Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika B Paweł Nędza Natasha898 (3800 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
millers napisał:
czemu piszesz ze było drogo jak są szkoły do których możesz uczeszczac i uczyc się za darmo

Wymień prosze liste tych szkół, to bardzo cenne informacja. Zwróć tylko uwage na to ze Polacy to nie Somalijczycy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Z tego co sie orientuje to darmowe kursy w szkolach jezykowych mozna dostac jak ma sie meza/zone Norwega albo jak jest sie tu kilka grubych lat.
Chodzilam na darmowy kurs w kosciele i powiem szczerze nic sie tam nie nauczylam. Poziom byl tragiczny. Wiecej zdecydowanie ucze sie w pracy na codzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
U mnie w okolicy jest kurs za 1000nok 300h więc to raczej tanio z tym że jest to kurs dzienny, ja za wieczorowy płace 5800nok 2xtyg. przez 5m-cy to już drogo (kuwa siódma rano KAC a ja na forum, jeszcze wątroba żyć nie daje SIC)
Można ESKK sie uczuć jest za darmo (torentz) jak ktoś to na blachę opanuje to będzie śmigał bokmal-em bez problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
stanisław miller
(millers)
Wiking
mój brat jest na stałe w norwegii i uczy się języka razem z żoną za darmo nic nie płacąc zresztą tak jak i wielu jego przyjaciół warunkiem nie płacenia za szkołe jest uczestniczenie w zajeciach a chodza do szkoły w honefosie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
stanisław miller
(millers)
Wiking
jak bede dzwonił do brata to zapytam go jak nazywa sie ta szkoła i napiszę wam dokładniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
no mozna nie placic za szkole pod warunkiem ze placi za nia ktos inny np pracodawca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok