Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyrazy - Norwegia

Czytali temat:
(1069 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jestem tu dosc dlugo i czytam prawie wszystkie posty moze poza tymi dotyczacymi kobiet w ciazy i regionow w ktorych nie mieszkam.Ostatnimi czasy jedna rzecz rzuca sie w oczy-czy wyrazenie swojej dezaprobaty albo opini musi sie odbywac za pomoca slow kurwa,huj,pojebany itp? Sam kiedys bronilem tego slownictwa ale widze ze to stalo sie regula!!!!! Jak przyjzec sie dokladnie to co ktorys post zawiera wulgaryzmy! Czasami one sa na miejscu,czasami sa smieszne ale nie przeginajmy!!!!! Rynsztok??? Nie boje sie pobrudzic ale tez niechce zostac swinia!!!!!!!
To tyle na dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Jestem tu dosc dlugo i czytam prawie wszystkie posty moze poza tymi dotyczacymi kobiet w ciazy i regionow w ktorych nie mieszkam.Ostatnimi czasy jedna rzecz rzuca sie w oczy-czy wyrazenie swojej dezaprobaty albo opini musi sie odbywac za pomoca slow kurwa,huj,pojebany itp? Sam kiedys bronilem tego slownictwa ale widze ze to stalo sie regula!!!!! Jak przyjzec sie dokladnie to co ktorys post zawiera wulgaryzmy! Czasami one sa na miejscu,czasami sa smieszne ale nie przeginajmy!!!!! Rynsztok??? Nie boje sie pobrudzic ale tez niechce zostac swinia!!!!!!!
To tyle na dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!

O to wlasnie mi chodzilo,gdy pisalam tam do kogos, ze ciesze sie, iz wykasowali watek na temat pisowni:chuj.
Wedlug mnie forum jest fajne i mozna sie wypowiedziec tutaj jak kto sobie zyczy,ale nie przesadzajmy z tymi slowkami,bo to wcale nie jest cool.
Tak jak napisal kzk , w niektorych kontekstach mozna uzyc tego czy innego slowa,ale ostatnio coraz czesciej bywaja one w uzyciu.
Forumowicze ,przez brak ingerencji z gory,zakladaja ze mozna pisac, jak sie komu podoba.Mozna ,ale z umiarem.
Jesli nie, to faktycznie za jakis czas to forum bedzie przypominalo RYNSZTOK(FAZI TO MOJE SLOWKO)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ja nie uzywam i zyje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jeśli można słówko miło by było gdyby starsza część tegoż forum bardziej na to zwracała uwagę , a nie próbowała zachowywać się jak w powiedzieniu zlachcic w swojej zagrodzie równy wojewodzie Każdemu z nas można by było jakąś łatkę przyszyć ale nie przyjechaliśmy tutaj chyba po to żeby robić z Norwegi następną Polskę A tym bardziej nikt tutaj nie chce nikogo pouczać czy też wychowywać .Nie po to to forum jest i nikt nam za to nie płaci Wystarczy trochę wyrozumiałości dla czyichś ułomności,a jeśli już to można to robić bez gloryfikowania swojej inteligencji,jak to my potrafimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Ja osobiście staram się nie używać wulgaryzmów, niestety nie zawsze działa użycie poprawnej polszczyzny. Zwłaszcza gdy podnosi mi ktoś ciśnienie obrażając mnie, lub kogoś, tegoż forum. Czasami trzeba zaakcentować treść swojej wypowiedzi "twardym" słowem. Wiem, że nie wygląda to później estetycznie (patrząc oczami gości tego forum). Jednak w niektórych przypadkach użycie ciężkich słów, uważam to za stosowne i czuję się, choć trochę usprawiedliwiony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Macie kobieta lekkich obyczajow 100% racje kobieta lekkich obyczajow. Uwazam, ze kobieta lekkich obyczajow wulgaryzmy mozna kobieta lekkich obyczajow bardzo latwo zastapic slowami bardziej cywilizowanymi kobieta lekkich obyczajow, trzeba bylo tylko kobieta lekkich obyczajow czytac gwalcone ksiazki w mlodosci. Zasadniczo w meskim organie rozrodczym mam to jakich kto uzywa slow kobieta lekkich obyczajow, jesli tylko wypowiedz ma sens. Gwalcic to wszystko

Odpowiedz zainspirowana przez watek: jaja, autorstwa Hardi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisał:
Macie kobieta lekkich obyczajow 100% racje kobieta lekkich obyczajow. Uwazam, ze kobieta lekkich obyczajow wulgaryzmy mozna kobieta lekkich obyczajow bardzo latwo zastapic slowami bardziej cywilizowanymi kobieta lekkich obyczajow, trzeba bylo tylko kobieta lekkich obyczajow czytac gwalcone ksiazki w mlodosci. Zasadniczo w meskim organie rozrodczym mam to jakich kto uzywa slow kobieta lekkich obyczajow, jesli tylko wypowiedz ma sens. Gwalcic to wszystko

Odpowiedz zainspirowana przez watek: jaja, autorstwa Hardi

Kiepska inspiracja Det Best to nie jest panie Grześ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kazdy postepuje i wyraza sie tak jak to uwaza za stosowne. Rzeczywiscie czasami brakuje slow na odpowiedz ale podam tutaj przyklad Panaladnego (chyba najwiekszy moj wrog na forum) ktory w klotni ze mna nie bluzgal a potrafil doprowadzic mnie do bialej goraczki czy chociazby Hilton ktora oczywiscie rzuci miesem ale wtedy gdy naprawde mamy rozmowce z innego swiata!!!!! To tylko moje zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Nie mogę wyjść z podziwu,że ten temat założył kzk?
Jeszcze tak nie dawno ganił osoby,które zwracały na to uwagę jak i też na błędy ortograficzne?
No tak, ale to był wtedy ,,fazi,,
Ale dobrze jest jak jest.....na zmiany nigdy nie jest za póżno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Nie mogę wyjść z podziwu,że ten temat założył kzk?
Jeszcze tak nie dawno ganił osoby,które zwracały na to uwagę jak i też na błędy ortograficzne?
No tak, ale to był wtedy ,,fazi,,
Ale dobrze jest jak jest.....na zmiany nigdy nie jest za póżno

Vannes Ty moj wrogu publiczny numer dwa!!!! Zaznaczylem na poczatku ze bronilem kiedys wlasnie wolnosci wypowiedzi i tego ze ktos tam czasami napisal kurwa itd ale nie sadzisz ze teraz przesadzamy z uzywaniem tych slow??? Co do ortografi dalej uwazam ze bez sensu jest czepianie sie jej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok