Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POMOC W KSIEGOWOSCI - Norwegia

Czytali temat:
Adam Rzewucki Jacek Filipiak slawek figiel Martynka1985 Patrycja R. sensei69 Ania C (1583 niezalogowanych)
1 Post
rt ...
(dfg)
Wiking
Witam..
poszukuje osoby ktora nauczyła by mnie lub chociaz przyblizyła obsługe programu mamut badz innego do rozliczania firm...
otorzyłam tutaj firme,i chciała bym sie rozliczac sama..prosze o pomoc..oczywiscie za pomoc zapłace..
pozdraviam Camila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
czesc, daj jakis namiar na siebie, najlepiej nr. telefonu, tylko na priv. please, ja nie znam mamuta ale moje kolezanki z pracy znaja ten program doskonale wiec skontaktuje cie z nimi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
camilla napisał:
Witam..
poszukuje osoby ktora nauczyła by mnie lub chociaz przyblizyła obsługe programu mamut badz innego do rozliczania firm...
otorzyłam tutaj firme,i chciała bym sie rozliczac sama..prosze o pomoc..oczywiscie za pomoc zapłace..
pozdraviam Camila

Zrobisz oczywiscie jak chcesz, ale jedna sprawa to znac program ksiegowy, a druga to wiedziec co do niego wrzucic i jak. Mam Mamuta, ale nie zdecydowalem sie, zeby samemu prowadzic swoja ksiegowosc. Majac odpowiednia ksiegowa/ksiegowego, po odliczeniu kosztow uslugi mozna na tym zyskac /jesli mowimy o finansowym aspekcie, a jak mi sie wydaje o tym mowisz/.
Milutkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Potwierdzam co mówi kowalski. Ja tez mam mamuta, jest łatwy w obsłudze, ale tylko do wypisywania faktur, reszta to czarna magia dla mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Potwierdzam co mówi kowalski. Ja tez mam mamuta, jest łatwy w obsłudze, ale tylko do wypisywania faktur, reszta to czarna magia dla mnie

Zgadzam sie z Hilton, Kowalski dobrze mowi...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Racja, ta sama idea tylko ja chciałem przy tym więcej miejsca zająć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok