Chcialbym przede wszystkim powitac wszystkich.
Pisze z pytaniem czy ktokolwiek moglby mi pomoc wyjechac po Nowym roku z PL a zarazem znalesc jakas prace..
Moze to byc cokolwiek.. Zadna praca nie chanbi wiec i sprzataniem sie zadowole.
w Polsce do niczego prosty człowiek nie jest w stanie dojść ..
Wiec zapewne rozumiecie mnie dlaczego chciałbym wyjechac.
Mam na imie Rafal,jestem z Wadowic i mam 23lata,zalorzona Polska Dzialalosc gospodarcza lecz w tym momencie zawieszona. szukam pracy w NORWEGI
Jak wiadomo .."polska to jedno wielkie Bagno"wiec jestem sklony wyjechac z niej w kazdej chwili nawet na dluzszy okres pracy.
Na koncu cos moze powiem o doswiadczeniu.
od 5 lat pracuje w budowlance..szczegolnie wykonczenie wnetrz i elewacje zewnetrzne.
Co rozumie przez te pojecia?hmm latwiej bedzie jak wymienie poszczegolne prace ktore moglbym wykonywac.:
*Szpachlowanie,gladzie szpachlowe.
*malowanie
*ocieplanie poddaszy "wełna"
*Tynki mineralne zewnetrzne"nakladanie jak i zacieranie"
Dziekuje za odpowiedz i zarazem pozdrawiam.
tel kontaktowy 691841350
@ robsoneczekkkk@o2.pl
Rafal
Pisze z pytaniem czy ktokolwiek moglby mi pomoc wyjechac po Nowym roku z PL a zarazem znalesc jakas prace..
Moze to byc cokolwiek.. Zadna praca nie chanbi wiec i sprzataniem sie zadowole.
w Polsce do niczego prosty człowiek nie jest w stanie dojść ..
Wiec zapewne rozumiecie mnie dlaczego chciałbym wyjechac.
Mam na imie Rafal,jestem z Wadowic i mam 23lata,zalorzona Polska Dzialalosc gospodarcza lecz w tym momencie zawieszona. szukam pracy w NORWEGI
Jak wiadomo .."polska to jedno wielkie Bagno"wiec jestem sklony wyjechac z niej w kazdej chwili nawet na dluzszy okres pracy.
Na koncu cos moze powiem o doswiadczeniu.
od 5 lat pracuje w budowlance..szczegolnie wykonczenie wnetrz i elewacje zewnetrzne.
Co rozumie przez te pojecia?hmm latwiej bedzie jak wymienie poszczegolne prace ktore moglbym wykonywac.:
*Szpachlowanie,gladzie szpachlowe.
*malowanie
*ocieplanie poddaszy "wełna"
*Tynki mineralne zewnetrzne"nakladanie jak i zacieranie"
Dziekuje za odpowiedz i zarazem pozdrawiam.
tel kontaktowy 691841350
@ robsoneczekkkk@o2.pl
Rafal