioły zawsze są nad nami w tych wspaniałych, radosnych chwilach!

Zainteresowanych proszę o kontakt na email lucaskedzierski@gmailcom

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
moze napisz cos wiecej, jak widzialbys takie uczestnictwo, jakies przyblizone szczegoly akci itd... przynajmniej jakis zarys, jak to widzisz, co chcialbys osiagnac ? bedzie latwiej podjac jakakolwiek decyzje wielu z nas, tak mysle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Jakoś ,,czarno,, to widzę...
Ale, to tylko moja opinia...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Osobiscie mam swoje zdanie na temat organizacji charytatywnych i wcale nie az tak dobre.Generalnie jestem za kwestowaniem i przemysle czy nie zglosic sie na wolontariusza ale kur..................... nasz wielki brat Polis..... Conec...... czy cos takiego moze pomysli nad sciagnieciem tutaj naprzyklad jakiegos zespolu muzycznego albo kabaretu!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Osobiscie mam swoje zdanie na temat organizacji charytatywnych i wcale nie az tak dobre.Generalnie jestem za kwestowaniem i przemysle czy nie zglosic sie na wolontariusza ale kur..................... nasz wielki brat Polis..... Conec...... czy cos takiego moze pomysli nad sciagnieciem tutaj naprzyklad jakiegos zespolu muzycznego albo kabaretu!!!!!!!

nic nie trzeba sciagac rtoslo... podobno juz znalezli bebniarza.... moze zagraja ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Jeśli nie będzie imprezy towarzyszącej to nic się nie stanie. Najważniejsze jest to, że każdy wolontariusz kwestujący podczas tej „najgorętszej” niedzieli w roku, jest z nami i będzie jednym ze 120 000 wolontariuszy, którzy podczas kolejnych Finałów wychodzą na ulicę Norwegii by zagrać z nami dla najmłodszych w Polsce

Jesteśmy z WOŚP i i gramy do końca świata i jeden dzień dłużej, a Dobre Anioły zawsze są nad nami w tych wspaniałych, radosnych chwilach!

Lliczy się gest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
juniorsous napisał:

Jesteśmy z WOŚP i i gramy do końca świata i jeden dzień dłużej, a Dobre Anioły zawsze są nad nami w tych wspaniałych, radosnych chwilach!

Lliczy się gest

a napisz mi jeszcze, o jaka niedziele chodzi, moze niezbyt sie tu "wychyle" bo pewnie wszyscy wiedza, sorki, ale nie mam glowy do dat wszelkich, no...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Przed nami XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, który odbędzie się w niedzielę, 10.01.2010 r.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
I co dołaczy sie ktos ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Rozumiem,że pytanie dotyczy osób mieszkających w Oslo lub w pobliżu, tak?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok