Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

sprzatania a firma - Norwegia

Czytali temat:
(2401 niezalogowanych)
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
Witam moja dziewczyna mieszka w malej miejscowosci i jest aktualnie bez pracy .podrzucilem jej pomysl aby sprobowala zarobic na swoje utrzymanie sprzatajac i zajmujac sie dziecmi . I tu rodzi sie moje pytanie , otoz czy aby moc legalnie sprzatac u kogos w domu i uzyskiwac z tego tytulu dochod trzeba posiadac wlasna firme czy mozna poprostu sporzadzic umowe o dzielo czy cos w tym rodzaju . 2 pytanie slyszalem ze ten rynek jest bardzo zamkniety co trzeba zrobic zeby sie w niego wkupic czy jest to bezpieczne i w ogole ? Podkreslam ze interesuje mnie podjecie tego typu pracy w malym miasteczku , jednakze interesuje mnie rowniez jak to wyglada w wiekszych miastach czy latwo jest dostac zlecenie na jakies mieszkanie czy domek moze ktos wie jak to wyglada naprawde .
Pozdrawiam Grzel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Może to i głupie pytanie,ale ile TY masz lat CZŁOWIEKU??????????????????????????????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mnie zastanowiło:

Grzel napisał:
Witam moja dziewczyna mieszka w malej miejscowosci i jest aktualnie bez pracy .podrzucilem jej pomysl aby sprobowala zarobic na swoje utrzymanie...

fajny z ciebie narzeczony skoro juz teraz mowisz swojej dziewczynie ze ma zarabiać na swoje utrzymanie(wnioskuje ze mieszkacie razem) ciekawe jak by to wyglądało jakbyś to ty był bez pracy a ona by pracowała albo jak to będzie wyglądać jak już będziecie mieli dzieci wtedy co koszty po połowie czy ona będzie musiała tyrać na dwóch...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
popieram KAMI, choc moze nie powinienem.
ale tutaj prywatne domki ida wszystkie na lewo,
i niczym sie nie przejmoj byle do przodu.
acha uwazaj na rodakow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
a i jeszcze jedno GRZEL,
wy jestescie razem w tej malej miejscowosci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(angelinnka)
Wiking
no to Ci pomogli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Mogę zmiotkę i szufelkę pożyczyć na początek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Ja mopa tak na start dla biednej dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a ja mieszkanie do posprzątania po wczorajszej imprezie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
halo Grzel, domki albo sie odkopuje, albo mozna zaczynac z czyjegos polecenia ale na to trzeba miec kontakty albo z norwegami albo z polonia mieszkajaca tu dluzszy czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok