Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Aero)
Wiking
Hardi napisał:

Aero napisał:

Co tak slodzisz jak jakis zakochany 14 latek

Dla mnie nie problem napisac kobiecie, ze jest ladna jesli uwazam ze tak jest, nie tylko tak uwazam o Hilton, rowniez o shakti itd. Jestes gosciu jakis dziwny.

Zamiast robic takie dziecinne podchody napisz do nich na priwa, ze masz ochote im wylizac i zamoczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Aero napisał:
Hardi napisał:

Aero napisał:

Co tak slodzisz jak jakis zakochany 14 latek

Dla mnie nie problem napisac kobiecie, ze jest ladna jesli uwazam ze tak jest, nie tylko tak uwazam o Hilton, rowniez o shakti itd. Jestes gosciu jakis dziwny.

Zamiast robic takie dziecinne podchody napisz do nich na priwa, ze masz ochote im wylizac i zamoczyc

Samozwanczy przystojniaku, jestes chamem i prostakiem. Ja w przecwienstwie do Ciebie nie wolam za kobietami "Vil du ha sex?" Ciebie stac tylko na tyle... Smiertelnie obraziles sie z mojego zartu i robisz sceny jak jakis gowniarz. Nie wiem po jakiego grzyba mieszasz w to te dziewczyny...

bez odbioru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Daj sobie na luz Hardi, świnia i tak nie zrozumie człowieka i będzie ryć naokoło siebie w samozadowoleniu Ewentualnie z powrotem zapędzić do chlewa,gdzie jej miejsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Zawsze opanowany retier1, coraz częściej daje się wyprowadzić z równowagi.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to wina dywersantow ,od pierwszego postu uprawiaja sabotaz ,kom us przeszkadza ze to forum ma najlepsze wyniki
i ta atmosfera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Zawsze opanowany retier1, coraz częściej daje się wyprowadzić z równowagi.........

Nie życzyłbym Ci żebyś widziała mnie wkurwionego,mogłabyś przypadkiem zmienić kolor tej zadowolonej minki i nie wiem czy by Ci pasował do kreacji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
retier1 napisał:
Daj sobie na luz Hardi, świnia i tak nie zrozumie człowieka i będzie ryć naokoło siebie w samozadowoleniu Ewentualnie z powrotem zapędzić do chlewa,gdzie jej miejsce
Masz racje. Juz nie bede wiecej dyskutowac z tym wieprzem. Wystarczy zapoznac sie z jego postami i od razu widac co to za koles. Zastanawia mnie tez to dlaczego nie umiescil swojej fotki skoro to taki przystojniak, a norki sciagaja przed nim majteczki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aero)
Wiking
Fotki nie daje, aby laski nie sikaly w majty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hardi napisał:
retier1 napisał:
Masz racje. Juz nie bede wiecej dyskutowac z tym wieprzem. Wystarczy zapoznac sie z jego postami i od razu widac co to za koles. Zastanawia mnie tez to dlaczego nie umiescil swojej fotki skoro to taki przystojniak, a norki sciagaja przed nim majteczki.

Swinie ryją przeważnie w błocie i w swoim własnym gównie A takich to i nawet nasze dziewczyny omijają szerokim łukiem,a co tu mówić o norweżkach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Aero napisał:..Wypraszam sobie tego typu insynuacje, moze ty masz problemy z dochodzeniem, ja nie mam.

DOBRE....!!!
AREO na prezydenta ....
BO ON ZAWSZE DOCHODZI...!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok