Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1811 niezalogowanych)
39 Postów
jarek walk
(jarl)
Nowicjusz
Poprawiles mi humor masz ode mnie duzego plusa .,,Masz osobiste problemy uderzaj do dzikiego''-pomogl ci ze go polecasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
jarl napisał:
Poprawiles mi humor masz ode mnie duzego plusa .,,Masz osobiste problemy uderzaj do dzikiego''-pomogl ci ze go polecasz?
Dino ma rację tak samo jak fullcasco, jak masz bredzić bezproduktywnie, to może lepiej zamilcz. A jak masz coś mi do powiedzenia to zapraszam na pw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Ok wracamy do wątku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
jarl napisał:

Widzę, że niejasno się wyraziłem, więc łopatologia:
"Masz osobiste problemy do Dzikiego" oznacza, że masz coś do niego, wypisując cienką odzywkę którą wyartykułowałeś w swojej wypowiedzi: "Dziki czy opanowales tak dobrze norweski ze powtarzasz tylko glupim i policjantom?"
   Dziki rzeczywiście pomógł mi ostatnio, zapomniałem całek na powierzchnię kuli, więc do Dzikiego jak w dym, wiedział od razu, dzięki Dziki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
jarl napisał:

A Ty gosciu w ogole kumasz co cztasz ,czy z trudem Ci to przychodzi
Moze czytaj na glos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
Ale jaja... Polska w Norwegii, pyskówki, obrażanie, kto od kogo mądrzejszy, kto komu bardziej... ech... sam nie wiem czy jakoś swojsko mi się zrobiło?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dino napisał:
jarl napisał:

Widzę, że niejasno się wyraziłem, więc łopatologia:
"Masz osobiste problemy do Dzikiego" oznacza, że masz coś do niego, wypisując cienkią odzywkę którą wyartykułowałeś w swojej wypowiedzi: "Dziki czy opanowales tak dobrze norweski ze powtarzasz tylko glupim i policjantom?"
   Dziki rzeczywiście pomógł mi ostatnio, zapomniałem całek na powierzchnię kuli, więc do Dzikiego jak w dym, wiedział od razu, dzięki Dziki.

Oki, nie ma sprawy Dino. Całki były dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
hooba007 napisał:
Ale jaja... Polska w Norwegii, pyskówki, obrażanie, kto od kogo mądrzejszy, kto komu bardziej... ech... sam nie wiem czy jakoś swojsko mi się zrobiło?????
Tu zawsze jest swojsko, taka mała Polska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
DZIKI napisał:

Tu zawsze jest swojsko, taka mała Polska

Hehe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
jarl napisał:

A Ty gosciu w ogole kumasz co cztasz ,czy z trudem Ci to przychodzi
Moze czytaj na glos

Nie kuma co czyta, nie kuma co pisze, nie wiem czy kuma, że żyje???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok